vriendelijke service vlotte levering
Hele aardige jongens in de winkel en bezorger snel geleverd helemaal top ga zo door
Vlotte verkoop, goede afspraken, prima levering.
Goed geholpen en snel geleverd, in een woord TOP
Mooie ronde tuintafel gekocht. Met vriendelijke verkoper en bij het afhaalmagazijn werd na op mijn verzoek de tafel uit de verpakking gehaald en netjes in de auto gelegd. Ben heel tevreden.
Goedemiddag, Fijn uw tevredenheid terug te lezen. We zien u graag weer eens terug in ons filiaal in Numansdorp.
Vanuit Duitsland naar Nijkerk gereden om die prachtige tuinsets uit te proberen die we op de website hadden gezien. Zaten heerlijk , dus snel beslist , verkoper , een jonge man had nog niet zo snel een setje verkocht. Drie dagen later de sets in huis , maar helaas en wit setje en een zwart setje. gebeld , en na 2 dagen de juiste kussens in huis , maar helaas alleen de kussens van de stoel en geen kussen voor de voetenbank. Gemaild deze keer , was in het weekend , bericht gehad en ja weer 2 dagen later de juiste kussen ontvangen . zowel in het magazijn zowel als op kantoor hadden ze schijnbaar een off day . , maar alles is goed gekomen , de lounge sets zitten lekker knus . ondanks de foutjes zal ik zeker , indien ik wat nodig heb dit weer bij jullie bestellen . service is goed aflevering top. M.vr.gr. Ton
Snel gekocht snel geleverd.goede keus.
Dinsdags besteld, vrijdag in huis. Netjes achter het huis gebracht. Erg mooie meubels en nette service door de chauffeur!
Het werd netjes op tijd gebracht. Alles zat goed in gepakt. Vriendelijke chauffeur en behulpzaam. En gemakkelijk om het in elkaar te zetten met de bij horende beschrijving.
De bezorgen van de tuinmeubel was aardig en hij kwam optijd aan met bezorgen. De tuinmeubel is hartstikke mooi en gezellig. Het heeft een mooi structuur en is comfortabel.
Goede ervaring . Mijn tuinmeubelen waren bezorgt waar de montage klemmen er niet bij zaten . Éénmalig gebeld en het werd super snel hersteld .
Fijne tuin set gekocht, voor een mooie prijs. Helaas hadden wij 1 verkeerde stoel geleverd gekregen, stoel bleek na uitpakken een ander model te zijn. Maar, binnen een week is dit alweer opgelost door AVH Outdoor. Geweldige service!
Online een loungeset gezien. Langs geweest om te testen. Meedenkend en vriendelijk personeel. Binnen paar dagen binnen. Super blij met mijn aankoop.
Netjes bezorgd. En een leuke lounge set.
De chauffeur vroeg duidelijk waar ik de goederen wou hebben. Petje af !
er werd een verkeerde parasolvoet geleverd, 120 kg ipv 90 kg, ondersteunende verkeerde wieltjes. Avh stuurt kosteloos de juiste wieltjes op zonder hierover moeilijk te doen.
Veel aanbod in de showroom, echter wel lang moeten zoeken naar een set die ook lekker zat voor een schappelijke prijs. Uiteindelijk blij met de loungebank en tafel New York. Vriendelijk personeel, goed geholpen en netjes afgeleverd (niet op onze voorkeursdag maar goed. Kwaliteit netjes.
Showroommodel hangstoel besteld en werd binnen een week bezorgd, ik dacht alleen dat er een kussen bij zat, die zat er niet bij......de hangstoel staat super mooi aan de de tak van een boom bij ons in de tuin...
Snelle omruil service
Je wordt goed geholpen, erg klant vriendelijk. De aankopen werden binnen enkele dagen goed beschermd thuis bezorgd. We zijn erg tevreden en de stoelen zitten geweldig. Een aanrader!!
Netjes geholpen, 25 euro terug gekregen ivm lichte beschadiging op stoel. Beschadiging opgelost dmv lakstift (advies verkoper).
Mooie loungebank snel geleverd in de tuin
Keurig bezorging, behulpzaam en netjes
Tot twee keer toe showroom bezocht en beide keren keurig geholpen door enthousiast personeel, uiteindelijk gekozen voor de Kreta serie. Zeer comfortabele feauteuil die ook kan draaien, tot op heden super tevreden.