Goeie service

Bestelling vlot en levering ook super .

Aangenaam verrast

Op de website werd aangegeven dat de levering ruim een maand zou duren. Echter is het alsnog gelukt om binnen anderhalve week te leveren. We hebben de Venezia tuintafel gekocht na de prima productievideo gezien te hebben en wat een mooie tafel is het. Het verlengen en verhogen van het tafelblad is echt zo simpel als in de video. Tot slot nog een compliment voor de levering. Vrolijke gast en netjes op tijd, zelf leveren door AVH Outdoor is dan ook een pluspunt.

Helemaal goed

Op jullie website vond ik het ideale kado voor moederdag: een ligstoel :-) Het is een fijn ding voor een mooie prijs en ook nog gratis thuisbezorgd door een grappige chauffeur, wat wil je nog meer...

Helemaal goed

Bestelling verliep soepel. Medewerker en bezorger waren behulpzaam.

Netjes afgeleverd

Prima kwaliteits storlen

Heel blij met de service. Kreeg na 1 dag al een bericht wanneer de meubels bezorgd zouden worden. Super blij met de set ook!

Prima bedrijf

Snel geholpen en geleverd

Goed e netjes

Goede en fijne levering

Zeer snelle service

Zeer snelle service eerder geleverd dan wat op de website stond.

Geweldig!

Juiste omschrijving, correcte aflevering op data. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Mooi verpakte en verstuurde parasolhoes

Een zweefparasolhoes besteld, deze werd zoals beloofd binnen een aantal dagen geleverd. Keurig verzorgd in een omdoos met alle nuttige informatie erbij, ook wie de zending had ingepakt. Helemaal netjes, nu al veel plezier van!

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, geleverd zoals aangegeven. Goede kwaliteit

Wij zijn super fijn geholpen en goed advies gekregen en ook super snel alles kunnen afhandelen

Mooi verbeterd product

Geluisterd naar de consument dikker gemaakt om scheuren te voorkomen

Precies als op de foto

Snelle verzending aardige chauffeur Niet te beroerd om ff te helpen Netjes met de uitleg Degelijk materiaal

Zeer goede ervaring.

Het is precies gegaan hoe we het in de winkel hadden afgesproken. En de bezorging was netjes en behulpzaam.

Voor herhaling!

Geweldige aankoop. Service bij mail ging al perfect.

Zeer goed betrouwbaar

Zijn goed geholpen goede communicatie alleen is ons nog een schoonmaak pakket toegezegd die hebben wij helaas nog niet mogen ontvangen

Ook al als er iets mis gaat wordt het perfect opgelost.

Wij hadden een stoel met een mankement , het werd prima en snel opgelost. Een prima service van dit bedrijf .

Heel blij met service en aankoop

De bezorging verliep naar wens en in een half uurtje in mijn uppie zat de bank in elkaar. Nu zitten we we heerlijk op in het zonnetje.

Op tijd geleverd

Op de afgesproken tijd afgeleverd door een heel vriendelijke bezorger.

Slechte klantenservice en trage levering

Klachtenservice zowel tel als via chat nauwelijks bereikbaar. Trage opvolging en diverse tevergeefse contacten om een dure parasol besteld te krijgen. Nu al meer dan 1 week wachten op levering.

Super service!

Uitstekend geholpen, snelle en fijne levering.

Vlotte deal en fijn geholpen

Veel keuze, goede prijzen en vriendelijk personeel. Helaas was onze levering vertraagd maar toen de louncheset eenmaal stond hadden we een mooie aanwinst in onze tuin.

Zoals beschreven, vriendelijke klantenservice en praktisch geleverd!