Pluspunten
Vooralsnog lijken de dingen te kloppen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Service na foutieve levering
VerbeterpuntenLevering was onvolledig . Herverzending , zonder enige mailbevestiging Niet professioneel
Beste klant, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice! Het had inderdaad handiger geweest als we u een e-mail hadden gestuurd met de track and trace code van de herverzending. We hopen dat u alsnog tevreden bent met de aangeschafte iPhone!
Pluspunten
Ook oortjes meegeleverd bij iPhone
Pluspunten
Product zoals beschreven, top!
VerbeterpuntenSnelheid van verzending komt niet overeen met wat je te zien krijgt bij je bestelling. Jammer
Pluspunten
Heel correct. Aangekocht via Belgisch bedrijf. BTW eerst betaald maar nadat Rephone BTW nr. gecontroleerd heeft krijg je direct de factuur en de BTW teruggestort.
VerbeterpuntenSteeds goed controleren dat juiste smartphone naar de juiste persoon wordt opgestuurd. Ontving eerst een Iphone 5 ipv Iphone 7. Na messenger bericht onmiddellijk en correct in orde gebracht
Pluspunten
Goed advies, snelle afhandeling. Medewerkers vinden het geen probleem om iets extra’s te doen voor je.
Pluspunten
Zeer vriendelijk, snelle service, goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Op tijd geleverd zoals beloofd, en snelle reacties op eventuele vragen
Pluspunten
Telefoon kwam als beloofd. Het probleem dat ik had met telefoon werd beleefd , professioneel en naar tevredenheid behandeld.
Pluspunten
Snelle levering, mooie iphone!
Pluspunten
Alles zoals afgesproken. Snel en correct.
Pluspunten
Zeer goede service!
VerbeterpuntenCheck jullie verzendsysteem, heb 3x moeten bellen of ie eindelijk opgestuurd was.
Ik kreeg een gsm waarvan de boks kapot was. Toen ik hen hierover stuurde lieten ze me in de kou staan en lieten niets van zich horen. Dik in het zak gezet. Ik raad dit bedrijf NIET aan.
Beste Jolien, Vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over onze service. Ik heb even gekeken wat er precies aan de hand was met uw case. Ik zie dat het allemaal gelukkig opgelost was en dat doordat het weekend ertussen zat de communicatie even wat moeilijker verliep. Veel plezier met uw iPhone!
Pluspunten
Goede info en snelle levering
Pluspunten
Telefoon ziet er netjes uit!
Pluspunten
Snelle levering, schade zoals aangegeven en netjes verpakt.
VerbeterpuntenMoet kwaliteit nog even afwachten.
Pluspunten
Snel en eerlijk
Pluspunten
Goed service en oplossingsgericht
Verbeterpuntentijdig melden dat zaken niet op voorraad zijn
Pluspunten
Er valt weinig positiefs te zeggen. Het is in ieder geval goedkoop
Verbeterpunten1 week na aankoop van de telefoon deed de telefoon al helemaal niks meer. Meerdere keren een uur aan de telefoon gezeten zonder enkele reactie van de klantenservice, uiteindelijk toch de retourlabel gekregen en na een week kreeg ik een "gerepareerde" telefoon. Nou na 2 weken hetzelfde liedje en ik wacht nu al 3 weken op een nieuwe telefoon.
Beste Niels, Jammer dat de iPhone niet op de goede manier functioneert. Ik zie dat we inmiddels wel een definitieve oplossing gevonden hebben. Veel plezier met je iPhone! Met vriendelijke groet, Dennis van Rephone