Degelijk, mooi, snel

Heel goede ontvangst in de winkel. Leveringstermijn nagekomen! Een snelle levering, alles supergoed ingepakt. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer comfortabele stoelen. Bedankt van Mw. Demol i.e. Anne Vanhaelen met initialen AVH ;-)

Perfecte service en adequate levering

Parasol voet van 40 kg besteld. Werd keurig, door een zeer behulpzame AVH chauffeur (eigen bestel dienst!), naar de achtertuin gebracht. Zoiets heb ik bij Post NL of DHL nog nooit meegemaakt. Perfecte voet voor een mooie prijs.

Op de warmste dag vd week stond de chauffeur na een lange dag vast in ons dorp vanwege een feest. Mijn man heeft hem de weg gewezen. Hij zat met een gezicht als een donderwolk in de auto. Maar kwam als het zonnetje in huis de bestelling afleveren. Chapeau!

Vriendelijke en goede afhandeling

Ik ben zo tevreden dat mijn vriendin op mijn aanraden inmiddels ook al twee stoelen heeft besteld. Mooie degelijke stoelen die waarmaken wat het plaatje beloofd. Prima service.

Supergoede service en vriendelijkheid

In de winkel een supervriendelijke meneer die ons uitleg gaf,en bij het leveren ook

Goed bedrijf

Veel keuze en overzichtelijke site. Fotos ook duidelijk van kleur om online een aankoop te kunnen doen. Snelle levering, in overleg, en keurig verpakt.

Mooie loungeset. Prima service

De bestelling ging gemakkelijk en de loungeset werd snel geleverd.

Mooi assortiment en goede klantenservice

Op zoek naar een kwaliteit parasol kwamen we bij AVH een interessante aanbieding tegen. Een kleine aanpassing van de bestelling was snel geregeld via de klantenservice.

De service is goed

We werden goed geholpen en de bezorging ging ook goed

100% tevreden

Extra snelle levering en goed product.

Super service

In 1e instantie het verkeerde onderdeel gekregen. Heel snel daarna het juiste ontvangen.

Was in orde !!

Perfect geleverd !!!

Service en levering perfecto !!!!!

Beetje duur , maar TOPstoelen !!!

alles ok

alles ok

Perfecte levering van top producten

Goede service in het algemeen

We kregen goede informatie van de verkoper in de winkel. Ook zeer behulpzaam. Alleen bleek de tafel scheef. Deze werd omgewisseld maar toen was weer de glasplaat beschadigd. Weer mailen en bellen. Zelf maar naar de winkel gereden om hem volgens afspraak om te wisselen. Dame die ons ontving was zeer onvriendelijk. Geen excuses voor al het gedoe. Gelukkig werden we daarna goed verder geholpen door onze verkoper en een jonge dame. Al met al is alles goed geregeld.

Snelle levering van een uitstekend product.

Het bestellen en levering waren snel en correct. Enig minpuntje was dat het niet mogelijk was om een ander levertijdstip in te plannen. Jammer.

Erg klantvriendelijk!

Bestelling was snel geleverd en keurig op de camping naar onze plek gebracht. Na een paar dagen ging een handel van een rugleuning kapot, maar deze is zonder problemen geleverd en door ons zelf gemonteerd.

Ruime keuze, gezellig personeel, uitleg zo het hoort, bezorgen of direct meenemen, kortom AVH Outdoor Tuinmeubelen voor iedereen aan te raden!

mooie producten en goede service

Tijdens onze bezoeken aan de showroom zijn we goed geholpen. Ook rustig de tijd en ruimte om zelf te kijken gekregen. De levering is vlot en netjes door eigen personeel. Verpakkingsmateriaal netjes, je ziet dat er zo zorgvuldig mogelijk mee wordt omgegaan. Alles past mooi op en in elkaar en is netjes afgewerkt.

Mooie betaalbare stoelen

Goede prijs, kwaliteit stoelen, lichtgewicht, stapelbaar, precies waarvwe al langere tijd naar op zoek waren

Prettige en vriendelijke verkoopster in de showroom, nette aflevering. Bij uitpakken bleek 1 stoel niet in orde, na contact met AVH werd er direct adequaat gereageerd en is de stoel binnen een week omgeruild. Prima geregeld.

Snel en goed

Knappe en comfortabele tuinstoelen. Snelle en prima levering. Top!

Heel erg tevreden!

Van bij de keuze van onze tuinstoelen tot aan de levering is alles onder perfecte begeleiding gebeurd. Ons vertrouwen is er alvast voor de toekomst!