Mooi artikel fijne service

Op de duidelijke website een prachtige tafel, die in hoogte versteld kan worden, gekocht. Snel antwoord op de aankoop en afspraak gemaakt voor de levering. De auto kon ik volgen en ik stond al buiten hem op te wachten. Tafel neergezet op de plaats van bestemming. Tafel staat inmiddels en is een aanwinst. Uitermate tevreden.

Mijn bestelling was uit voorraad geleverd. En zelfs eerder als geplanned. Toppie

Mooie tuinset en snelle levering

Hele mooie tuinset, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en de chauffeur hielp om de tuinset tot in de tuin te brengen.

super

met aflevering netjes in elkaar gezet super ik ben maar alleen staand en niet handig bedankt j otte

perfect

zowel de granieten parasolvoeten als de later bestelde adapter waren prima. Even puzzelen maar perfect. ook de bezorging was prima, behulpzaam!

Prima geholpen

Prima product en prima geholpen. Mooie zaak met erg veel keus.

goede service

goede service en snelle levering

Top zaak

We konden in alle vrijheid kijken en als we iemand nodig hadden dan kwamen ze gelijk helpen . Goed geholpen door ene Jari en de keuze was snel genomen inclusief met een bakje koffie . Levering was snel dus we zaten binnen 1 week op onze hoek tuinset . Dus kan het iedereen aanbevelen (en dat doe ik niet gauw)

Super geholpen en snelle aflevering.

We zijn heel goed geholpen door jullie verkoopster Wilma in Numansdorp. Ze dacht met ons mee en sjouwde wat af als we vragen hadden over kleur in daglicht enz. Geen vraag was teveel en ze liet ons ook de tijd om te overleggen. Ook de levering was snel en een zeer behulpzame bezorger die eventjes meehielp aangezien mn man niet echt goed ter been was. Dus in 1 woord SUPER-GEWELDIG en applaus voor jullie. We bevelen jullie van harte aan. Leen en Marja Jongejan

Heerlijke stoelen, nette snelle levering en super geholpen in de showroom

We zijn 3 keer naar de showroom in Nijkerk geweest om onze definitieve keuze te maken. Heel wat stoelen uitgeprobeerd. Wat zo fijn was, is dat we de tijd en de ruimte kregen om op ons gemak alles te bekijken en overal rustig op te zitten. Bij vragen goed geholpen en waar mogelijk goed meegedacht. Wij zijn geen impulsaankopers ;-) en het is zo fijn als je niet wordt opgejaagd om een aankoop te doen. Verder was er veel keuze (dat maakt kiezen ook soms lastig haha) en verschillende prijscategorieën (scherp geprijsd) Bestelling geplaatst, levering volgens afspraak een paar dagen later en alles netjes en compleet bezorgd. Top. Wij zijn erg tevreden met AVH Outdoor Tuinmeubelen

Vriendelijk personeel goede service

Winkel is zeer verzorgd personeel is zeer vriendelijk en heeft geduld voor de aankoop of niet.

Geweldige mensen om te helpen

Superrrrr

Geweldig,was meteen verliefd op de stoelen, meteen besteld en supersnel inhuis Vriendelijke bezorger,nadat er 1 stoel beschadigd was,meteen geweldig geholpen en kreeg een nieuwe stoelen Een aanrader dus

Sehr zufrieden kaufen noch andere Dinge

Korrekte und sehr freundliche Verkäufer Kaufe gerne dort

Nette en vlotte levering

Levering werd vlot en netjes gedaan door een zeer vriendelijke jongeman.

Een aanwinst voor ons terras !!

AVH heeft een schitterende tafel met 8 luxe stoelen geleverd. We genieten er iedere dag van en het is een eyecatcher voor ons terras! Bedankt AVH-ers!!

Fijne en duidelijke service

In de winkel werden wij goed geholpen bij de aanschaf van onze tuintafel. De keuze viel op de Krista tafel mede omdat deze uit massief Teak hout is gemaakt en niet zoals bij velen van samengestelde planken. De tafel is snel geleverd, waarbij de bezorger meedacht om de zware tafel op een makkelijke manier bij ons op het terras te krijgen.

Prima door iedere werknemer geholpen

De stoelen zijn meer dan prima

Goede overzienbare winkel.

Alles is goed te overzien en we zijn zeer vriendelijk en fijn geholpen.

Uitstekende service

Heb je een vraag word je goed geholpen, zijn er problemen ontstaan met de producten die je gekocht heb, oplossingen om dit te verhelpen is geen probleem. De service van AVH OUTDOOR is TOP

Super top aankopp

Als hel vlot en snel verlopen, op 3 dagen geleverd, zelfs op een feestdag. Mooie tuinset aan lage prijs

Super Store

Very friendly, good explanations , it was Not my First purchase, but for sure it will Not be my Last purchase.

Heel mooie lounge zetels

Vorige week werden onze 2 lounge zetels afgeleverd en ze zitten zalig. Wel is er een kleine beschadiging aan het riet, maar toen ik dit aangaf, werd er niet op gereageerd. Over de kussens nadien wel nog naar volle tevredenheid contact gehad met het klantencenter. Afleveren betekende wel enkel dat de grote zware doos op het gazon werd achtergelaten, heeft me nog behoorlijk wat moeite gekost om ze uit te pakken en de zetels op zijn plek te zetten.

Snelle levering en na zending van pootdop die ontbrak

Excellent!!!

Alles volgens afspraak, op tijd geleverd. Uitstekende track en trace. De chauffeur heeft me nog een handje geholpen. Klasse!!