Zeer goede en vlotte service. Bij vragen of problemen gelijk contact en antwoord

Super service!

Een paar dagen na onze online bestelling hadden we onze parasol al thuis. We konden de bezorger ook mooi volgen door de trace code wat heel handig was. Hij heeft ook de voet en de parasol vanachter aan ons huis aan de tuin gezet, wat gezien het gewicht ook heel handig was.

fantastisch

Dit is de 2e keer dat we iets kochten bij AVH en de 2e keer dat we netjes en snel werden geholpen. Er ging iets mis, waar AVH niets aan kon doen, maar dat werd daarna keurig opgepakt. Wat ik fijn vind is dat ze het ook persoonlijk maken; de verkoper van de eerste keer hielp ons de tweede keer en kon zich ons en onze aankoop nog herinneren; chapeau!

Super tevreden

Super trots en fier op onze mooie aankoop die perfect afgeleverd werd door een super team. Topper in een woord

Prima aflevering van zware parasolvoet..

Aangezien ik alleen was heeft de bezorging de voet geïnstalleerd. Topservice

Mooie spullen, goede en vriendelijke service.

Aangeschafte goederen moesten bij transporteur afgeleved worden voor verscheping naar buitenland. Ondanks afspraak ging dit eerste keer mis, omdat transporteur niet aanwezig was. Zonder problemen zijn ze opnieuw bezorgd.

Super hulp voor een stressvolle klant

Beste lezer, Wij hebben ondanks een tuinset, parasol set en loungeset gekocht bij jullie.(circa ongeveer 8000 euro samen) Na dat savonds erachter kwamen na het uitpakken van de set dat er een tussenstuk ontbrak bij de loungeset, zijn we de dag erna naar Numansdorp gereden (uur rijden) en daar werden wij geweldig geholpen door Julian. Daar was het tussen stuk op voorraad( ze hadden er nog maar 1) Julian wilde ons tegemoet komen door een loungehoes kado te doen voor het ongemak en kilometers die wij extra moeten rijden. Na deze goede onderhandeling hebben we ook nog een tafel aangeschaft voor bij de loungebank. Veel geld uitgegeven voor ons nieuwe tuin. Iedereen vertellen we dan ook dat we het bij Avh hebben gekocht. Hopelijk door onze pech maken we kans om mee te doen aan deze actie...

Fijne verkoper, goede service, snelle levering

zoals bovenstaand. Bedankt voor het meedenken en ook voor de snelle bezorging van de parasol en voet.

In de winkel perfect geholpen, echt super.

In de winkel perfect geholpen, email contact over bezorging ook heel goed. Chauffeur moet nog wat klantvriendelijker worden. Moesten onze stoelen zelf beneden bij de auto komen halen.

Deskundige verkoopster Snelle en correcte levering Groot assortiment Goede prijs-kwaliteit verhouding Echt een aanrader.

Super fijn geholpen tijd voor de klant!!!

Wij kwamen op vrijdagavond langs bij AVH numansdorp Werden vriendelijk ontvangen met koffie/thee en direct geholpen Met een uurtje waren we er uit Binnen 3 dagen was het thuis geleverd Bizar zo snel Erg blij mee Hier gaan we nog heel lang van genieten Een aanrader om bij AVH langs te gaan groot assortiment en kundig personeel Toppers!

Correct geholpen

Snel en keurig

Goed in alle aspecten

Website, webshop, communicatie en service aflevering goed en punctuell

Snelle, perfecte levering!!

Snelle levering na online aankoop. Makelijk en snel contact over levering, via e-mail. Perfect allemaal. Zeer goede bezorging van tuintafel in de tuin. Kortom we zijn zeer tevreden over alles!!

Fantastisch!!!

Wat een fijn bedrijf, heel snel en duidelijk contact gehad over mijn bestelling en levering. Wat een verademing in vergelijking met andere grote bedrijven waar je uiteindelijk gewoon een nummer blijkt te zijn. Zo niet bij AVH, daar zijn de lijntjes kort. Een dikke 10 voor de service en wij zijn heel erg blij met onze geweldige tuinstoelen.

Top , mooi product.

Keurig volgens afspraak geleverd. Fijne bezorger , alles gecontroleerd zo als het hoort te zijn. Geen haast , tijd voor de klant die dan ook een kopje koffie kan schenken als beloning.

Service bij garantie

2 jaar geleden een tuinset gekocht, de glasplaat zit met zuignapjes vast op zijn plaats. Na dat de hoes is verwijderd in maart zag ik dat alle zuignappen waren verweerd. Na contact met AVH onder garantie nieuwe zuignapjes ontvangen. Eerst wilde AVH hier €15 voor, na enig weerwoord mijnerzijds toch garantie, HULDE

prima tegel

de verrijdbare parasol tegel is prima, hij weegt zo'n 40kg, staat op vier zwenkwielen en kan mijn parasol {3 meter} prima hebben, zeer stabiel.

Super service op de online lijn .

Geapt via de online site. Prettige medewerkster aan de whatsapp online. Hielp me fantastisch. Later nog eens online benaderd en bleef vriendelijk en keek voor mij gelijk na of de bestelling binnen was gekomen. Dus gewoon zoals het ook hoort. Was erg prettig Een goede service die hoog in het vaandel staat. De bestelling kwam binnen, en eerlijk is eerlijk “ De kwaliteit die AVH outdoor biedt vindt je bij een ander niet” Met vr gr Christina

Prima, goede service bij defect.

Het tafeltje kwam stuk uit de doos. Werd zonder problemen vervangen. Eerste bestelling duurde wel wat lang qua levertijd (ruim een week). Is geen probleem, maar daar had ik graag bericht van gekregen.

Uitstekende service !

4 tuinstoelen gekocht in de winkel te Oostakker, met prachtige toonzaal. Erg vriendelijke ontvangst en uitleg aldaar. Zeer snel aan huis geleverd en uitstekende communicatie!

Hele goede service en kwaliteitsvol materiaal.

Heel vlotte levering, met advies en goede kwaliteit van de zweefparasol met voet en beschermhoes. Eerlijke prijs, net iets goedkoper dan elders. Dik tevreden.

Loungebank gekocht in overzichtelijke winkel in Nijkerk. Kon ook ,snel, binnen 5 !! dagen bezorgd worden . Bezorging was vlot vriendelijk en op tijd. Kwaliteit is top , ligt /zit heerlijk. Dag erna stond op site dat je 10% korting kreeg , deze hadden wij net misgelopen. Met een 1 belletje kwamen wij snel tot overeenstemming . Klantenservice is werkelijk vriendelijk duidelijk en denkt mee , dit zie je ook niet vaak meer . Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen!!!

Snel een probleem opgelost... top ervaring!

Super tevreden!

Prima behalve levering

Afspraak was levering ná 12.00 uur. Daarna 3 mails ontvangen met tijden tussen 06.30 /,07.00 en 08.15/09.40. Wij kijken niet elk uur naar de mail dus via telefoontje afspr levering om 07.00. Dat is reden cijfer 6, rest verdient meer