Keurige afhandeling

Probleem met een artikel, keurig opgelost, Fantastische service, ze blijven zoeken naar een oplossing.

Aanrader

Over algemeen zeer vlot verlopen. dus zeker tevreden. Enkele details: de klink is wat geforceerde en er is een vlekje (zwart vet?; circa 2 cm op het zeil) Hierover volgt nog een mail met foto’s aan AVH. Ook verschillende onderdelen leken op verschillende plaatsen wat vettig > is ondertussen verwijderd.

Mooi tuinstoel!

Ik heb begin september de loungeset Babylonia gekocht samen met de diningstoelen en een eettafel. Pas afgelopen zondag een loungestoel kunnen uittesten. Ze zitten heerlijk en hebben een prachtig design. Alles is op mijn vraag pas een maand later geleverd omdat het terras nog niet klaar was. Heel tevreden over de kwaliteit en de service.

Super service

Uitstekend bedrijf, snel geleverd en keurig bezorgd, alles netjes verpakt enz. Prijs / kwaliteit is goed

correct behandeld

correct behandeld

Keurige levering kon bezorger goed volgen op app

Goede service en keurig afgeleverd zeer tevreden. Prachtig lounset zit heerlijk, en staat geweldig op ons terras. Top dit word genieten.

Ging heel vlot van bestelling tot levering.

De zetels zijn zeer mooi en zitten heel comfortabel. De man die de zetels leverde was precies op het afgesproken uur hier en was zeer vriendelijk.

Het was de eerste keer spannend dat wel maar het heeft alle verwachtingen overtroffen

super !

5/5 sterren

Super fijn en makkelijk.

Ik ben zeer tevreden met mijn prachtige stoelen en verdere aankopen. goede kwaliteit en snel afgeleverd. Perfect

We zijn zeer tevreden met de aankoop

Snelle levering Had een prettige mail contact met de medewerkster van AVH Outdoor tuinmeubels Aardige chauffeur, hij bracht het vierdelige set netjes via de achtertuindeur naar binnen. En tipte ons om meteen te bellen als iets niet in orde zou zijn. We zijn superblij met de Dalas tuinset. Met een druk op de knop lig je in een relax houding. Hij oogt heel mooi en chique

Formidabel!

Precies op de afgesproken tijd ontving ik de twee bestelde di ningstoelen. Deze waren prachtig en stevig verpakt. Aangezien het zomerseizoen voorbij is, heb ik besloten om ze netjes ingepakt te houden. Ik hoop volgend jaar volop te genieten van deze degelijke stoelen.

Kwaliteit voor een goeie prijs

De door ons gewilde hangstoel was bij AVI het goedkoopst. Keurige levering met prima informatie mbt de bezorgtijd. Ook de aftersales in orde. Een ontbrekend artikel werd direct met DHL nagestuurd. Hier kom je terug!

Alles klopt

Prima zaak...alleen maar plus

Zeer klantgericht

AVH is sterk in communicatie. Ervaring via de chat en whatsapp. We kregen een filmpje toegestuurd van onze tuinset. Snel en persoonlijke manier van communiceren. Aflevering was goed en er werd ook zorgvuldig omgegaan met onze loungeset. Loungeset is prachtig. Echte aanrader.

Netjes geholpen en bezorger een topman vriendelijk en behulpzaam

Als je tuinmeubelen zoekt dit is het juste adres grote sortering en alles op voorraad en levering binnen 6 dagen

Twee stoelen gekocht snel geleverd perfect

We hadden twee stoelen besteld en goed contact en snel geleverd en ze zitten perfect

Zonder problemen de lounge set omgeruild

Het glazen blad van de tafel was stuk en de bank was beschadigd, en zonder problemen werd de set omgeruild en binnen gezet door de vriendelijke chauffeur.

Perfecte naservice

Na een onvolledige levering na een simpel telefoontje met een ,vriendelijke medewerker, de ontbrekende onderdelen snel ontvangen. Dit noem ik klantenservice op zijn best, hier kom ik nog terug

Uitstekend!

Winkelpersoneel was erg vriendelijk en behulpzaam. De levering van de tuinsets verliep ook vlekkeloos. Zeker een aanrader om wat te kopen!!

Goede service en snelle levering

Ben zeer netjes geholpen. Telefonisch ook netjes te woord gestaan Heb een goed en duidelijk filmpje ontvangen van de lougeset Deze is zeer snel bezorgd in goed overleg

Hele goede service

Snel geregeld en duidelijk hoe de gang van zaken was.

concrete en afspraken, snel herstel, correcte handeling door de medewerkers van de bezorgingsdienst

Positief, professioneel en flexibel.

Mooie sortering en lossen probleempjes correct op

Heel lang moeten wachten op mijn tui ligbedden (door Importeur) Kleine foutjes in de offerte maar die werden goed opgelost. Bereikbaarheid kan beter, te lange wachttijden

Mooie degelijke tafel.