snelle service en levering perfecte aflevering op de afgesproken tijd en plaats mijn conclusie perfect
Heel erg blij met mijn stoelen . Ze zijn prachtig. Communicatie via e-mail is top . Werd snel op mijn vragen gereageerd. Vriendelijke bezorger.
Ik heb een schade aan een stoel gemeld en hierop werd een dag later al gereageerd en binnen een week omgeruild.
Mooi en betaalbaar tuinset gevonden, gratis en snel thuisgebracht. Top!
Wat een mooie robuuste parasolvoet. Enige spierballen vereist, maar dan heb je ook wat. Na uitpakken wieltjes (met rem!) eronder klikken, de staander houder erin schroeven en klaar is Kees (Henk in mijn geval) parasol erin en de zon is eindelijk uit mijn gezicht!
Bij binnenkomst direct vrijblijvend aangesproken door vriendelijke en bekwame medewerker ( heb je wel nodig als je direct wil aanschaffen wegens enorm assortiment ), prima geadviseerd en vooral enorme voorraad, en niet te vergeten prima prijs kwaliteit, kortom erg blij verrast
Goed geholpen, goede prijs, En na 3 dagen al in huis dat is de gouden combinatie ;)
Niets op aan te merken, alles was van begin tot het einde: TIP TOP!
Ik zal als het hem voordoet jullie aanbevelen. DOE ZO VOORT GR J-P
Bestelling is vlot verlopen. De leveringstermijn werd geërbiedigd en een vriendelijke jongeman heeft het pakket netjes afgeleverd. In één woord: prima service!
Jammer genoeg waren wij niet vooraf op de hoogte gebracht dat twee stoelen ontbraken. Dat was teleurstellend. Beter vooraf melden.
De website is duidelijk, goede zoek- en filterfunctie en vonden precies wat we zochten voor een nette prijs. Inclusief de gratis levering via een nog mooiere tracking systeem was het voor ons duidelijk dat dit het bedrijf is welke de cliënt wel hoog in het vaandel heeft. Bezorger netjes en correct en de mogelijkheid van betalen bij levering verliep vlot. Compliment voor AVH outdoor en ga zo door !
Vriendelijk en kundig
Nu al voor de 3e maal wat spullen besteld en bij 2 leveringen is tijdens vervoer waarschijnlijk wat kapot gegaan. Na vermelding direct aktie ondernomen en artikel omgeruild of vervangen. Buiten dat de goederen erg bevallen en van goede kwaliteit zijn is deze service het benoemen waard.
Prachtige tuinset , vriendelijke en perfecte service !
Netjes en snel geholpen, zijn blij met onze tuinstoelen.
Geweldige service snel geleverd ondanks afsluiting Haringvlietbrug super blij mee en wij komen zeker nog terug in deze geweldige zaak.
Gingen op pad voor een parasolvoet van 90kg, helaas was hij niet op voorraad bij de vestiging Nijkerk. Wel daar besteld en zou met een paar dagen worden geleverd! Idd met een dag of 4 geleverd en door de chauffeur in de achtertuin gebracht. Helemaal TOP!!! en nog gratis ook, wat wil je nog meer! Niets anders dan lof voor dit bedrijf!
Nette service en advies in de winkel in Numansdorp. Netjes optijd geleverd en nette bezorgers. Fijn bedrijf wat ik zeker aanraad!
Duidelijke website. Groot aanbod. Veel uitgestald in de showroom. Vriendelijk geholpen. Snelle levering. Kortom, geweldig!
Goede prijs, snelle levering en vriendelijke bezorger. De kwaliteit van de stoelen lijkt echt goed, op termijn moet zich dat natuurlijk nog wel echt gaan bewijzen!
Ze hebben mooie overzichtelijke site. Klantenservice geeft ook goede uitleg. En bezorging super snel. Moet nog even wachten op de opbouwservice
Ik had nieuwe kussens bij u besteld Mochten ze niet passen mocht het retour Maar ze zijn prima en geleverd binnen de afgesproken tijd