Vriendelijk en goede service

Ik heb zelf niet goed opgelet op de kleur van het tuinset met bestellen. Mijn partner had m al uitgepakt. Bij thuiskomst was mijn paniek groot. Maar de klantenservice reageerde meteen (zaterdag) dat ik de set gewoon kon ruilen. Helemaal blij ben ik met deze oplossing.

Artikelen waren zeer zorgvuldig ingepakt. Keurige aflevering.

Het pakket dat op het doorgegeven tijdstip keurig bij ons werd bezorgd. Vriendelijke bezorger, die zorgvuldig met de dozen omging. Alle artikelen zeer goed ingepakt, zodat kans op beschadiging niet aan de orde was. Alles is uitstekend verlopen blij met de bestelde artikelen.

Geweldige service en levering!

We werden ontvangen met een kopje koffie en kregen rustig de tijd om rond te kijken. We hebben een mooie keuze kunnen maken en de koop was snel afgehandeld tevens was de levering super snel en alles netjes neer gezet!

Perfecte service goede producten

Alles op tijd afgeleverd top

Mooie aanbieding, snel geregeld.

Zit fantastisch. Hoefde het alleen uit te pakken en alleen klein tafeltje in elkaar schroeven. Goed verpakt en aardige bezorger.

Tafel prima, levering had problemen.

De eerste keer kreeg ik de verkeerde tafel geleverd. Moest dus omgeruild worden. Tot zover goed. Bij de tweede levering kreeg de bezorger het pakket de auto niet uit. Ik heb moeten helpen. Ook om hem op zijn plaats te krijgen kostte heel veel moeite en mijn hulp. Misschien toch een tweede man in de auto? De tafel is mooi en bevalt prima!

Heel netjes en goed, aardige chauffeurs

De tijd dat ze afspreken klopt aardig. Hadden een verkeerde aankoop gedaan maar hebben die zonder problemen kunnen omruilen. Werden vriendelijk behandeld. Zijn nu blij met de aankoop!

Groot assortiment van top kwaliteit. Ervaren verkopers en een goede klantenservice.

Ruime keuze mooie prijzen

Leuk tuinset gekocht . We hopen er van te mogen genieten. Vriendelijke verkoper . Raad iedereen aan hier een kijkje te nemen als je op zoek bent naar tuin meubelen.

Heel veel fabricagefouten

Heel veel fabricagefouten. Een snelle respons bij probleem en afgesproken om volledig nieuwe set te ontvangen.

Veel kwaliteit voor minder!

Wij hadden al in een andere winkel 6 luxe stoelen besteld. Nog zoekend naar iets voor op onze vlonder kwam ik terecht bij AVH. Hier vond ik in hun huismerk vergelijkbare stoelen die 40% goedkoper waren. Wij hebben de andere stoelen geannuleerd. Vervolgens bij AVH nieuwe stoelen besteld EN van dezelfde serie een bank, 2 extra stoelen en een tafel besteld voor op de vlonder. In het totaal was ik ongeveer €100,- meer kwijt dan in de andere winkel. Zooooo ontzettend blij met de prijs en kwaliteit! Een compleet plaatje.

Precies zoals ik wou!

Hele mooie tuinstoelen. Passend bij onze nieuw ingerichte tuin! Super tevreden over de eigen bezorgservice van AVH Outdoor!

Levering en kwaliteit top

Handig dat je een tijdblok krijg.De chauffeur was mooi op tijd en de spullen waren compleet.

Alles ging goed!

Alles ging goed, aandacht in de winkel, advies en scherpe prijs. Ook werd er snel uitgeleverd, hierdoor hadden we binnen twee werkdagen onze nieuwe tuinset al in huis! Geweldig

Top levering, mooie tafel

Er blij met de nieuwe tafel. Ziet er goed uit. Gekozen voor montage, erg vriendelijk bezorger, ondanks het gewicht van de tafel werd hij netjes en vriendelijk in elkaar gezet, echt top!

Prachtig loungeset

Geweldige service

Hoge kwaliteit voor goede prijs

Zeer goed onze wensen geïnventariseerd. Het gegeven advies sloot daar goed op aan. We voelden ons zeer welkom.

Bedrijf met hoog servicegehalte en oplossingsrichtingen.

Zag 3 weken na aankoop dat een poot van de bank er schuin onder stond. Bericht naar de chat en kreeg direct te horen dat dat geen probleem was en dat er een omruiling zou plaatsvinden. Binnen 3 dagen omruilafspraak via de mail en 2 dagen later aan huis omgeruild door hele aardige chauffeur. Ook handig om precies te zien hoelaat de chauffeur er is.

Blij met de aanschaf van de meubelen

Bij toeval kwam ik terecht bij dit bedrijf in Nijkerk. Super veel keus en vriendelijk geholpen door Yoeran. (Incl. Koffie). De stoelen voetenbankjes en kleine bijzet tafel zijn keurig op tijd geleverd. En ik moet zeggen dat de prijs stukken lager ligt dan bij een tuincentrum bij ons in de buurt.

GEWELDIG

Wij waren al een tijdje op zoek naar een mooie, degelijke, moderne tuinmeubelset voor op ons dakterras. De website van AVH Outdoor Tuinmeubelen sprak ons zeer aan, mede gezien het grote assortiment en de variaties in prijzen. Na enige vergelijking tussen de vele opties vonden we onze keuze op de website. Omdat we het toch belangrijk vonden om uit te proberen hoe het zitcomfort van de tuinmeubelen was, besloten we naar de locatie van AVH af te reizen, om daar de stoelen uit te proberen. Wat een enorme winkel is dat! Alle producten staan overzichtelijk uitgestald, en het was voor een woensdagmiddag erg druk bezocht. We werden meteen zeer vriendelijk te woord gestaan en naar de set begeleid die we op het oog hadden. De verkoper heeft ons alle informatie gegeven die wij wilden hebben en - nog belangrijker - wij hebben het zitcomfort op ons gemak kunnen beoordelen. Toch was de keuze snel gemaakt. De aflevering verliep vlekkeloos; de chauffeur van de vrachtwagen was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ons dakterras moet nog afgebouwd worden, maar de vlonder ligt er. En... de prachtige tuinmeubelen staat er ook al op! We konden niet wachten om deze uit te proberen, dus via een ladder hebben we de boel naar boven gesjouwd en neergezet, om daarna heerlijk van het zonnetje te genieten. Laat de zomer maar komen (en de trap en balustrade voor het dakterras)!

Geweldig!

Hele mooie loungeset voor een mooie prijs en keurig netjes thuisbezorgd door Jeffrey. We zijn heel erg tevreden!

Snelle service.

Mooi product, verstelbare tafel. Mooi op tijd geleverd. Prima

Prachtige stoelen en snel geleverd

Vriendelijk contact, over algemeen ook snelle reactie op mail.

Alles netjes conform afspraak geleverd.

Goed geholpen en spullen netjes conform afspraak geleverd. Alleen jammer dat wij zelf het verpakkingsmateriaal moeten opruimen.

Mooie winkel,goed advies snelle levering