Gewoon in 1 woord: “Geweldig”!

We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Top advies! Denken goed mee en geven vooral ook een eerlijk advies op basis van je wensen. Wij zijn ook enorm blij met onze aankoop :-) Laat die zon maar schijnen!

Fijn geholpen . Netjes en vriendelijke levering. In een woord een aanrader !

Een prachtige, puntgave tuinstoel.

Ik had al eenzelfde tuinstoel van een ander merk; deze nieuwe is mooier, werkelijk prachtig afgewerkt, glad teakhout, supergaaf.

Een bedrijf dat kwaliteit levert

Mooie kwalitatieve tuinmeubelen voor een schappelijke prijs. De levering was snel en de communicatie perfect. Niks dan lof. Ben super tevreden met mijn bestelling.

Geweldig bedrijf met veel keus en prima service!

We waren op zoek naar tuinmeubelen en kwamen bij AVH in Numansdorp terecht. We waren overdonderd door de enorme keus in elke prijsklasse. Geweldig geholpen door een ex leerling van ons. Ze begeleide ons geweldig om voor ons de juiste keus te maken. Bestelling geplaatst en al heel snel stond ons tuinmeubilair te pronken in onze tuin. Geweldig bedrijf en ik raad het iedereen aan die op zoek is naar tuinmeubelen.

Betrouwbaar en fantastisch.

Parasolvoet gekocht. Levering correct volgens afspraak. Sterker nog: de chauffeur bracht de voet tot achter ons huis! Was redelijk aan de prijs, en dan heb je wat.

Beste aankoop: geweldige service en top kwaliteit

Ik wilde een kwalitatief hoogwaardige tuinset aanschaffen voor onder mijn overkapping. Vanaf het eerste moment dat ik bij AVH outdooor binnen kwam, was ik ervan overtuigd dat ik hier zou slagen voor mijn tuinset. Onder het genot van een bakje koffie kreeg ik een goed advies van een ervaren medewerker. Na de aankoop verliet ik met een tevreden gevoel de winkel. Gezien de drukke (paas)periode, moest ik rekenen op een levertijd van ongeveer 2 weken. Echter kreeg ik keurig een bericht dat mijn tuinset na 3 dagen al werd geleverd. Het tijdstip van de levering werd vooraf aangegeven en op het aangegeven tijdstip werd de tuinset door een vriendelijke chauffeur bezorgd. Tot op heden hebben we al vele uurtjes genoten van deze prachtige set. Groetjes, Hans van Wolven

Snelle bezorging en prima product

Heel tevreden, de Parasolvoet ziet er prachtig uit, er zat in een wieltje een barst, doorgegeven en er wordt een nieuw wieltje opgestuurd.

Prima service, zoals afgesproken pakket geleverd op de afgesproken plek. Makkelijk in elkaar te zetten en ultiem plezier. Aanrader!

Een prachtige aanschaf!

Een mooie eenvoudige teak bank gekocht. Erg mooi afgewerkt. Goed gecommuniceerd over de levering. Erg tevreden!

Ze hebben vertrouwen in de mensen

We hebben afgelopen week 4 ligbedden binnen gekregen!En dat was niet onze eerste bestelling. We hebben een jaar of vier een tuintegels met acht stoelen besteld! Hier waren we supr tevreden over. Nu hebben vorig jaar in september een loungeset gekocht een super mooie kwaliteit! Echt heel mooi en stevig! En nu dus onze ligbedden wat zijn ze mooi. Alles mooi verpakt tijdens transport. En de bezorgers die waren heel vriendelijk! Onze tuin is weer compleet voor heel veel jaren. Ik zou regen iedereen willen zeggen koop bij AVH je tuinmeubels dan kan je jaren vooruit omdat het degelijk en mooi is!

Was gewoon hellemaal top

Ben echt prima geholpen met alles en word naar je geluisterd En bas de bezorger hellemaal top schaam me nog steeds dat ik hem geen bakje koffie heb aangeboden sorry bas

Levering zoals beloofd. Mooie tuinstoelen

Tuinstoelen zoals beloofd geleverd door ern uiterst klantvriendelijke chauffeur. Mooie stoelen.

Prima ervaring!

Veel tuinmeubelen onder 1 dak, kundig vriendelijk personeel en goed geholpen bij de beslissing betreft de aankoop. Nette levering.

Weer tiptop zoals altijd

Eerder 8 tuinstoelen besteld, top kwaliteit en goede levering Nu een parasol gekocht van suns maar wilde toch kijken voor een alternatieve granieten voet. AVH heeft hem voor bijna de helft van de prijs. Even overleg gehad of hij zou passen. Volgens de gegevens wel en doorgekregen dat het wel goed moest zijn Aankomst in de ochtend en chauffeur neemt de moeite om de zware steen op z'n kant op het terras klaar te leggen om de wielen er zo onder te zetten. Meteen gedaan parasol gemonteerd en genieten! Tot de volgende bestelling

Service uitstekend en snelle levering

Service uitstekend en snelle levering En vriendelijk personeel

Mooie teak tuin tafel en stoelen gevonden tegen een leuke prijs en zeer prettig geholpen bij de aankoop, werden ook snel en vriendelijk goed bezorgd, zien er mooi en degelijk uit , heel blij mee.

Helemaal top!

Na deze set bij een groot tuincentrum in het echtste hebben gezien besloten om hem bij AVH te bestellen. Waarom? De snelle levertijd, fijne website en een makkelijk bestelproces. Zo blij dat we dit gedaan hebben. We ontvingen netjes een bericht van de leverancier wanneer hij afgeleverd kon komen en wat ik helemaal top vond… je kon de bezorger volgen via een track systeem. Helemaal ideaal en vooral omdat de meubels een half uur voor het tijdvak geleverd werden. Super nette chauffeur die alles netjes in de tuin zette zodat ik een kwartier later op onze loungebank van een heerlijk zonnetje kon genieten. Zeker een aanrader!!

Goede kwaliteit.

Goede site om te bestellen en de levering is heel goed.

Goede ervaring, zware parasol voet snel geleverd

Mooie voet van graniet en met 90kg gaat hij geen kant meer op. De wieltjes eronder voelen ook stevig aan.

Tuinmeubel compleet gemonteerd en goed verpakt op juiste datum en met aflever moment tracking afgeleverd en geplaatst op de door mij gewenste locatie. De tijd tracker klopte niet helemaal want volgens tracker was er nog 1 klant voor mij en vervolgens stond de chauffeur al voor de deur, maar dat was de enige kleine imperfectie.

Precies zoals gehoopt!

Tuinset was precies zoals gehoopt. Communicatie liep soepel evenals de bezorging. Super fijn dat je ook een vrij precies tijdslot kreeg. Enige minpunt is dat het niet mogelijk is om het verpakkingsmateriaal mee te laten nemen. Dat maakte dat we de volgende dag met een ramvolle grote auto naar de stort moesten. Maar afijn het mocht de pret niet drukken!

Geweldig!

Top geholpen in de winkel. Aflevering verliep prima!

Makkelijk bestellen, duidelijke informatie omtrent bestelling en bij eventuele vragen. Kwalitatief goede en betaalbare tuinset Snelle levertijd indien op voorraad en volgens afspraak. Sympathieke bezorging en op tijd volgens afspraak. Zal ik zeker iedereen aanbevelen.