Pluspunten
Super goede service!
VerbeterpuntenAccurater met verzenden zijn óf geen ontvangstdag geven op website.
Pluspunten
Goeie prijs, snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteit van de gsm en je krijgt er nog extra spullen bij.
VerbeterpuntenDe verzending zelf was te laat omdat hij nog niet verzonden was dus dat zou iets beter moeten mogen worden geregeld.
Pluspunten
Heldere, goede website, perfecte service, razend snelle levering en een toptelefoon die niet van nieuw te onderscheiden is. Een super bedrijf met super kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
*kwaliteit *service
Verbeterpuntenprocedure orderverwerking aanscherpen. geleverde product kwam NIET overheen met wat op de factuur stond (verkeerde product geleverd).
Pluspunten
Heel mooi afgeleverd perfect
VerbeterpuntenIk weet niet of ik post.nl zou vertrouwen als bezorgers
Pluspunten
Goed geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, product ziet er perfect uit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede service en snelle levering
Pluspunten
Uiteindelijk heb ik een goede rephone gekregen Al met al zal ik het bedrijf niet aanbevelen.
VerbeterpuntenIk moest er wel 6 weken op wachten na het insturen van een defecte rephone. Zeer slecht bereikbaar bedrijf Kreeg geen (tussen)bericht van rephone Moest er steeds achteraan bellen en mailen
Vervelend dat u onze service slecht heeft ervaren. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een garantiereparatie 6 weken moet duren. Doordat het probleem in uw geval niet goed kon worden vastgesteld heeft de reparatie langer geduurd dan nodig. Ik hoop dat u uiteindelijk alsnog tevreden bent met uw iPhone. Groeten, Dennis van Rephone
Pluspunten
Snel geholpen.
Pluspunten
De namen de laagste kwaliteit naar beschadigingen toe, maar het toestel ziet er nog erg goed uit. Kleine krasjes zoals beschreven, maar allemaal zeer redelijk. Toestel werk prima.
Pluspunten
Levering prima en compleet zoals verwacht
VerbeterpuntenLeverbetrouwbaarheid. 4 dagen later dan aangegeven zonder aankondiging. Bereikbaarheid; telefonisch onbereikbaar en per mail vage en trage respons.
Beste Ton, Fijn om te horen dat het product voldoet aan uw verwachtingen. Dat de levertijd iets langer heeft geduurd dan normaal is natuurlijk niet de bedoeling. Door drukte op onze klantenservice afdeling kan het wel eens voorkomen dat we slechter bereikbaar zijn, dit is zeker een verbeterpunt aan onze kant, dankjewel voor de feedback! We hopen dat je uiteindelijk toch tevreden bent met het product! Groeten, Pepijn van Rephone
Pluspunten
Snelle goede service
Pluspunten
Correcte en snelle dienstverlening.
Pluspunten
Super GSM Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit beter dan besteld
Pluspunten
Mooie website, overzichtelijk en lijkt betrouwbaar
VerbeterpuntenCommunicatie is zwaar onder de maat. Mail chat en telefoon wordt niet beantwoord. Wacht inmiddels al een maand op mijn betaalde telefoon. Zou geen tweede keer met dit “ bedrijf” in zee gaan. Koop moet nog ongedaan worden gemaakt
Beste Freek, Helaas was de iPhone die u besteld had uitverkocht. Er is hierover ook enkele keren contact geweest en hebben duidelijk aangegeven dat de levertijd lang zou gaan duren. Uiteindelijk hebben we de bestelling geannuleerd en teruggestort op uw rekening toen bleek dat het model echt niet meer leverbaar zou worden. Met vriendelijke groet, Dennis van Rephone
Pluspunten
Goeie levering van de telefoon. Werkt allemaal prima.
VerbeterpuntenHet eerder versturen of even contact op nemen waarom de telefoon nog niet was verzonden. ik heb bijna 4 weken op de telefoon moeten wachten.
Pluspunten
Snelle levering. Als nieuw zonder krassen, helemaal perfect!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs/ kwaliteit verhouding Goede service