Pleasent

Comfortable, mooie, lux uitstraling

prima geholpen door de telefoon over schade aan tafelblad en kussen snel en goed verholpen

Kundig en vriendelijke mensen

In de showroom netjes ontvangen. Kundig advies gekregen. Verkoper was niet opdringerig. Na aankoop werd gelijk alles uot magazijn opgehaald en konden we gelijk onze aankoop meenemen en thuis plaatsen. Alles in 1 bezoek geregeld

Vakkundig geholpen.

We waren opzoek naar een goede maar niet te dure loungeset. Keuze genoeg en voor iedere portemonnee is er wel iets te vinden. Vriendelijk en vakkundig personeel. Ruime en duidelijke indeling.

Uitstekende service, en correcte bezorging.

wederom direct geslaagd bij AVH Outdoor

AVH Outdoor heeft ons hart gestolen door haar ruime assortiment, mooie voordeelacties, vakkundig, behulpzaam en vriendelijk personeel en als klap op de vuurpijl supersnelle levering.

toppie

Prijs top kwaliteit deckchair uitstekend communicatie zoals t moet levering snel Helemaal blij Dank

Fantastische service!!

Nieuwe pootjes voor stoel gevraagd. Supersnelle service, geweldig!

Perfecte klantenservice

Mijn bestelling gedaan en dezelfde dag nog contact over de bezorging. De bezorging was op tijd en perfect afgeleverd door een aardige bezorger.

SAV top

Service après vente , Malou, réactive et orientée client. Merci

Prima tuinbank, diep, zit goed

Makkelijk in elkaar te zetten door 1 persoon. Goed zitdiepte. Bank zit prima en ziet er luxe uit

Snelle levering, volgens afspraak

De parasolhoes is in de praktijk precies als omschreven. Uitstekend.

Aangenaam en zorgeloos. Prachtige comfortable zetels.

In een grote toonzaal maakte ik rustig mijn keuze met capuccino in de hand. Veèeeel keuze . Een vriendelijke verkoper deed de bestelling en zorgde voor levering tot op het terras !

SNEL GELEVERD EN DUIDELIJKE MONTAGE INSTRUCTIE

TOP

Goede website, super snelle goede service.

Heel gemakkelijk de stoelen besteld via de website. Paar dagen bezorgd door een hele nette jonge man, die heel behulpzaam was en de stoelen netjes binnen heeft gezet. Wij zijn super blij met de stoelen.

Geweldige tuin set

Onze nieuwe tuinset zit geweldig comfortabel. En is echt een upgrade voor onze achtertuin. Zending zat heel degelijk verpakt en is keurig in de achtertuin afgeleverd. Super service! Wij zullen dan ook iedereen avh outdoor tuinmeubelen aanraden!

Van shoppen tot levering helemasl top!

Nadat we ons al hadden georiënteerd op de site van AVH, zijn we voor de look & feel ook even naar de showroom in Nijkerk geweest. Ontvangen door een zeer vriendelijke verkoper, kopje koffie gedronken en lekker de tuinstoelen kunnen testen. Onze keuze werd op locatie bevestigd en we zijn tot koop overgegaan. Door omstandigheden geen verre vakantie dit jaar maar lekker in eigen tuin met een prachtige tuinmeubelset. AVH staat bij ons dus voor: Altijd Vakantie Hier.

rustig uit kunnen zoeken

Goed geholpen Niet opdringen Veel keus we zitten lekker genieten ervan

Super goed geholpen, erg vriendelijk personeel en snelle levertijden.

Top!!

perfet

Goed geholpen in de winkel Vlot en keurig op tijd bezorgd Konden we eindelijk op onze vlonder zitten onder een mooie parasol

Top winkel

Goed geholpen in de winkel. Er was 1 kussen verkeerd geleverd en een tussen stuk van de loungeset beschadigd. Contact gehad en foto's gestuurd het werk gelijk geregeld. Heel blij met onze aankoop. Ik raat het mensen zeker aan om naar deze winkel te gaan.

Super tevreden

Super mooie set en goed geholpen

Netjes geholpen en bezorgd

Ik had een klacht over een oude levering werd toen redelijk opgelost en nu kreeg ik nog korting op een nieuwe aankoop

superset prachtig snel geleverd en bovenverwachting

Tuinset ziet er geweldig uit is van uitstekende kwaliteit, zware uitvoering en zit fantastisch tegen een mooie prijs. Levering snel goed en netjes verzorgd.