Heel blij met ons tuinset heel mooi en netjes afgewerkt. Ik ga het aanraden aan iedereen die een set zoekt. En de levering ging vlot en heel vriendelijk

super mooie set

super mooie set netjes en snel geleverd.

Heel mooi

Het is geen slagzin maar een feit want met stoel van AVH heb je kwaliteit

100% service

Zeer correcte levering

Kwaliteitsproduct.

Prachtige parasol,(350x350) stevige alu frame met een kwaliteitsdoek. Waar voor je geld. Mooie granieten parasolvoet (150Kg), een mooi geheel met de parasol. Makkelijk verrijdbaar dmv zwenkbare wieltjes. Eenvoudig te monteren. Heel praktisch . Professionele uitleg verkregen door de verkoper van de verschillende modellen in winkel in Lochristi. Geleverd zoals afgesproken. Een aanrader!!

Goeie prijs. Correcte communicatie en levering

Correcte communicatie en levering.

Correcte en vriendelijke afhandeling

Goed advies bij aankoop. Goede en duidelijke afspraken bij afhandeling van administratie. Correct en vriendelijk bij levering. Kunnen firma aanbevelen

Mooie tuinmeubels en uitstekende service

Wij zijn zeer goed geholpen in Numansdorp. Wij hebben een mooie diner set en vuurhaard gekocht. We werden goed geïnformeerd over de producten. Na 10 dagen werd onze set geleverd super snel en aardige en nette bezorger. Ik zou zeker AVH outdoormeubelen aanrader, er is voor ieder wat wils.

Super onlinewinkel

2 x erg goed gekocht daar.

Goed geholpen snel geleverd en vriendelijk personeel

We waren op zoek naar terras stoelen met voetenbank die was te bedienen zonder dat de rugleuning naar achter ging Gelijk werden we naar de stoelen gebracht en onder genot van koffie hadden we besloten dat die het zouden worden 3 dagen later door een vriendelijke en behulpzame chauffeur geholpen

Bij de bestelling in Nijkerk heel goed en vriendelijk geholpen. Lekker kopje koffie gehad. Mail ontvangen wanneer er geleverd ging worden, omdat t bij ons op de camping moest werd er afgesproken na 9 uur leveren. Had netjes een kenteken mogen ontvangen. Chauffeur was er om even over 9 uur. Heel vriendelijke chauffeur. Zijn dus dik tevreden over AVH

avh een grote aanrader

2 x iets besteld afgelopen weken, beide keren binnen de tijd die ze zeggen bezorgd, op tijd volgens hun planning, keurig ingepakt. communicatie perfect en het product, een legno sidetable werkelijk prachtig.

Goede organisatie

Wat een prachtige collectie!!!!

Wat zijn wij hier fantastisch geholpen en van advies voorzien bij het zoeken van een in hoogte verstelbare tuintafel. Zelden meegemaakt dat alles los te kopen is...werkelijk helemaal top!

Perfect geleverd en op de juiste tijd

Alles perfect

Goede bereikbaarheid, goede en heldere uitleg

Een aantal keer contact gehad via de telefoon over de maatvoering en retourvoorwaarden. Uiteindelijk waren jullie niet de goedkoopste, maar wel een goede service, zodat ik daar voor gekozen heb. aanbeveling dus!

Enthousiast verkoopteam.

Super service!

Wij hadden een nieuwe tuinset besteld, vervolgens netjes mail contact gehad voor een afspraak. Zij zouden een half uurtje van tevoren bellen als zij er bijna waren. Dit is dan ook gebeurt. Snelle levering, en goed geholpen! Top zaak

Heel tevreden

Grote showroom en snelle levering

Groot assortiment in de showroom vestiging Numansdorp. Fijn geholpen en goede informatie gekregen. Wilde graag op een maandag geleverd krijgen en dat zijn ze ook nagekomen. Gelijk de week erna op maandag geleverd. Je krijgt een tijdslot waar binnen het geleverd wordt en dat klopt ook. Conclusie: fijne bedrijf, prettig geholpen en snelle levering.

Alles is perfect, zowel product als service

Prachtige kwalitatieve set, set is netjes afgeleverd.

De klacht over de stoel is tot tevredenheid gerepareerd

Wij zijn te reden met de tuinmeubelen die we hebben besteld. Bij één van de stoelen werkte het mechanisme van de rugleuning niet goed. Deze klacht is goed verholpen.

Weer een prima service met een prachtig resultaat voor de tuin

Onze volgende bestelling was zoals de vorige. Perfecte kwaliteit voor een correcte prijs. En een snelle en klantvriendelijke levering.

Uitstekende kwaliteit

Hele snelle bezorging en klantvriendelijk!

Mooi, goede kwaliteit, goede prijs, goede zeer vriendelijke bezorging

Absoluut een aanrader. Plezierige site, en gemakkelijk bestellen. Wordt snel bezorgd door een hele vriendelijke chauffeur. Mooie kwaliteit en goed verpakt voor vervoer. Gecombineerd met een scherpe prijs. Geen enkel negatief punt.