Helemaal top

Je kan je bestelling heel goed volgen met de link die je krijgt in de mail. De bezorger was een nette jongeman zeer vriendelijk in de hitte. Het bedje voldoet aan alles, helemaal blij mee. Kan iedereen AVH aanraden.

Mooie spullen en super service

Netjes geholpen Luisteren naar je wens Goeie service Genoeg keus

Mooi product, top levering!

Super producten tegen super prijzen

Een aantal jaren geleden mooie tuin fauteuils gekocht bij AVH en nu een nieuwe stoelhoes. De service is geweldig en de levering is snel. Ga zo door.

Helemaal top

Super verkoopster en bezorging!

Prima service. Tuinset is netjes afgeleverd en is heel makkelijk in elkaar aan het zetten

Fijn bedrijf, vriendelijke mensen die met je meedenken.

Fijn bedrijf, vakkundig personeel, mooie stoelen gekocht die werden bezorgd door een aardige gezorger. Dus een tevreden klant!

Mooi materiaal

Het enige nadeel vond ik dat de bezorging lang op zich liet wachten.

Goed in winkel geholpen, vriendelijk. Binnen 1 week geleverd.

Super vriendelijk en uitstekende service, top!

Fijn geholpen, de levering super vlot met vriendelijk personeel en top service!

Klantgericht

Ondanks drukte, snel en vriendelijk geholpen

top geregeld alles

Alles is netjes volgens afspraak geleverd etc. TOP

Super SERVICE

Er ontbrak wat , was geen enkel probleem werd en is direct recht gezet. En een mooie extra hoes gekregen voor een van de ligbedden als compensatie , wat niet nodig was wilde em gewoon betalen maar mocht niet , nog maals erg dank . Onze spullen staan super in onze tuin en terrassen in griekenland Kos. Mvg fam Hulsman

Scherpe prijzen, zeer snelle levering

In een woord top service en levering. Nogmaals scherp geprijsd, netjes en snel geleverd.

Probleem oplossen

Er was iets totaal mis gegaan. Maar in de winkel in Eindhoven hebben ze het super fijn opgelost.

Prima aankoop

Goede aankoop Service kan wat beter

Goed afgeleverd en goed bedient

Snelle levering!

Na heel makkelijke bestelling leveren ze op afgesproken dag. Wij zijn zeer tevreden met de 3 zitsbank grijs. Ga zo door!

In de maling genomen

De verkoper had na telefonisch overleg met zijn baas belooft dat alles in een keer geleverd zou worden in november 2025 ! Ik moet nog steeds de drie zitsbank ontvangen ! Ik heb de boel geanuleerd !

Tuinset besteld, laagste prijs, snelle levering en goede communicatie per mail!

Waanzinnig goed bedrijf

Goede service kwaliteit geweldig en de medewerkers zijn ook altijd vriendelijk .

Van A t/m Z kreeg ik een perfecte service en kwaliteit.

Van het helpen en adviseren in de winkel t/m het afleveren van de stoelen zijn wij heel blij geworden.. Wij hebben diversen dit bedrijf al aanbevolen

De stoel werd volgens afspraak geleverd en voldoet in alle opzichten aan mijn verwachtingen

Het uitzoeken, bestellen en leveren van de stoel ging moeiteloos. Positief is dat je pas afrekent bij aflevering.

Super geholpen door Camiel vestiging Eindhoven

Hele fijne zaak in Eindhoven !