Alles netjes en geleverd zoals aangegeven.
Hartelijk dank voor deze review!
erg netjes geholpen en te woord gestaan! Keurig advies over diverse meubels, materialen en vormen. Ook advies over de afmetingen. Duidelijk qua data omtrent de aflevering en in overleg is alles mogelijk.. De prijs was zelfs nog nog keurig!!! Zeker aan te bevelen voor zowel de zakelijke als particuliere klant !!!!
Super bedankt, dit horen we graag en zien u ook graag terug!
Mij ervaring bij het binnen komen werd je netjes ontvangen werd wat te drinken aangeboden. En kreeg een goeie uit leg van de verschillen van de stoelen totaal niet opdringerig de dame die ons hielp echt een leuke gezellige meid.. Totaal Geen spijt van onze aankoop. Heb andere mensen ook geadviseerd naar jullie te gaan.. Wat ook gezegd mag worden de bezorging was ook top.
Fijn om te horen, we doen ons best en het is fijn als dit wordt gewaardeerd.
Netjes en eerlijk in de verkoop, maar ook in bezorgen goed en duidelijk in afspraken. Maar de service is nog beter nadat de koop gesloten is en er een kleinigheidje verholpen moest worden. Euvel door hun zelf verholpen. Kortom! Een super en klantvriendelijke service voor zowel de verkoop als de naservice waar wij als nieuwe klant erg vrolijk van worden. Complimenten!!!!
Dank u! Uiteraard hoort service ook bij de aankoop. Veel plezier met de set!
Alles klopt: Eenvoudig te bestellen Goede prijs met aantrekkelijke korting Snelle en super te volgen levering Hele vriendelijke en behulpzame chauffeur Product is mooier dan gehoopt Zo maak je klanten blij. "Keep up the good work" !
Dank u voor het enthousiasme, we gaan er haast van blozen! We zien u graag terug.
Omdat onze parasolhoes gescheurd was, contact opgenomen met AVH Outdoor tuinmeubelen. Zonder veel gedoe werd een nieuwe hoes opgestuurd. Top!
Dank voor de review. Ik moet hier mede verwijzen naar de ontzettend goede leverancier Platinum.
Mooie korte samenvatting, dank hiervoor.
Mooi loungeset en boomstamtafel met stoelen. Goede en snelle levering. Wij gaan genieten van onze mooie tuinmeubels
Heel veel plezier ervan!
Zeer tevreden over de aankoop en levering , nu wachten op het goede weer.
Dit zal helaas nog wel even duren, maar ik weet zeker dat het genieten wordt.
Het gemak waarmee de tuinset is opgesteld was groots. Binnen een paar tellen stond alles klaar voor gebruik. Maar ook de advisering in de winkel, daar zijn we nog steeds stil van. Zo betrokken en zo serieus alles is gedaan om het ons naar de zin te maken. Groot compliment hiervoor. Zeker weten dat ook anderen dat op prijs zullen stellen.
Dank, ik het zeker aan ons verkoopteam doorspelen, hier doen we het voor.
Prachtige bank waar ik blij van word, vakwerk. Nog mooier toen hij in de bijgeleverde olie gezet werd. Duidelijke afspraak over bezorging dank zij die goede Jane. De verpakking was een kunststuk-op-zich. In de tijdmarge bezorgd. Behalve een deskundige chauffeur ook nog een hele aardige man. Als een veertje bracht hij de bank naar boven, naar ons terras. Conclusie: ga dat nou zelf maar na.
Super om te horen, geniet ervan.
Wij zijn heel netjes en deskundig geholpen door medewerker die echt ook verstand van zaken had dit bedrijf is echt een aanrader
Ik ga de complimenten overbrengen, dank hiervoor.
mooi product, snelle levering, goede communicatie
Heel goed om te horen, dank hiervoor.
Prettig zaken doen. Vragen via chant werden snel en correct beantwoord.
Zo hoort het ook vinden wij. bedankt!
Degelijke service alles prima
Commande effectué le lundi et livré le jeudi comme annoncé. Grand choix de salon de jardin à bon prix.
Merci pour ce joli compliment. Profitez de votre achat !
Vriendelijke levering
Onze top chauffeurs doen hun best!
Vlotte levertijd Vriendelijk personeel bij aflevering
zoals het hoort, bedankt voor uw melding
Makkelijk communiceren via sote , duidelijk en helder. Bezorgd op aangeven tijdstip , handi dat je de chauffeur kunt volgen.
Duidelijkheid is belangrijk vinden wij. Dank voor de review
Geweldige service
Uiteraard! Maar fijn om dit terug te horen
Goed geholpen in de winkel en levering heel snel en perfekt gegaan. Alles goed. We zijn super tevreden.
Top, we horen dit graag
Prima tuinbank voor onze tennis accommodatie. Levertijd viel wel wat tegen, maar uiteindelijk zijn de 2 banken geleverd en zien er nogmaals top uit.
Helaas moesten we even wachten, maar dan heeft u ook pracht exemplaren, handgemaakt uit Indonesie
Dank u
Zondag gekocht en op woensdag reeds geleverd!
Beste Ronny Dank voor dit compliment en graag tot ziens!
Rustig kunnen oriënteren,na het oriënteren met behulpzame medewerker ons nieuwe tuin set samen gesteld en besteld na de koffie .binnen enkele dagen na goede communicatie thuis bezorgd door nette behulpzame medewerker.
Beste Ernst Super om te horen en geniet van de set.