Zeer goede kwaliteit

Heb nog nooit een pakket zo verzorgd thuis gekregen ,petje af

Garantie zoals het hoort

Na anderhalf jaar bleek bij één van mijn tuinstoelen het vlechtwerkdraad los te raken aan de onderzijde (fabrieksfoutje: te kort afgesneden). Keurig van huis opgehaald door een bode en een paar weken later gerepareerd weer terugbezorgd. Zo hoort het!

Mooie zetels op tijd geleverd zoals vermeld

Product voldoet aan de verwachting. Een correcte en vriendelijke afhandeling

Fijne ontvangst

Hoewel mijn bestelling ( online) niet verwerkt was en dus niet klaar lag, was de service inclusief koffie perfect. En de stoelen zijn schitterend.

Grote keuze, professionele hulp, vlotte levering.

Goed geholpen bij aankoop in winkel Lochristi. Genoten van een open winkel op zondag. Levering binnen afgesproken tijdstip. Vriendelijke leverancier.

Goede service en kwaliteit

Wij hebben een teakhouten tuinset gekocht, werden goed geholpen bij de keuze en de kleine dingen waar we tegenaan liepen om tot een goede aankoop te komen.

Na aanschaf van onze mooie loungeset bleek het hoekelement niet goed aan te sluiten op de rest. Na contact is deze in korte tijd omgewisseld voor een nieuwe. Nu kunnen we heerlijk gaan genieten zodra het weer lekker weer wordt.

Uitstekend!

Er werd de tijd voor me genomen, diverse modellen laten zien, rekening houdend met de ruimte die ik had ook diverse opstellingen in de winkel neergezet zodat ik kon zien hoe het in mijn tuin zou staan en goede adviezen gekregen.

Snelle en goede levering.

De levering is snel geweest. Mooie parasol. Vooral de chauffeur super netjes met de juiste tips!!!!

Goed!

Nu nog wachten op de zomer om de stoelen uit te proberen. Kan niet wachten!

Goed geregeld

Perfect ingepakt

gewoon prachtige service

Super koop

Prachtige zetel snel en correct geleverd een aanrader

alles klopt.

bestelling, afspraak maken, levering , uitpakken van de parasol, alles heeft geklopt. Perfect

We zijn heel erg tevreden met onze diningset. Goede communicatie via mail. Bedankt Theo voor het bezorgen van onze diningset.

Parfait

Chaises de jardin incroyable. Robuste et de qualité irréprochable. Service agréable. A conseiller vivement.

Prachtige tuinset

Vriendelijke verkoper en duidelijke leverings afspraken

Bijzonder goede service.

Loungeset keurig op tijd bezorgd en voldoet volledig aan de verwachting. Bezorger was bijzonder vriendelijk ook al was het iets meer sjouw werk voor hem omdat mijn partner niet kon helpen vanwege een blessure. Niets dan lof dus.

Goed geholpen en snelle levering

Goed geholpen en snelle levering tot in de tuin!

Online aankoop gedaan Goede bezorging nette afhandeling

Goeie service

Kussens besteld , eerlijk verteld dat het lang kon duren , geen probleem , netjes verpakt , gratis bezorgd , daarbij hele mooie kwaliteit , ook het louncheset komt bij jullie vandaan , 7 jaar geleden gekocht , nog als nieuw ( behalve na intens gebruik de kussen rijp voor vervanging) heel blij met de service en kwaliteiten van jullie bedrijf

Nadat we online al een tafel hadden besteld toch ook nog even naar de showroom gegaan om eventueel stoelen erbij te bestellen. Leuk en netjes geholpen. Snelle levering en alles top verpakt. We zijn er erg blij mee.

Is verlopen zoals verwacht

Goede producten en vlot geleverd

Bij AVH vond ik dezelfde lounge stoelen voor buiten die we zo’n 10 jaar geleden kochten. We waren daar zeer tevreden over, maar nu waren ze aan vervanging toe. Na bestelling werden ze vlot geleverd en de informatie over de levering was zeer to the point. De chauffeur die perfect arriveerde op de aangekondigde tijd was zo behulpzaam om de grote stoelen meteen achter het huis te plaatsen. Alles was goed verpakt en de kwaliteit volgens verwachting. Aanbevolen!

Geweldige service!

Binnen 2 dagen was de set al binnen!