Pluspunten
Telefoon word netjes geleverd met een screen protector en een originele Apple lader goede service en snelle levering ik ben zeer tevreden met de telefoon !!!
Pluspunten
VerbeterpuntenVorige week heb ik mijn iPhone SE besteld. Op de website stond "in voorraas en morgen in huis". Toen ik hem de volgende dag niet had heb ik een mailtje moeten sturen waarop ze hebben geantwoord dat hij niet meer op voorraad was (duidelijk niet wat op de website stond). Toen adviseerden ze mij als ik de gsm morgen in huis wou dat ik een ander kleur moest kiezen of 7dagen moest wachten. Ik heb daarop geantwoord dat ik mijn voorkeur wil behouden. Ik heb een mailtje gestuurd over de slechte informtie op hun site waarop ze nog steeds niet hebben geantwoord. Nu zijn we 7 dagen later en ik heb mijn gsm nog steeds niet. Als ik hem maandag niet heb ga ik mijn geld terugeisen.
Beste Anais, Bij de verschillende productcondities staat aangeven of een product direct leverbaar is en/of in welk termijn. Jammer dat in uw geval de bestelling niet snel kon worden uitgeleverd. Met vriendelijke groet, Dennis van Rephone
Pluspunten
Mijn ervaringen zijn zeer positief! Klantvriendelijk, goede service, en denken mee! Ik ga hier zeker terug komen! :)
Pluspunten
Snelle duidelijke service.
Pluspunten
klantgericht en vriendelijk
Verbeterpuntendoorgaan op deze manier
Pluspunten
VerbeterpuntenIk ben heel fijn geholpen dus geen verbeterpunten voor mijn
Pluspunten
Prima service , nette prijzen , en supersnel in het reparatie van mijn I phone
VerbeterpuntenTotaal niet , dik tevreden
Pluspunten
Vriendelijk en goede service
Pluspunten
Goede service, Vriendelijk personeel.
Pluspunten
Top werknemers
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Totaal geen positieve punten
VerbeterpuntenLeren afspraken nakomen.
We zien helaas geen correspondentie op uw gegevens. Wellicht beoordeeld u het verkeerde bedrijf?
Pluspunten
Hele goeie en snelle service Erg vriendelijk Goed advies
Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
Vind super hoe ze je helpen en te woord staan
Pluspunten
Zéér behulpzaam & vriendelijk, nemen alle tijd, Niets is teveel moeite!
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
service is goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super tevreden
VerbeterpuntenZo door blijven gaan heb je probleem wordt je goed geholpen
Pluspunten
Vriendelijke medewerksters, snelle service
VerbeterpuntenDe aangegeven bezorgdatum aanhouden. Was nu gelukkig thuis en is fijn als je je telefoon een dag eerder krijgt
Pluspunten
Goede en vakkundige service!!