Prima service en vriendelijk personeel

Via internet bij dit bedrijf gekomen. Heel veel keus wat tuinmeubelen. Hele grote hal met alle sets. Vriendelijk geholpen en deskundig personeel. Prima Service. Ook aflevering zeer netjes. Al met al een aanbeveling.

Wij zijn super tevreden over de service van AHV tuinmeubelen. Tuinmeubel was makkelijk in elkaar te zetten en echt van hele mooie kwaliteit, boven verwachting!

Fantastisch!

Bij online bestelling werd er al snel een datum voorgesteld van levering. Tijdens de levering werd er vakkundig uitgelegd hoe we onze lounge woning set konden klaarz er ten. Er was geen montage nodig behalve bij de tafel. De grote pakketten werden netjes tot op ons terras gereden. Wat een service! Heel tevreden en een echte aanrader!

Prachtige tuinset

Hoge kwaliteit en levering zelfs op Tweede Paasdag. Vanwege de aanzienlijke prijs hadden we wel verwacht dat de bezorger de set in de tuin zou zetten ipv op de oprit. We hadden in de winkel afgesproken dat hij zou helpen m in elkaar te zetten. Dit is echter niet gebeurd. Mijn vader (75 jaar) heeft lopen sjouwen en zijn arm verrekt. Ook het verpakkingsmateriaal werd niet meegenomen. Beetje spijtig, zeker voor zo’n aankoopbedrag….

Goeie prijs, tijdige levering

Goeie prijs, tijdige levering

Besteld en geleverd netjes op afgesproken datum En product voldoet aan wens

Alles super

Alles zeer netjes en op tijd geleverd service is perfect

Super service

Wij zijn super goed geholpen geweest in de winkel. Ook de snelle levering was super!

Leuke loungebank met voetenbank gekocht. Zoals afgesproken een e-mail ontvangen met dag van levering. Echter deze dag kwam niet goed uit. Heb gebeld om leverdag te wijzigen. Kon niet telefonisch maar moest via de mail. Na veel heen en weer gemaild te hebben was de conclusie dat leveren op een andere dag heel problematisch was voor de leverancier. Uiteindelijk toch maar ingestemd met originele leverdag. Een beetje meer felxibiliteit op het gebied van leveren zo mijn ervaring verbeteren. Voor de rest een leuke zaak met ruime keuze aan buitenmeubelen.

Prachtige tuinstoelen

Mooie winkel in Nijkerk. Levering prime, correcte chauffeur. Stoelen zitten heerlijk en staan prachtig.

Super geholpen!

Mooie set gekocht! En we waren tegen sluitingstijd en de jongens uit het magazijn hebben de spullen toch nog gepakt ondanks ze al hadden afgesloten. Heel vriendelijk!

Geweldige service erg blij met de Hangstoel. Vriendelijke Groet. Marjan Hoek

Super service

Vriendelijke medewerkers. We konden in de showroom in Numansdorp veel verschillende loungesets uitproberen waardoor we tot een wel overwogen keuze kwamen. De stoelen werden al na 2 dagen bezorgd tot in onze tuin. We hoefden ze alleen maar uit te pakken en konden gelijk genieten van het goede weer 1e paasdag. De loungestoelen zitten heerlijk met lekkere dikke kussens erin.

Goed te volgen op de app

Snelle levering Super goed ingepakt De volg app.heel goed

Snel geleverd precies zoals op webpagina

Snel geleverd en producten waren precies idem zoals op webpagina

Eerst gebeld of de loungeset op voorraad was bij een van de vestigingen. Inderdaad op voorraad maar werd speciaal voor ons in elkaar gezet want stond nog niet in de showroom. Wij zijn heel prettig geholpen met een fijne service. Niets was te gek. Kortom heel fijn geholpen in Nimansdorp.

Leuk bankje

We zochten een bankje voor naast de voordeur en bezochten daarom de showroom in Nijkerk. We werden daar goed geholpen en hebben een bankje in precies de goede maten mee naar huis genomen.

Alles klopt

Tafels te over. Onze bestelling keurig op tijd geleverd.

Volledig naar mijn zin

Duidelijke afspraken en service met correcte levering

Top lounge voor correcte prijs en snelle levering.

Heel veel keuze, geen opdringerige verkoper. Vriendelijke bediening. Correcte levering.

Zeer goede service

Reviews schrijven steek ik normaal geen tijd in, maar hier maak ik graag wat tijd voor vrij. Mijn partner en ik zijn gaan kijken voor een tuinset. In de showroom een mooie hoekbank gezien, echter de tafel die erbij hoorde waren wij niet weg van. Aan de andere kant van de showroom stond een tafel met vuur pitje, deze viel wel in de smaak. Alleen ja zou dat wel mooi bij elkaar staan en qua hoogte matchen. Geen probleem voor de verkopers, de tafel werd zo naar de andere kant getild om hem bij de bank te zetten. De set werd geleverd op een afgesproken datum. Door regen heeft de set 2 weken in de garage in de ongeopende dozen gezeten, na het uitpakken miste er een deksel van de tafel. Twijfelachtig toch maar gebeld dat er iets miste ook al was het 2 weken geleden geleverd. Nee hoor geen probleem! Het missende onderdeel werd opgestuurd. Super service, heel erg blij met onze tuinset.

Ik ben blij met mijn AVH outdoor aankopen en ben klantvriendelijk met mijn aankopen geholpen. Er was per abuis 1 verkeerde bestelling bij , maar dit werd gelijk geregeld en ik kreeg de juiste aankoop opgestuurd.

Besteld en binnen 4 dagen in huis

Aangenaam verrast

Zowel de bestelling in de toonzaal in Lochristi als de on-line bestelling werden piekfijn afgehandeld. Het materiaal is van prima kwaliteit en voldoet aan onze verwachtingen

Ik kan het in 1 woord PRACHTIG

Reeds bij aankomst in de winkel werden we heel goed opgevangen. De verkoper vroeg ons wat onze verwachtingen waren en leidde ons rond in de toonzaal. Hij bracht ons op ideeën en alles werd mooi afgehandeld. Dezelfde week kregen we ons tuinzetels al aan huis geleverd zonder enige meerprijs. We zijn tevreden klanten.