Heel content

Vriendelijk en een goede service

Heel moeilijk een keuze te maken uit het grote assortiment.

Heel moeilijk een keuze te maken uit het grote assortiment. Je weet gewoon niet waar je kijken moet in de overzichtelijke showroom. Er is zoveel moois te zien waarbij ook de kwaliteit niet uit het oog verloren wordt door AVH Outdoor. Met deskundig advies kom je in Numansdorp zeker tot een juiste keuze. Ook de levering van een bijna niet te tillen boomstamtafel is zonder problemen gegaan. Zeker een aanrader om hier eens te gaan kijken.

Mooie set, goed geregeld en goed contact / overleg

De 1e zin zegt genoeg volgens mij.

Grote zaak. Veel keus. Vriendelijk personeel dat goed uitlegt. 2 dagen erna alles geleverd. Zeer tevreden.

Super!!!

De service is van aankoop tot afspraak en bezorging helemaal top! En de tuinstoelen staan niet alleen prachrig in onze tuin, ze nodugen enorm uit tot een hoop gezelligheid. Laat de zon maar komen.

Eerlijke prijs en goede dienstlevering

Eerlijke prijs en goede dienstlevering

Goede service, exact op tijd bezorgd.

Supersnelle service

Zeer tevreden over dit bedrijf. Snelle communicatie en omruilen was geen probleem toen de tafel te groot en te zwaar was. Fijn bedrijf. Volgende keer weten wij jullie weer te vinden!

Alles was zoals afgesproken.

Vriendelijke en correcte verkoper alsook de levering was top.

Mooie tuin meubelen voor een scherpe prijs! Net wat we zochten Snelle levering!!

Het loungeset dat ik gekocht heb was sterk afgeprijsd. Ik heb dit voor een mooie deal kunnen aankopen. Het is super stevig en handig in elkaar te zetten. Het ziet er dan ook heel mooi uit en is kwalitatief. Ik ben hier enorm tevreden van. Klaar om een bbq te houden!

alles was perfect

heel goede kwaliteit voor de prijs ! vlugge en vlotte levering

Heel goed!

We zijn ontzettend blij met onze aankoop. Geweldig mooie loungeset en dining stoelen. Bijzonder vriendelijke chauffeur.

zeer goede service

goed geholpen in de winkel en snelle bezorging

Mooi goed en snelle levering en top service

Top tuinmeubelen, prima prijs, snelle levering, en top service

mooi product

correcte levering volgens afspraak, mooie producten.

Goede communicatie met snelle service

2 stoelen niet goed bij oplevering. Een lounge i.p.v. dining en een andere stoel met schade. Hele snelle reactie en binnen 1 week alles hersteld. Keurig hoor.

Fijne verkoper!

Netjes geregeld bij het ophalen van de tafel.

Vlotte levering na bestelling en goede communicatie

Aanrader

zeer goede service

Prachtig

Mooie goede duurzame spullen.

Super !

Top - product op uitstekende wijze volgens beloofde procedure afgeleverd ! Echt een aanrader .

Goed geholpen vriendelijke mensen Snel geleverd Waren bij de voetenbankjes geen schroeven bijgeleverd Gebeld en gelijk volgende dag geleverd Heel netjes

Dat is uitstekend

Geweldig, snelheid, kwaliteit, alles ging goed. Site om aan te bevelen. vriendelijke groeten

Geweldig bedrijf!

Heel goed geholpen. Er werd goed meegedacht met onze wensen en daar door was de deal snel gesloten.