Ik had een mooi tuinset besteld. Dit is vorige week netjes afgeleverd en gemonteerd. Alles staat mooi in mijn tuintje. Ben er erg blij mee. Elke ochtend hier mijn krantje, ontbijtje en koffie is een feestje

Snel geleverd, top kwaliteit

Nette bezorger, ik kon in de app volgen wanneer de bezorger er bijna was, heel prettig. Mooie parasol. Makkelijk in elkaar te zetten .

Van A tot Z goede service!!

Vanaf het eerste moment in de winkel in Nijkerk tot en met het moment van levering, zijn wij heel erg tevreden. De winkel in Nijkerk is groot, netjes en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het assortiment is heel ruim en goed uit te testen. De aankoop, de uitleg hierover, de betaling later aan de deur bij levering en de bevestiging van aankoop en levering zijn keurig geregeld. De levering zelf was zoals afgesproken en precies op tijd door een vriendelijke vrolijke man. Al met al zijn wij zeer tevreden en raden wij AVH bij onze vrienden en familie ten zeerste aan.

Zeer tevreden over de service

Wij hadden een bepaalde tuinset in gedachte, en hadden onszelf al online georiënteerd. Wij zijn van mening dat je bepaalde dingen toch niet online koopt maar in de winkel, toch in het echt zien voordat je wat aanschaft.. aangekomen in de winkel, krijg je gewoon de tijd om rustig rond te kijken, uiteraard zie je nog veel meer mooiere dingen.. onder het genot van een bakje koffie toch het e.e.a. uitgeprobeerd.. goede service verlening van een medewerker, dacht mee, en voelde aan waar wij voor wilden gaan, na 10 stoelen te hebben geprobeerd zijn we er uiteindelijk toch uitgekomen en hebben een mooie tuinset aangeschaft, weliswaar voor het dubbele als wat wij als budget in gedachte hadden maar dat geeft niet, kwaliteit is super belangrijk en dankzij de goede hulp met het uitproberen van verschillende stoelen bij de tafel die wij graag wilden hebben wij nu een super mooie set in de tuin staan. Volgende dag stond de bestelling direct klaar om af te halen en smiddags stond de set in de tuin.. en onze dochter een leuke eistoel rijker. Al met al super goede ervaring, ruime showroom met ruime keus en vriendelijke werknemers die mee denken!! Zeer goede ervaring!!!

vriendelijk en erg fijn niks is te veel als je wat vraagt en leuk in de omgang

duidelijke informatie over alles wat je vraagt over de producten die te koop zijn aflevering was ook goed niks te klagen

Keurig geregeld

Wij hebben een goede service ervaren bij het kopen van ons dinerset. We werden vriendelijk geholpen door de verkoopster en niets was haar teveel.Er werden diversen stoelen bij onze uitgezochte tafel gezet om zo rustig onze stoel keuze te bepalen. Na onze keuze werd de factuur opgemaakt onder het genot van een kopje cappucino. We hoefden maar een kleine aanbetaling te doen wat wij ook al bijzonder vonden. De set zou per oproep geleverd worden en dit kon een week tot anderhalve week duren. Toen wij telefonisch aangaven dat het stel kon komen werd het al na een paar dagen geleverd dus heel snel. Via de mail kreeg je een tijd indicatie en deze klopte op de minuut. De bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam. We konden thuis per pin het restant betalen. Het is een prachtig stel en hopen er nog jaren van te kunnen genieten.

erg goed

geweldig goed.Hele goede service. een 10

Redelijk

De bezorger was uitermate behulpzaam om de tuinstoelen uit te pakken voor ons. Als er vanuit avh beloofd wordt dat we konden betalen via een pinbetaling, bleek de bezorger geen pinapparaat bij zich te hebben!! Een nogal vanuit avh een miskleun, wat we zeer betreuren.

Mooie set, precies zoals op het plaatje

Goede producten, prima levering.

De bestelde producten werden snel geleverd en op het beloofde tijdstip. Bezorger dacht ook nog mee over waar hij de producten het beste kon neerzetten, zodat we de wieltjes van de parasolvoet makkelijker konden monteren. Het zou wel makkelijker zijn als de parasolvoet zou worden geleverd met de wieltjes er al op gemonteerd. Want dat is nog best wel even een klus, doordat de voet heel zwaar is (90 kg). Producten voldeden precies aan de verwachting.

Mooie flexibele tafel

Hele mooie tafel die versteld kan worden in hoogte en in lengte.

Mooie en kwaliteitsvolle poef

Mooie uitstraling en prachtig afgewerkt.

Doen wat ze beloven!

Fijne winkel, prachtige stoelen gekocht en geleverd zoals besproken! Blije klant hier n

Geweldig snel geleverd en keurig verpakt .heel blij mee.. een aanrader.

De bezorger bracht de 90kg keurig de tuin in en plaatste deze tegen de muur zodat ik de wieltjes makkelijker kon plaatsen, top!

Prima service, keurig op tijd en zeer tevreden over de lounge set!

De Vegas- set was precies wat we wilden, qua afmetingen en comfort. De aflevering was ook precies op tijd en we zijn er heel blij mee.

Prachtige set, zit heerlijk

Dit is de tweede keer dat ik wat bestel bij jullie ,en alles is super geen lastig gedoe ook als je iets hebt wordt je vriendelijk en correct geholpen .Ik hoop dat jullie dit zo volhouden

Super!!

Goede service, snelle levering en prachtige tuinmeubels! Superblij mee!!

Blij met m'n tuinstoelen

Fijne stoelen, zitten heerlijk.

Wou het op exacte datum hebben ivm verjaardag en keurig geregeld top service!!"

toppie

geweldig loungeset gekocht bij jullie ontzettend aardige verkoper en super service .Bij ons geld kan er niets van de prijs ? dan moet er iets bij en daar werkte jullie top aan mee.Nogmaals top

Toppie

Keurig volgens afspraak bezorgd. Goede kwaliteit en ook nog mooi om te zien. Tis AVH.... waar ik voor sta!

Prachtige tafel , snel geleverd en makkelijk te moeten . We zijn blij met onze aankoop .

Heel blij met onze tuinset