Pluspunten
Snelle afhandeling , goede service
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Ze boden een oplossing
VerbeterpuntenKapotte batterij in de telefoon. Duurde paar dagen voor ik iemand aan de lijn had die me kon helpen
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere en snellere communicatie! Ook afspraken nakomen zodat ik niet bijna 2 weken hoef te wachten om te horen hoeveel ik kreeg voor mijn IPhone 6 plus!
Pluspunten
Pluspunten
Goed product, met goede accessoires.
VerbeterpuntenLevering duurde best lang, kan sneller.
Pluspunten
Goede klantenservice. Had 6 besteld ipv 6s, maar kon direct omgegooid worden. Heel fijn!
VerbeterpuntenBestelling was vertraagd en kwam niet aan op dag dat ik aangegeven had. Er achteraan gebeld, werd wel direct geregeld en was er toen heel snel. Duurde s avonds even voor ik de klantenservice te pakken had.
Pluspunten
Geel te vreden van mij bestelling
VerbeterpuntenDie zo verder
Pluspunten
snelle accurate levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service en snel antwoord op vragen. Telefoons opgestuurd en 2 dagen later geld op de rekening.
Pluspunten
Fantastisch bedrijf, zeer snelle bezorging, en zeer goed product afgeleverd.
VerbeterpuntenTotaal niet!
Pluspunten
Zeer goede en snelle service. Snel antwoord op al mijn vragen.
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenBetere bereikbaarheid klantenservice. Verbeter tegenstrijdige communicatie. Nu is mijn iPhone teruggestuurd terwijl mij een bedrag telefonisch is toegezegd. Vervolgens ben ik nooit meer teruggebeld en heb ik geen reactie gekregen op mijn mails en FB bericht. Jammer.
Pluspunten
Goede afhandeling van reparatie
VerbeterpuntenCommunicatie naar de klant
Pluspunten
Goede service, nette levering goed produkt.
Verbeterpunten24 uurs levering weghalen van de site, duurde bij onze levering 3 dagen.
Pluspunten
Met veel zorg geadviseerd
Pluspunten
mijn iPhone vertoonde kuren en dit werd goed en voortvarend opgepakt
Pluspunten
Geen, vind het slecht dat je een telefoon opstuurd om in te ruilen en vervolgens een aantal keer zelf moet Belle of mailen om erachter te komen of hij geaccepteerd word. Uiteindelijk zonder reden retour gestuurd..
VerbeterpuntenZie bovenstaand
- Beoordeling van de gestuurde smartphone klopt niet
Beste Sterre, Vervelend dat je onze service zo ervaren hebt. Helaas was de telefoon die je aan ons wilde verkopen zodanig beschadigd dat deze niet aan onze kwaliteitseisen voldeed. Hierin zijn we vrij streng om hoge kwaliteit te garanderen. Met vriendelijke groet, Dennis van Rephone
Pluspunten
Snelle levering. Mooi product.