Goed en vriendelijk geholpen inde winkel, daarna goede communicatie over de levering.

Goeie service en mooie zaak

Goed geholpen en mooie artikelen gezien. Komen zeker terug

Goede service, mooie producten

Goede verkopers, mooie producten en goede communicatie

Positief. Snelle levering en super goede service

Levering was dezelfde week. Er bleek 1 barkruk kapot, maar die werd zeer snel nageleverd

Prima after sale

Ruime keus in tuinmeubelen. Helaas bij levering verkeerde kleur kussen geleverd. Na contact opgenomen te hebben met klantenservice werd dit zeer snel hersteld. Prima after sale dus.

Top klantenservice

Heel fijn telefonisch geholpen, en alles keurig geleverd. Top

Klant gericht en doen wat ze beloven.

De uitgekozen tuinmeubelset was niet voorradig en duurde nog een paar maanden tot levering. Als tussen oplossing werd ons een leenset toegewezen. Waar vind je zo een service.

Snelle levering en goede service

Mooie set , en snelle levering. Dik tevreden

Ook service bij slecht functionerende stoel

Een van de houten stoelen die we hadden gekocht, functioneerde niet tijdens de controle. Foto en video opgestuurd en een nieuw onderdeel ontvangen dat we zelf kunnen repareren waardoor de stoel wel in ligstand en opstand kan.

Precies zoals we het wilden!

Al eerder een loungeset en stoelen bij AVH gekocht. Omdat we een nieuw terras hebben, zijn we weer naar AVH gegaan. Omdat het op dat moment lekker rustig was, hadden we zelfs twee verkopers die ons hielpen. Maar daardoor werd de keus wel beter voor ons en hebben dezelfde stoelen gekocht (extra voor aan tafel) en een tafel die met behulp van een gasveer in hoogte is te stellen. Daardoor heb je een eettafel en koffietafel ineen! Daarnaast nog twee relaxstoelen gekocht. Binnen drie werkdagen bezorgd en de meubels staan perfect op het terras!

Wat een fantastische ervaring met AVH-Outdoor!

We bestelden vier stoelen en een tafel voor in onze serre. De levering was razendsnel, alles perfect verpakt én bezorgd door een ontzettend vriendelijke, enthousiaste medewerker. Dat begint gelijk goed! Alleen… de tafel bleek toch niet helemaal te passen bij de serre. Even een mailtje gestuurd met de vraag of we konden ruilen. En echt: binnen een paar minuten kregen we al antwoord dat het geen enkel probleem was en alles geregeld zou worden. Service met een hoofdletter S! Bij de omruiling stond opnieuw dezelfde vrolijke bezorger voor de deur. Pinnen kon gewoon bij aflevering en ook dit verliep soepel en professioneel. Hij zei zelfs dat als de nieuwe tafel nóg niet zou bevallen, we hem weer mochten retourneren. Hoe klantvriendelijk wil je het hebben? Gelukkig was dat niet nodig, want… het staat prachtig! Precies zoals we het voor ogen hadden. We zijn super tevreden: zowel over de kwaliteit als de ongekend goede service. Voor herhaling vatbaar? Zeker! Al denken we dat onze set zó stevig is dat we voorlopig niet terug hoeven – behalve misschien voor wat leuke kussens.

Schitterende bank!

Prachtig stevig en van goede kwaliteit. Fijne vlotte levering!

Wederom zeer tevreden

Zo’n 5 jaar geleden al een complete tuin ingericht bij AVH outdoor aangeschaft en nu een ronde eettafel gekocht, wederom van hoge kwaliteit, snelle levering en duidelijke communicatie.

Keurig geleverd

Mooie keuze de Toscane balkonset. Alleen jammer dat de prijzen zo verschillen.

Wij hadden drum mand besteld 60/70 cm en waren versteld hoe mooi deze is. Ook de bezorger uiterst vriendelijk en top service omdat vooraf overleg is gepleegd wanneer levering het beste uitkomt.

Zoals Altijd vriendelijk en professioneel geholpen

Altijd een vriendelijke lach gecombineerd met vakkennis helpen de dames je super te Numansdorp. En als er iets is dan geen gezeur en gelijk met oplossingen komen. We hebben er aantal nieuwe sets gekocht en gaan zeker terug blijven komen

2 mooie sets gekocht

Fijn geholpen in de winkel, goed advies en meegedacht. 2 dagen later staan ze in de overkapping. Top service

Van aankoop tot levering een dikke TIEN!

We zijn super tevreden over AVH Outdoor. Een super vriendelijke benadering in de showroom Numansdorp...Niks opdringerigs. Alle info die we kregen voelde we aan als oprecht. De levering was keurig verpakt en verzorgd.

Top service en altijd snelle reactie en snelle service altijd oplossing mogelijk goed overleg en zeer klantvriendelijk

Alles in één keer goed geregeld en afgeleverd

Mooie loungebanken en keurig thuis gebracht door de chauffeur, goede dikke kwaliteit. Een verrijking voor mijn tuin.

Aan te raden

Winkelen, bestellen en bellen. Het kan allemaal en snel. Klantvriendelijk en aan huis bezorgd - en de kwaliteit heel mooi, vandaar de titel. Ik ben zeer tevree :)

Zo wil je geholpen worden met je aankoop.

Wist niet eens van het bedrijf af maar nu ga ik het niet meer vergeten Ruime keuze, prima verkoopster en aflever man. Hier ga en kom je blij vandaan en ga ik altijd zeker weer terug.

Meer dan genieten

Wat een fantastische service. Op donderdag 3 stoelen gekocht welke op maandag bezorgd zouden worden. Helaas konden wij niet thuis zijn waarna de klantenservice aanbood deze voor de deur te plaatsen. Bij aankomst stond de stoelen keurig netjes overdekt en in elkaar voor de deur. Aardige mensen, reageren snel op e-mail… en de stoelen zitten geweldig!

“Een topper van een product, bezorgd door een topper van een koerier”

Vanaf het moment dat ik het product in handen kreeg, merkte ik meteen dat de kwaliteit uitstekend was. Alles voelde degelijk, verzorgd en precies zoals ik had gehoopt. Maar wat deze aankoop écht bijzonder maakte, was de levering. Niet alleen kwam mijn lounge mooi op tijd, de koerier was bovendien opvallend vriendelijk en attent. Het is zeldzaam om zo’n combinatie van topkwaliteit, stiptheid en oprechte klantgerichtheid te ervaren. Een aanrader van begin tot eind!

Goede service. Snelle levering. Mooi product . Super blij ermee