Top service, super personeel

De jarige verkoper heeft ons top geholpen, kom daar zeker nog eens terug. Korte lijnen betreft communicatie en bezorging.

Geweldige service

Prachtige kwaliteit meubel en prima service!

top parasol met veel mogelijkheden

het is een top parasol Door de vele mogelijkheden is het zeker een aanrader De levering gebeurde ook zeer vlotjes net als de betaling bij levering

Goede service, snelle levering

Snelle levering. Goede kwaliteit

kan niet beter

Prima uitleg bij aankoop. Op alle vragen kregen wij antwoord. Aflevering was uitstekend

Uitstekende winkel

Ze hebben binnen drie dagen onze nieuwe loungeset bezorgd en netjes in de tuin gezet. Daarnaast was de set ook nog in de aanbieding.

Prima ervaring

Goede communicatie en bezorging.

Werd uitstekend geholpen zeer tevreden En aanbevelen aan vrienden enz.

Erg fijn

Veel keus, prettige ontvangst en uitleg over de gedane keuze, goede en duidelijke communicatie en afhandeling van de koop.

super service

eerste keer besteld bij AVH outdoor tuinmeubelen.super tevreden over de service en klantendienst. niets is te veel.als het tuinmeubel niet naar je zin is helpen zij graag mee om een oplossing te zoeken.

Heel tevreden

Heel tevreden

Aardig personeel wij zijn goed geholpen snelle service

Toplevering

Tijdige levering van het bestelde artikel door een zeer vriendelijke bezorger

Ik heb een zeer goede uitleg gehad bij de aanschaf van mijn tuinset, en de levering is gebeurd zoals was afgesproken.

Kwaliteit

Een prima parasol mooie kwaliteit, groot oppervlak aan schaduw en staat stevig in de mooie voet.

Bezorgen hartstikke mooi op tijd om 's morgen om 7.15 uur in Ede

Alles volgens afspraak. Uitstekende kwaliteit .

Parasol besteld. Erg goede aanbieding. Prima kwaliteit en keurig geleverd. Ik kan deze zaak bij een ieder aanbevelen.

PERFECT

Kreta tuinstoel was niet goed gevlochten, keurig netjes, naar volle tevredenheid, opgelost.

Supertevreden en goede service!!

Vele winkels bezocht naar de perfecte loungezetel. De laatste winkel was avhmeubelen, moest dit de eerste winkel geweest zijn, dan zouden we nog een andere activiteit kunnen plannen hebben, want in deze winkel vonden we direct wat we zochten prijs/kwaliteit is top! Ook de service en de snelle levering zijn een pluspunt! Een echte aanrader!!

Zeer goede service!

Goede snelle service en uitstekende banken

Zie hierboven

Mooie tuinstoel en tuinbank

Na wat opstartproblemen aangaande bezorging is alles prima verzorgd bezorgd. We genieten nu volop van de mooie diningset Dan Marino. Met de tijd nog 2 relaxstoel en erbij bestellen

Prima service.

Vriendelijk personeel in de showroom in Numansdorp gaf mij snel en duidelijk advies. Vervolgens werden de meubels van mijn keuze binnen enkele dagen in uitstekende staat bezorgd. Prima op tijd om er met het mooie weer van te kunnen genieten!

correcte aandacht voor klant en goede uitleg over de kwaliteit van de gewenste parasol

Het voelde goed om de ruimte te krijgen om de offerte te over denken en te vergelijken om zodoende een overwogen beslissing te maken. De afspraak voor bezorgen werd direct gemaakt en later bevestigd. De bezorging verliep soepel. De vraag die we naderhand hadden over de ontkoppeling van de parasolvoet werd snel beantwoord. De gebruiksaanwijzing was niet volledig, er werd verwezen naar de website, ook daar was geen nadere informatie over de details over de parasolvoet ontkoppeling. Gemiste kans van de fabrikant om een volledige beschrijving bij de parasol te doen.