Goed geholpen

Alles volgens plan verlopen.

Mooie tuinset besteld. Werd snel geleverd maar 1 stoel was beschadigd. Binnen een week is hij omgeruild. Echt perfect

Hele vlotte en flexibele bezorger en topklasse producten

Prachtige producten! Schitterende houten bankjes

Geweldige service

Ik woon in limburg(Belgie) maar omstreeks om 8 uur morgens werd mijn bestelling al geleverd op de voorziene tijd. Tot mijn verbazing hadden ze al 2 klanten gedaan in belgie,ze vertelde mij dat ze dat omstreeks 5 uur in de morgen vertrokken waren. En de levering zelf alles werd netjes op zijn plaats gezet ,en alles werd opgeruimd en meegenomen(papier-karton). Een dikke pluim voor de leveranciers (Theo en zijne maat) grt Jos

Bij het uitpakken van onze nieuwe tuinstoelen, bleek er een defect te zijn aan een leuning. Een telefoontje was genoegom de tuinstoel op te halen. En binnen een paar dagenwerden wij gebeld dat de stoel terug gebracht kon worden. We waren blij met deze goede service hoor. E.Winkel.

Zeer goede correcte zaak.

AVH is een bijzonder goed en leuk bedrijf met een goed assortiment. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde blijken te zijn , dan word het gelijk ter hand genomen en opgelost .TOP.

lougeset

Bestelling en levering heel vlot verlopen. Levering duidlelijk geïnformeerd (trace mogelijkheid) Lounge gemakkelijk te istalleren Goede kwaliteit

Prachtig!!!

Beste aankoop voor mijn tuin , een echte aanrader , mooie, grote en comfortabele lounge!

Super goede ervaring

Wij bestelden op zondag tuinmeubelen en deze werden op woensdag al geleverd. Heel duidelijke communicatie via e-mail om een gepast moment af te spreken voor de levering. Communicatie verliep super vlot en was heel vriendelijk. Daarnaast zijn wij super tevreden van de meubelen. Er werd heel mooi en stevig materiaal gebruikt, een echte aanrader!

Goede services

Heb ze nog niet in gebruik, maar uitzicht is geweldig!

Prima bezorgd! Beleefd en vriendelijk.

Alle afspraken goed nagekomen

Werden vriendelijk ontvangen en daarna goed geadviseerd over het product wat we zochten. Aankoop was snel gedaan en werd volgens plan geleverd. Wij hadden uw adres van een vriend die eveneens goede ervaring met uw firma had. Zullen AVH zeker bij anderen aanbevelen.

Erg tevreden met de stoelen, nu nog mooi weer!!

Vlotjes geleverd vriendelijke chauffeurs.

Erg meegaand en behulpzaam

Ik vond dat ze erg behulpzaam en meedenkend waren. De chauffeur was ook erg vriendelijk. Wij kijken er erg naar uit, als traks het mooie weer er weer aan komt wij kunnen gaan genieten van ons mooie tuinset.

Be zeer tevreden met mijn aankoop

Mooie stoel goede kwaliteit en zit heerlijk. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger.

niet moeten monteren, dus opgemonterd

prima Darwin tuinstoel nuttig gebruik binnen. het misverstand ivm montagekosten was snel opgelost, vlotte levering door vriendelijke man. dank, Roel Lauwaert

Schitterende tuintafel..!!

Wij hadden de polywood tuintafel binnen enkele dagen hier thuis bezorgd. Was snel in elkaar gezet en.... hij is zo mooi... dat hij gewoon nog even binnen blijft staan... is toch slecht weer en kunnen we er nu al van genieten..;-) Het polywood tafelblad is echt mooi... is niet te zien dat het kunstof is. Je ziet en voelt de "houtnerven". We zijn er echt heel blij mee...

Snelle levering en goede service

Vanaf het onkine bestellen, het maken van een afspraak voor levering (hebben eigen wagenpark om twnleveren), de vriendelijke aflevering van de chauffeur tot hetboplossen van 1 product dat niet bij de aflevering was is alles goed verlopen. Het ontbrekende product werd nog dezelfee dag nagezonden.

Heel snel geleverd en hele goede service,vriendelijke bezorger,heel blij mij,hele mooie set

Zie vorige zin

toppie-te gek

Leuke meubelen, zeer tevreden over de kwaliteit van de meubelen én de service. Vlotte levering en wat een vriendelijke meneer Theo die de meubels leverde.

Goede service en vriendelijke verkoopster

Vriendelijke verkoopster en goed geadviseerd.

Goede kwaliteit, snel geleverd!

Goede kwaliteit, snel geleverd!

Op tijd geleverd , duidelijk afspraak.ben heel tevreden. Prijs zeer concurrentieel, goede kwaliteit materiaal.

Heel blij mee! Echt een aanrader.

Ontzettend verrast door de grote keuze in de showroom. Goed geholpen via de chat op de website. Hartelijk ontvangen op lokatie. Leuke aardige verkoper die eerlijk advies gaf. Zeer concurrerende prijs gekregen, voor een prachtige tafel, met top service toe! De levering werd netjes afgesproken, met een klein tijdslot. De bezorger was erg aardig. Kortom van het begin tot aan het eind heel erg tevreden!

Geweldige snelle service met vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel die goed naar je wensen luisteren en de tijd nemen. De service is uitstekend en levering helemaal super snel. Kortom magnifiek.