Pluspunten
Klantvriendelijk. Zeer overzichtelijke aanbiedingen.
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Goede service Goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering en ruime keuze
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snel geleverd. iPhone ziet er ook echt als nieuw uit.
Pluspunten
Perfect toestel en snel geleverd
Pluspunten
Telefoon ziet er als nieuw uit
Dankjewel voor het mooie cijfer. Veel plezier met je iPhone!
Pluspunten
De levering verliep nogal moeizaam. Dank zij de geweldige medewerker Dennis is alles goed gekomen en heb ik nu een mooie goed werkende i phone.
VerbeterpuntenGeen reaktie op mails. Tegengestelde informatie op internet over bereikbaarheid (chat bijv.) en openingstijden. Tot nu toe zeer teleurstellend.
Jammer om te horen dat u wat minder tevreden bent over de levertijd. Helaas was het type wat u bestelde op dat moment niet op voorraad. Uiteraard streven we er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. We hopen dat u alsnog veel plezier aan uw refurbished iPhone gaat hebben.
Pluspunten
mooie/nette website
VerbeterpuntenBereikbaarheid; geen chat aanbieden als je er niemand achter hebt zitten! Eerlijkheid; geen telefoon aanbieden als je deze niet hebt. Maar dit schijnt " mode" te zijn bij Refurbished bedrijven. Verlies nemen! Als je een telefoon niet kan leveren dit snel aangeven aan de klant. Wanneer je dit niet doet, dan de klant niet aan het lijntje houden wanneer deze contact met je opneemt. Wanneer je uiteindelijk toegeeft dat je de telefoon niet kan leveren een andere aanbieden, maar natuurlijk met forse korting o.i.d. en natuurlijk niet vergeten je excuus te maken......... Misschien een paar keer ;) Je hebt inmiddels de klant al 1.5 laten wachten, waarbij je op je website aangeeft dat je de telefoon de volgende dag gaat leveren!
Beste Maarten, Helaas is er het een ander fout gegaan bij uw bestelling, dit is uiteraard niet de bedoeling. We nemen deze feedback zeker mee om dit te verbeteren. Met vriendelijke groet, Dennis van Rephone
Pluspunten
De telefoon was is een zeer goede staat, echt zo goed als nieuw. Top services dat er al een beschermplaatje op zat en dat er een nieuw oplaadsnoer, stekker en oortjes bij geleverd werden. Echt top!
VerbeterpuntenToch stond op de site voor 23:00 besteld de volgende dag verzonden, dit gebeurde niet. Na bellen werd er meteen actie ondernomen en een dag later was de telefoon er.
Dankjewel voor je feedback! Helaas gaat er wel eens iets fout, we zijn blij dat we dit zo snel voor je hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je iPhone!
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Keurig product geleverd.snel en correct
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Veel plezier met uw bestelling!
Pluspunten
Snelle levering Complete levering
Pluspunten
Vriendelijk, snel geholpen, ervaren op het gebied van abonnementen, reperaties en verkoop
VerbeterpuntenTelefoonservice
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Hele nette telefoon. Top met originele lader en IPods. Echt top.
Pluspunten
-Snelle levering -Klantvriendelijk -Goede service