Prima geregeld

Via internet gezocht en gevonden. Prima Tuinset. Bevalt prima. Vlotte levering en aflevering.

Goede kwaliteit

Goede bezorging, tafel was heel goed ingepakt en netjes in de achtertuin gezet. Goede kwaliteit tafel, wij zijn heel tevreden met onze aankoop.

Snelle levering, vriendelijk en behulpzaam.

Uitstekend product.

Zeer tevreden!

Toevallig de winkel in Lochristi tegengekomen en wat zijn we daar blij om! Veel keuze, prijs kwaliteit top en een goeie service. Kan niets negatief zeggen!

Zoals verwacht

Goede snelle service

Snelle goeie levering!

Online aankoop gedaan, die 3 dagen later al geleverd werd! Super mooie tuinset van goede kwaliteit. Bedankt!!

geweldig !

nooit online tuinset gekocht....tot nu. geweldige ervaring, prachtige tuinset en zeer hulpvaardige chauffeur. Zeker niet de laatste keer.

Gewoonweg schitterende kwaliteit en service!

De aangekochte Canadese teak 'beerchair' en bijzettafeltje zijn in een perfecte staat geleverd. De kwaliteit is, zoals beloofd, zeer hoogstaand en netjes afgewerkt. De meubels werden gemonteerd geleverd en zorgzaam verpakt. De bezorger was daarenboven zeer vriendelijk! Deze aankoop stemt me dan ook zeer tevreden. Een zeer welverdiende 10 op 10!!! Zijn geld dan ook meer dan waard!

Mooi product en goede levering

Makkelijke bestelprocedure, veel betaalmogelijkheden aanwezig en snelle duidelijke levering. Aardige bezorger die hielp om de zware voet netjes weg te zetten. Montage was tevens eenvoudig en de parasol staat nu mooi in onze nieuwe tuin.

Service zoals service zou moeten zijn.

Super klantvriendelijk en behulpzaam.

Alles gaat heel soepel. Betrouwbaar.

Bezichtiging, aankoop, levering; alles verliep uitstekend. Goede communicatie. Parasol monteren was heel goed zelf te doen.

Prima producten en winkel

Ontvangst in winkel was hartelijk. Uitleg daarop vakkundig en levering binnen de afgesproken tijd. Stoelen zijn degelijk en zitten comfortabel. Aanrader dus.

Top geregeld!

Besteld via AVH, snelle en correcte levering, de chauffeur heeft zelfs de meubels op de plek afgeleverd! Top geregeld.

vriendelijke verkoper en top service

we hebben een uitstekende set aangekocht en toen bleek dat er een plank deel los zat van het tafel blad werd deze zonder enkel probleem omgeruild.

Snelle levering door enthousiaste medewerkers.

Snelle levering door enthousiaste medewerkers. Klein probleem met één van de delen werd binnen de week oppgelost. Wat duurzaamheid van het aangeschafte product betreft kunnen we nog niet veel zeggen. Als deze overeenstemt met w<at we reeds mochten ervaren mogen wij best tevreden zijn.

Topservice

Na een lange speurtocht , de winkel in lochristi bezocht. De winkelier supervriendelijk en zeer behulpzaam.. eveneens geduldig onze keuze gemaakt en een perfecte levering, die op de minuut kon gevolgd worden. Kortom.. een aanrader !!

Binnen een paar dagen geleverd en keurig op tijd binnen het tijdsvak volgens mail

Zeer tevreden met mijn aankoop. Goede kwaliteit en redelijk geprijsd

Zeer goede service

Vriendelijk personeel zijn goed geholpen en snelle levering

Mooie set

Goede service en prima prijs kwaliteit verhouding.

Fijne webshop. Prettig telefonisch contact nav aanvullende vragen die we hadden. Aantrekkelijke prijs voor de parasolvoet. Duidelijke communicatie over levering. Al met al een tevreden klant.

bestelde artikels voldoen zoals verwacht. goede service aan huis. prima gedaan.

Correcte en uitstekende service van goede kwaliteitsproducten

Ruime keuze van zeer goede producten Zeer tevreden over de geleverde tuinmeubelen

Snelle en goede levering.

Makkelijke website. Goede omschrijving en snelle levering.Aardige chauffeur. Kortom: TOPPIE

geweldig!

2 lounchestoelen met bankjes besteld, zitten heerlijk. duidelijke informatie over bezorgtijd.