bestellen was makkelijk, goede info ontvangen. Afleveren was goed, volgens afspraak.
We hebben nu een balkon set bij gekocht van dezelfde serie waar we al een set van hebben staan, het is een goed product en blijft mooi. Vrienden van ons hebben ook diezelfde set al 12 jaar staan zonder zeil erover in de winter en het blijft mooi en sterk
Uitgebreid assortiment. Gunstige prijzen, mede door de mooie najaarskorting.
Mooie dinnerset gekocht voor een zeer goede prijs en snel bezorgd mijn complimenten gaan ook uit naar de chauffeur zeer meedenkt
Veel keuze, goede uitleg, verkoopster nam haar tijd en drong niet op ,en zocht oplossing voor onze wensen ,snelle levering goed verpakt en vriendelijke persoon die levering bracht!
Prima en flexibel meegedacht.
Levering conform afspraak en zeer klantvriendelijk. Positief gevoel bij dit bedrijf, kan niet anders zeggen
De bestelling en levering zijn vlot verlopen. De tuinset was prima ingepakt zodat er geen schrammetje beschadiging aan is. Puik werk!
Korte lijntjes via Chat met Roos!! Top hoor!!
Nadat we tweemaal een teakhouten tafel terug hebben moeten sturen bij een andere leverancier, gingen we op zoek naar een nieuwe tuintafel. Het liefst weer een teakhouten, maar dan een die niet zou scheuren. Het personeel heeft ons gerust kunnen stellen dat dat echt niet zou gebeuren bij deze A-kwaliteit tafel. Binnen 2 dagen stond de tafel al in onze tuin. Nu genieten van een heerlijke indian summer.
Prima op de hoogte gehouden van de levering. En vriendelijke bezorging.
Fijn geholpen mooie spullen en leuke prijzen
Duidelijke communicatie. Bezorgmoment uitstekend. Prachtige tuinset gekocht.
we hadden bij vrienden een mooie tuinset gezien van AVH. Vervolgens hebben we hier ook een set besteld (online). Deze werd snel en volgens afspraak geleverd. Helaas hadden we een kleine beschadiging in de stoel. Dit is snel opgelost door hem om te ruilen. Kortom, fijne club, mooie spullen en goede service.
Mooie winkel veel stoelen en tafels enz Stoelen gekocht zitten heel lekker Kussens goede kwaliteit
Bestelling naar behoren geleverd, super link naar de locatie van de bezorger. Aanrader voor alle online bezorgers.
Prima advies
Reparatie snel uitgevoerd.
Fijne website, artikelen voldoen aan de verwachtingen. Tafel is prachtig, stevig en goede kwaliteit. Snelle levering.
Correct, klantvriendelijk en service
Keurig geholpen door de verkoper en nog belangrijker, “alle afspraken worden nagekomen”
Heel netjes geholpen,word geluisterd
Perfecte service in de winkel . En ook bij het omruilen een goede service. Zeker een aanbeveling
Bestellen was eenvoudig. Info over bezorgen helder. Levering conform afspraak. Plaatsing precies waar ik wilde, vriendelijke bezorger.
TOP