In een grote toonzaal maakte ik rustig mijn keuze met capuccino in de hand. Veèeeel keuze . Een vriendelijke verkoper deed de bestelling en zorgde voor levering tot op het terras !
TOP
Heel gemakkelijk de stoelen besteld via de website. Paar dagen bezorgd door een hele nette jonge man, die heel behulpzaam was en de stoelen netjes binnen heeft gezet. Wij zijn super blij met de stoelen.
Onze nieuwe tuinset zit geweldig comfortabel. En is echt een upgrade voor onze achtertuin. Zending zat heel degelijk verpakt en is keurig in de achtertuin afgeleverd. Super service! Wij zullen dan ook iedereen avh outdoor tuinmeubelen aanraden!
Nadat we ons al hadden georiënteerd op de site van AVH, zijn we voor de look & feel ook even naar de showroom in Nijkerk geweest. Ontvangen door een zeer vriendelijke verkoper, kopje koffie gedronken en lekker de tuinstoelen kunnen testen. Onze keuze werd op locatie bevestigd en we zijn tot koop overgegaan. Door omstandigheden geen verre vakantie dit jaar maar lekker in eigen tuin met een prachtige tuinmeubelset. AVH staat bij ons dus voor: Altijd Vakantie Hier.
Goed geholpen Niet opdringen Veel keus we zitten lekker genieten ervan
Top!!
Goed geholpen in de winkel Vlot en keurig op tijd bezorgd Konden we eindelijk op onze vlonder zitten onder een mooie parasol
Goed geholpen in de winkel. Er was 1 kussen verkeerd geleverd en een tussen stuk van de loungeset beschadigd. Contact gehad en foto's gestuurd het werk gelijk geregeld. Heel blij met onze aankoop. Ik raat het mensen zeker aan om naar deze winkel te gaan.
Super mooie set en goed geholpen
Ik had een klacht over een oude levering werd toen redelijk opgelost en nu kreeg ik nog korting op een nieuwe aankoop
Tuinset ziet er geweldig uit is van uitstekende kwaliteit, zware uitvoering en zit fantastisch tegen een mooie prijs. Levering snel goed en netjes verzorgd.
Nog nooit een aankoop gedaan die zo kwaliteit-vol en stip geleverd werd. De reclame die via de onlineshop werd gemaakt was zeker niet overdreven.
We kregen wat te drinken bij binnenkomst en je mag zelf lekker rond kijken zonder dat iemand je steeds volgt. Er is veel keus en voor ons was de beslissing snel gemaakt. De bestelling kwam al na 4 dagen wat heel snel is. Een uiteindelijke omruiling van een beschadigd deel duurde iets langer, maar de service hiervoor was prima. Ik zou zo weer bestellen :-)
Goede service en prettige omgang
Dit is onze 2e tafel in de serie: in hiigte verstelbare tafel.. Eerste tafel was al prima, deze is iets groter en past beter op ons andere terras. Super aflevering binnen 2 dagen! Heel goede transporteur!
Nieuwe tuin, nieuwe tafel maar nog geen stoelen naar het zin Dan maar een duik Marktplaats in En we zien tot ons geluk Een nieuwe winkel in onze stad, de dag kan niet meer stuk Op de fiets, eerst in Nijkerk kijken en is het niets Dan zoeken we verder maar waarschijnlijk niet per fiets We werden fijn ontvangen, Mochten in alle stoelen ook ‘hangen’ Kopje koffie erbij Keuze genoeg, materiaal en kleur maar dat terzij We vonden geschikte stoelen voor een fijne prijs En na een week ondernamen de stoelen de reis Op ons adres gekomen Gelijk in gebruik genomen Het bevalt zeer goed Dat is buiten zitten hoe het moet!
Nogmaals heel tevreden.
Alles vlot verlopen.
Ik woon op de 4e etage en de man die de stoelen geleverd heeft bracht zonder erom te hoeven vragen voor mij naar boven en dat zonder lift, :-)
Grote hal met een groot assortiment, geen opsmuk, geen mooie manier van presenteren maar wel uitstekende kwaliteit meubelen voor een aangename prijs. Slechts 1 werknemer aanwezig maar we werden vlot geholpen, hij was attent, behulpzaam en kundig. Binnen tien minuten hadden we een mooie koop gedaan.
Volgende keer weer
Heel erg tevreden over de heerlijke stoel Ibiza. Ook super tevreden over de service, weinig bedrijven die zo'n goede service verlenen. Jeroen die de stoel kwam bezorgen is een topper, service zit in z'n bloed, hij is ook een visitekaartje van het bedrijf samen met alle andere medewerkers. Groeten van een in en in tevreden klant. Ingrid Altorf