Too geregeld

Goede communicatie snelle service en een goede klantenservice Ook een omruilproject werd keurig geregeld

Mooie loungeset, snel geleverd net zoals de andere set die we hebben is ook deze weer perfect

prima service

Zaterdag stoelen lounge gekocht. Donderdag geleverd op de tijd als aangekondigd. Alles netjes ingepakt Ik ben tevreden

Klanttevredenheid hoog in het vaandel!

Na overleg is de bestelling op afgesproken tijd geleverd. Nu bleek er dat er 2 dezelfde banken waren geleverd wat niet de bedoeling was. De volgende dag is de bank al omgeruild voor de goeie, top geregeld!

mooie ruime winkel

mooir ruime winkel met personeel die verstand heeft van de aanwezige producten

Prima adres

Vriendelijk ontvangst, prima geholpen!!

Een nieuwe tevreden klant

In de winkel (Leiderdorp) goed en netjes geholpen. Wij hebben snel een keuze kunnen maken, zowel stoelen als tafel op voorraad, dus meteen besteld. Een paar dagen later werd de set zoals toegezegd bezorgd en netjes in de tuin neergezet. Ook nu deze er staat zijn we blij met de keuze.

Goed geholpen

Na van de zomer een tuinset en pars gekocht te hebben afgelopen week een hoes voor het set gehaald Top

Mooie tuinmeubelen, goede kwaliteits prijs verhouding

Goed geholpen in de showroom in nijkerk. Konden op afroep meubels laten bezorgen. Na 1 telefoontje werd alles keurig en snel bezorgd. Meubels waren goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Alles uitgepakt en genieten nu van de mooie tuinmeubels

Geweldig!

Onze twee tuinstoelen waren 2 maanden uit toen er een breuk ontstond in het frame. Nadat ik het had gemeld kon ik uit 3 ander type tuinstoelen nieuwe kiezen of wachten tot dezelfde weer in voorraad zouden komen. Wij wilden daar niet op wachten en hebben een keus gemaakt uit de stoelen die in voorraad waren. Deze waren zelfs nog iets duurder maar hoefden niet bij te betalen. Daarna kwam de chauffeur ze netjes omruilen. Een prima service

Mooie set

Het duurde langer voor het geleverd werd, maar dan heb je ook wat, super tevreden met de set! Zullen volgend jaar heerlijk zitten

Prettig geholpen en correcte levering.

Fijne winkel met een zeer groot assortiment.

Na misverstand toch netjes afgehandeld.

Zie regel hier boven.

Heel goed geholpen bij aanschaf van onze nieuwe set

We zijn blij met de aanschaf van onze nieuwe tuinset. We wilde eerst een low-dinning , maar is samenspraak is het een normale geworden met all season uitvoering

top

Gewoon heel goede service

Snelle levering ,goed product .

1 probleempje na de levering dit werd supergoed opgelost een pluim hiervoor.

Hele mooie degelijke tafel

een ronde teak eettafel gekocht, mooi formaat en eindelijk een met een elegante poot die niet meteen omvalt. Mooi glad afgewerkt. We zijn er erg blij mee

Prima geregeld

Snel geleverd prima prijs

In de showroom ongedwongen uitleg. Levering na 1 week

Top bedrijf, snelle service

Klacht werd gelijk behandeld en opgelost.

Goede bezorging

De bezorging was super. Het vaststellen van de datum tot 2x toe wat minder communicatie binnen bij bedrijf misschien niet zo goed. Duidelijk aangegeven om op vrijdag in te plannen wat naar 2x doorgeven eindelijk is gelukt verder alles prima.

Zeer vlotte en vriendelijke service.

Ruime keuze goede ontvangst

Zijn zeer vriendelijk ontvangen en rondgeleid door uw.medewerker in Leiderdorp.Levering correct .

Ik kreeg waar ik voor kwam.

Goed en deskundig te woord gestaan.

Als ik weer wat nodig hebt dan weet ik waar ik moet wezen.