Telefoon aangekomen hoesje na 3 maanden nog niet verzonden. Heel jammer.
nooit verwacht dat de levering zo snel geleverd zou worden. Zaterdag besteld en dinsdag in huis!
Op tijd bezorgd. Je krijgt wat er staat. Een mooie goedwerkende telefoon.
Binnen 2 dagen werd mijn telefoon geleverd.
Op tijd geleverd en in prima conditie!
En de volgende dag geleverd alleen de handleiding ontbreekt deze moet je opzoeken op internet dat is wel jammer
Snelle levering en product zoals beschreven
Prima iPhone, ziet er nog als nieuw uit en werkt naar behoren. Ik had ‘m de volgende dag al binnen en op mijn vraag via de mail had ik binnen een dag antwoord. Top!
Snelle levering en refurbished product dat prima voldoet aan verwachtingen. Verder erg netjes en compleet verpakt, voorzien van ongebruikte accessoires (althans zo lijkt het).
Nog effe afwachten hoe de gsm werkt...
Originele beoordeling
Nog effe afwachten hoe de gsm werkt...
In eerst instantie telefoon ontvangen die veel meer gebruikssporen had dan je zou mogen verwachten. We hebben deze teruggestuurd en uiteindelijk een prima toestel ontvangen. De medewerkster aan de telefoon gaf echter aan dat we de telefoon eerst terug moesten sturen en dat er dan contact opgenomen zou worden voor een oplossing. Pas een paar dagen later bleek dat we een nieuwe telefoon moesten bestellen (dus ook nogmaals betalen). Niet echt klantvriendelijk. Het geld voor de eerste telefoon werd echter wel snel teruggestort.
Heel goed geholpen heel aardig aan de balie.
Bij deze iphone 8 die er goed uit ziet, mist ik nog het laadkabeltje , de stekker is er wel en de oortelefoon . Hoe kan dat ?
Topproduct, topprijs en vlotte levering
van bestelling tot bezorging ging snel, miste wel een handleiding voor de iPhone6s toestel ziet er uit als nieuw en werkt prima min puntje batterij is snel leeg
refurbished iphone gekocht bij dit bedrijf, zeer tevreden over het product, de snelle levering en de met zorg in verpakte zending.
snel een telefoon gevonden voor mijn bedrijf
Mooi gsm B class gekozen en een klein krasje op het scherm voor de rest bijna een nieuwe gsm Echt aanrader!
Ik was blij verrast door de snelle levering en correct verzending dus volgende keer weer repo-overeenkomst zeker weten deze was voor een vriendin
We hebben een iPhone 8 refurbished(zo goed als nieuw) gekocht. Kwam super snel en werkt verder prima!
Op zaterdag voor onze bijna jarige dochter een prima en erg betaalbare iPhone SE besteld (zou maandag moeten worden geleverd). Door een storing in de iDeal afhandeling was helaas de betaling nog niet goedgekeurd. Daarom is het bestelde toestel niet op maandag geleverd en uiteindelijk ook niet meer op voorraad. Door belletje met klantenservice op dinsdag werd ons probleem doorgezet naar Dennis, die vervolgens meedacht hoe onze dochter op woensdag in plaats van teleurstelling alsnog een passend verjaardagskado zou krijgen. Hij heeft toen gelijk meegezocht naar beschikbare alternatieven en voor ons zonder meerprijs een spoedverzending van iPhone met betere specs verzorgd. Onze dochter heeft nu net haar verjaardagskado in ontvangst genomen en is echt super happy! Telefoon ook helemaal prima, met nieuwe schermprotector en batterij voor laagste prijs. En Rephone loste het probleem gelijk en flexibel op, echt super!
Prima ervaring. Op de site alles duidelijk omschreven, zonder “addertjes” onder het gras. Snelle levering, netjes verpakt
mooi materiaal en ook snel geleverd , dus ik ben dan ook zeer tevreden , en al het dan ook in de toekomst opnieuw doen,