Snelle levering, kwalitatief goede tuinset

Niets meer over te zeggen, gewoon goed

Alles goed verlopen. Besteld via website, en snel geleverd. Keurig dus.

Prima materiaal aan scherpe prijs en snelle levering!

Prima materiaal aan scherpe prijs en snelle levering! Bestelling gedaan tijdens het weekend en reeds het einde van de week erop geleverd door Hans. Zeer fijn dat je de chauffeur kunt volgen op zijn weg. Zo moet je niet nodeloos een hele dag thuis blijven voor levering.

Zeer tevreden met levering en ook de parasol zelf lijkt van prima kwaliteit.

Snelle levering en een heel handige link om de vrachtwagen live te volgen op dag van levering.

Zeer tevreden met aankoop

De bank heb ik online besteld en stelt mij zeker niet teleur. Stevig frame en kussens. Verder was de (breng)service prima. Hier gaan wij nog heel wat jaartjes plezier van hebben.

Topservice tot aan de deur!

Gemakkelijk te bestellen, goede opvolging van levering, kortom top!

Fijn en relaxed geholpen.

Fijn en relaxed met goede adviezen bij het uitzoeken van onze loungeset. Top geholpen met onze vragen ook. Met vriendelijke groeten, Eibert Leusink

Mooi assortiment en perfecte informatie.

Mooi assortiment tuinmeubelen in alle soorten, maten en prijsklassen. Prima uitleg van de verkoper. Nu nog wat meer zon zodat we kunnen genieten van onze meubels.

Goed bediend en mooi materiaal

Zeer vriendelijk onthaal en eerlijke verkoper Mooie producten en een correcte levering van onze twee ligzetels !! Sturen zeker mensen erheen om eens een kijkje te nemen in de mooie toonzaal en aan betaalbare prijzen . Top !.

Snelle en accurate levering, netjes gebracht door een gedienstige jonge man.

Graag informatie met welk product ik moet impregneren, zonder te verkleuren.

Heel vriendelijke ontvangst, snelle levering, prachtige winkel met heel veel keuze.

Service impeccable

Réactivité, délai de livraison court, fourchette horaire de livraison tout à fait acceptable avec possibilité de suivi de la livraison en live. Très bon conseil pour le montage donné par le livreur. Bref, service IMPECCABLE !

Blij de winkel gevonden te hebben; heb al een 2e aankoop gedaan zijn heel stipt en punctueel

Bijzonder goef

Prachtig

Ztel is echt mogen upergoed zitcomfort. Levering gebeurde na drie dagen dus echt fantastisch!

Snelle service, korte lijnen

Na een vlotte bezorging van 3 tuinstoelen bleek 1 stoel kapot te zijn. Na een mailtje met de klantenservice werd er binnen een week zonder probleem een nieuwe stoel gebracht. Top service!

Service met een hoofdletter!

Heb zaterdagavond via chat een vraag gesteld, deze werd tot mijn verrassing direct beantwoord en voor mij uitgezocht. Omdat het magazijn (natuurlijk) dicht was, werd er een notitie voor de expeditie gemaakt. Maandagmorgen keurig een mail ontvangen en dezelfde dag verzonden. Top service!

Snelle levering en een heel mooie loungeset die heerlijk zit !

Tevreden, goede kwaliteit en snelle service

Snel en goed

Snel geleverd en een prima kwaliteit.

snel en vriendelijk

in de showroom werden we goed geholpen, afspraak voor bezorging werd snel gemaakt, en alles werd op tijd en compleet bezorgd

Goede service, klant vriendelijk

Superservice

Wij zijn zeer vriendelijk en belangstellend behandeld! De aflevering was snel en precies op afspraak! Dank u wel voor de zeer goede service! Marilon en Adriaan

Ik heb een lamp besteld en ik kreeg meteen bevestiging en de lamp werd ook super snel bezorgd! Precies zoals t op de foto eruit zag

helemaal mee tevreden.

nette behandeling in de winkel en vlotte levering. deskundig advies.

In de zaak prima geholpen, geen opdringerige verkoper. Bij binnenkomst wel direct een kopje koffie aangeboden. De bezorgers waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. En hielden van een geintje. (Ik had de kussens niet gezien, gaf dit aan bij de bezorger. Welke direct zei dit komt morgen bij een nazending. Wat bij mij een verbaasde reactie genereerde en vervolgens liet hij zien dat ze op de stoelen zaten, was al met al een hilarisch moment waar we bijzonder om gelachen hebben) Als bij elkaar was het kopen van het lounge set een leuke ervaring

Goed product, snel geleverd

Mooie tuinset gekocht, bevalt prima. Levering zoals beloofd.