Nooit een vraag te veel. Over kwaliteit, levering, eventueel nalevering. Altijd heel snel!

super

Na een belletje dat de door ons gekochte stoelen kapot waren binnen een zeer korte tijd reactie en nieuwe stoelen gekregen. Een 10 met een griffel.

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en keurig op tijd geleverd

Snel geleverd, blij met de aankoop

Er werd snel contact opgenomen voor een afspraak voor levering, die kwam vervolgens ook keurig volgens afspraak. Ik ben tot nu toe ook tevreden over de kwaliteit!

Rapide, bon prix

Que du positif

Prima levering

Voor mijn ouders een bankje besteld, keurig bezorgd en goede kwaliteit ze zijn er heel blij mee!

top . we zijn dik tevreden

het zit gewoon lekker en goede kwaliteit

Prima gedaan jongens!

Geen klachten dus wat wil je nog meer !

Unieke service

We hebben net als vorig jaar bij AVH een aankoop gedaan. Vorig jaar de lounge set en dit jaar een mooie uitschuifbare tafel met keramiek tegels en 6 verstelbare tuinstoelen met kussens. Binnen een week was alles geleverd, wel loeizwaar. Het is zo mooie.

Geweldig!

Zo snel en zo mooi en zo goedkoop! Echt geweldig!

Tuinstoelen online besteld! Zeer snelle bevestigingsmailtjes en levering. Zat te wachten op de levering. Even chatten hoelang t ging duren. Weer supersnelcontact en antwoord!

Ze staan direct voor je klaar

1,5 jaar geleden vuurtafel gekocht, blad ging bladeren, melding van gemaakt, binnen 2 weken een nieuwe vuurtafel Top service !!!

Mooi tuinset voor een mooie prijs

Mooi tuinset voor een mooie prijs. Ruim assortiment in de showroom in diverse prijsklasse. Geen opdringerig personeel en snelle levering.

Super webwinkel

Bestellen ging vlotjes. Duidelijke website. Goede klantenservice. Nadat ik besteld had bleek de bezorging niet op de gewenste dag te kunnen, snelle reactie van de klantenservice gehad met prima oplossing

Absoluut top

Goed advies en na de aankoop razendsnel afgeleverd.

Heel prettig

Behulpzaam

Fijne website, duidelijk. Snelle service. Zeer vehulpzaam bij het afleveren. Mooi en degelijk product.

Snelle levering goede Kwaliteit loungesey

Online bij AVH outdoor terecht gekomen en gezien de prijs hier een nieuwe lounge Bilboa diningset besteld. De set heeft een hoge kwaliteit ronde wicker waardoor het extra sterk aanvoelt met een zeer mooie kleur antraciet. Levering binnen 4 dagen. Aanrader om hier te kopen.

De verstelbare tuin tafel Miami wit/grijs 75x130cm online besteld. Werd netjes geleverd door eigen chauffeur. Die je met een link in de mail kan volgen. Tafel is makkelijk in elkaar te zetten en werkt perfect. Laag om te lounge en omhoog om goed te kunnen eten of een spelletje te kunnen doen.

Weer super

Zoals ook de vorige levering, weer netjes gecommuniceerd en weer super blij mee. Nu de geweldige rotan loungeset.

100% correct

Precies wat wij zochten en meest betaalbare. Snelle, gratis levering met eeeen meedenkende service afdeling. Vlekkeloze levering en kwaliteit die voldoet aan alle verwachtingen.

Super service en snelle levering, top qualiteit

1e instantie ff moeilijk met oog op bezorgen Maar later prima geregeld

Vriendelijke verkoper in de winkel in Nijkerk , snelle levering , alles goed verpakt en goede kwaliteit daar word je blij van !