Goedkoper zijn ze vast te vinden, maar niet zo goed !

Premium zweefparasol besteld met granieten voet. Vriendelijk geholpen in de winkel Numansdorp, bakje koffie erbij. Prima. Top kwaliteit parasol, mooie kleur Taupe en glimmende granieten voet van 90kg. Netjes tot in de tuin bezorgd door vriendelijke goedlachse collega.

Goed en perfect zoals we wilden.

Goede ervaring met jullie en zal jullie zeker aanprijzen.

2 Tuinstoelen besteld en snel geleverd Ze zitten heerlijk, vooral met het mooi weer en een bakkie koffie

Super kwaliteit

De cover voor de loungeset is precies hoe het beschreven staat. Wat een verademing dat we niet meer iedere dag de kussens erop en eraf hoeven te halen.

Goed materiaal en snel geleverd

Het meubilair was zelfs mooier dan op het plaatje van de webshop

Prijs kwaliteit en goeie service

Snelle levering goeie service

doen wat ze beloven; leveren echte kwaliteit

bezorging zo geregeld en bezorger deed zijn uiterste best om artikel toch in het appartement te krijgen. Lette helemaal niet op de tijd. Het product moet afgeleverd worden bij de klant en die moet tevreden zijn zei hij. Het Produkt voldoet volledig aan de omschrijving. Klasse

We zijn goed geholpen en de tuinset werd dezelfde week geleverd.

Trvreden

Van binnen lopen tot snelle bezorging prima verlopen .

Goede kwaliteit voor de juiste prijs

Zeker gelukkig met de aankoop van onze valencia hoekset! Makkelijk in elkaar te steken, veel sneller geleverd dan gepland en goede kwaliteit van kussens ! Terwijl ik dit schrijf zit ik buiten in men aankoop bij 25 graden te genieten

Onze voetenbanken Malaga passen perfect bij de Kota diningstoelen. Geweldige kwaliteit en alles is uitstekend verpakt aangekomen. Prima voortgang van de bezorging via jullie info. Dus ja ! Voor AVH tuinmeubelen.. Top bedrijf.

Geweldige eerste ervaring met de aankoop van de Valencia lounge-dining set

Na een zoekopdracht op google terecht gekomen op de AVH-Outdoor. Zagen wij al snel een tuinset waar we naar op zoek waren. Het fijne was dat we via een whatsapp direct in contact konden komen om de set live te zien middels een filmpje, dan had je gelijk een beetje het idee. De verkoper was erg behulpzaam met de vragen die we hadden. Hierna kwamen we erachter dat de showroom niet ver van ons was in Nijkerk. Dus zijn we daar wezen kijken. En besloten al snel de tuinset te kopen, bezorging was snel en staat al bij onze caravan, zodat we heerlijk kunnen genieten. Onze dank is groot AVH-outdoor.

Makkelijk te bestellen tegen een zeer goede prijs en snel geleverd door een eigen bezorgservice.

Fantastische keuze gedaan

Fantastische keuze gedaan, ben heel blij met de set. Top product, en de prijs is gewoon goed.

Fijne service en mooie producten

Het was een puzzel omdat het zoeken was bij welk formaat tafel onze stoelen passen. Dat we daarvoor de hele showroom wilden verbouwen was geen enkel probleem. Hopelijk hebben mensen inspiratie uit de nieuwe combinaties gehaald ;) Ook voor het bepalen van de kleur, er werd speciaal een doos uit het magazijn open gemaakt. De levering was erg snel, gratis(!) en netjes verpakt. Al met al zijn wij erg tevreden.

Komen afspraken na en correkte en vriendelijke levering

Bezorging ging niet helemaal goed.

De bezorging was niet tussen het geplande tijdstip maar uren later. Toen de bezorger kwam zei hij dat zijn wagen verkeerd om geladen was en van de geplande route moest afwijken. Ik had daar graag van op de hoogte gebracht willen worden ipv uren wachten thuis. Ook vergat hij het tafelblad waar ik gelukkig achterkwam voordat hij vertrokken was. Product is verder prima naar wens.

Vriendelijke en vlotte bediening met een correcte afhandeling van de aankoop.

Wij kunnen eigenlijk geen negatieve kritiek geven. Zowel in de toonzaal als bij levering van de aankoop zijn we op een zeer vriendelijke manier bediend geweest. Het contact met AVH outdoor tuinmeubelen voor het vastleggen van het tijdstip van levering was perfect. Het geleverde product is dit trouwens ook.

Very friendly truck driver

Very friendly truck driver

Het ging allemaal goed en een mooi product

Persoonlijk contact stel ik wel op prijs. Ook goede levering achter het huis.

Top geholpen en vriendelijk.

Eerst bij jullie geweest in de showroom. Toch verder gekeken. Maar uiteindelijk dezelfde middag bij jullie één geweldige set uitgezocht samengesteld met de verkoper. Ze kwamen hem leveren op afspraak top. En één hele aardige bezorger. Super bedankt. Met vriendelijke groet, Robbert

geweldig geholpen!

Wat een leuke zaak, met ruime keuze en lieve verkoopster! Bakkie leut erbij en hoppa, zeer snel geslaagd - SUPER TOKO !!!

Uitstekende service en communicatie

Goede voorlichting van de verkoper in een ongedwongen sfeer. Communicatie ivm bezorging top. En een keurig nette bezorger. Al met al tip top

Geweldige zaak met een mooie uitgebreide collectie

Mooie uitgebreide collectie, grote variatie in modellen en soorten. Goede en vriendelijke service met goede koffie. Ondertussen mooie complete tuinset besteld en laten bezorgen. Bezorging keurig volgens afspraak, vriendelijke chauffeur. Zeer tevreden over AVH. Gr. Sjaak Vonk.

super mooie tuintafel

keurige bezorging, alleen de chauffeur helpen want die zat klem tussen 2 pakketten, vrachtwagen was erg vol