Geweldige service. Zeer tevreden.

Alles prima verlopen. Goed in de winkel geholpen en zonder problemen thuis bezorgd.

Goede ervaringen

Goed geholpen goede service

Super mooi

Goed geholpen in Nijkerk heel blij met onze nieuwe set nu maar hopen dat het mooie weer snel komt en we kunnen genieten van ons mooie set

Leuke verkopers

Leuke verkopers denken met je mee laten je ook andere opties zien nemen de tijd voor je

snel en mooie producten!

snel en mooie producten!

PRIMA

XXXX

prima service en ruime keus

enorme keuze aan tuinmeubelen in alle stijlen. prijzen zijn uitstekend. goede service en wijzigingen in sets zijn mogelijk. klantenservice goed bereikbaar. heel tevreden.

Contact voor levering als zeer prettig ervaren. Ze reageren vrijwel direct. Levering op afgesproken dag en tijdstip. Top!

Fijne service

Super!! Goede levering en goede nalevering

Hartelijk dank dat we de spullen nog even mochten opslaan na onze stormschade Er ontbraken een paar zuignapjes en met een bestelbus werden ze nageleverd . Wat een service !! Hartelijk dank voor het mooie set en nalevering

Prachtig

Goede service en een prima communicatie. Erg blij met de nieuwe stoelen

Beste outdoor showroom met geweldige service

Wat een geweldige showroom met heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Levering al na 1 week, op een zelfgekozen dag en tijdstip. Wij kopen al ons outdoor meubilair daar!

echt..alles volgens afspraak

Alles keurig bezorgd door keurige en aardige jongeman.

Goede communicatie

Nette bezorging volgens afspraak

Behulpzaam en niet te opdringerig

Mooie meubels. Goed advies

Goed verpakt en geleverd zoals afgesproken

Vriendelijke chauffeur, mooie tafel.

Prachtige tafel geleverd, zijn er blij mee.

Picobello!!!

Steeds een vriendelijk contact met AVH, ivm maatwerk. Duidelijke antwoorden en adequate hulp. TOP!!!

snel en goed

super snel en netjes geleverd. Doen wat ze zeggen.

Mensen van AVH outdoor bieden producten van zeer mooie kwaliteit aan scherpe prijzen en met een fantastische service. Ze aangename eerste ervaring.

Door goed advies de juiste keuze gemaakt!

Prima ontvangen en ruim de tijd genomen om ons te adviseren!

Service

Klantvriendelijk en met de juiste service

Positief

De Fortaleza stoel bank loungeset is van het merk AVH-Collectie. De loungeset bestaat uit 2 lounge stoelen, een 3 zitbank, 2 voetenbanken en een tafel met een glasplaat Over het algemeen zijn we tevreden met onze aankoop bij AVH outdoor wij hebben loungeset De Fortaleza gekocht. De loungeset bestaat uit 2 lounge stoelen, een 3 zitbank, 2 voetenbanken en een tafel met een glasplaat De meubels werd snel geleverd en was eenvoudig in elkaar te zetten. De kwaliteit van de meubels, inclusief mooie, sterke kussens, bevalt goed. Er ontbrak echter een tuintafel, maar na contact met de klantenservice werd dit probleem snel en netjes opgelost. Over het algemeen een positieve ervaring met het bedrijf.

Hele goede snelle service

Binnen 1 week geleverd

Uitstekende service

Zeer open en eerlijk in communicatie. Tuinset werd geleverd en er bleek een fabrieksfout te zitten in de loungebank waardoor deze niet mooi aansloot. Gebeld en werd de week erna meteen omgewisseld.