We hebben tuinstoelen besteld. Telefonisch prima geholpen. Afhandeling sneller dan gedacht en heel goed!

topservice

levering is zeer snel en correct, een aanrader + gratis levering, dat vindt je niet overal

Goede service aan een duidelijk voordelige prijs

De parasol die we bestelden had een zeer scherpe prijs, voor een kwaliteitsproduct. De levering en service was uitstekend!

Kwaliteit en prijs keurig in orde

Geholpen in Numansdorp Goede uitleg gekregen Snel tot koop over gegaan. Levering binnen 4 dagen wat prima was. Tip: had graag teak protector er direct bijgekocht maar dit is niet ter sprake gebracht bij aankoop. Zeer te vreden over de ligbedden

Laat de zomer maar komen

Al een poos op zoek naar een goede parasol. Via de bekende zoekmaschines bij AVH beland. Hier gebleven en dat zegt genoeg voor iemand die normaal het hele internet afstruind voor de mooiste aanbiedingen en de beste spullen. Besteld en de volgende dag al contact over de leverdatum en het levermoment afgesproken. Via de leveringsapp bijna tot op de minuut de chauffeur kunnen volgen tot aan de levering. De parasol staat nu te pronken in de achter tuin

Super blij!!

Super mooie lounge set gekocht. Mijn vrouw en ik zijn er super blij mee!!

Prima service prijs kwaliteit perfect.

Vanaf het bezoek bij jullie in Nederland tot na het leveren in België was alles zeer goed

Zeer goede service on line en in de winkel !

Prettig en vriendelijke en vriendelijk geholpen

De aflevering van de meubels ging primaen vriendelijk en er werd aangegeven dat wanneer iets niet goed was meteen bellen

In de winkel werden perfect geholpen met goede adviezen en niks opdringerig en de aflevering was ook keurig dus al met al raden bij AVH bij iedereen aan

zeer stipt en klantvriendelijk

correcte levering en steeds met glimlach top kwaliteit

Hele fijne winkel met enorme keus!

Heel goed geholpen met een keus maken goede uitleg. Vriendelijke verkoper nam de tijd voor ons. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Echt een aanrader om daar je tuinset daar te kopen! Goede service door de bezorger. Kortom erg tevreden met het tuinset laat de zomer maar komen!!!

Goed ontvangen, duidelijk verhaal

Service perfect, afspraken zoals afgesproken. Snel geleverd en goed afgeleverd met betrokkenheid. Groot aanbod van artikelen en ruime keuze uit diverse opstellingen.

Een hele snelle en goede levering! Gekocht in de showroom Blij met ons bankje in de voortuin en de tafel is netjes op de camping bezorgt.

Helemaal naar mijn zin

Mooie showroom om alles te vergelijken Goede sfeer en service

Alles verloopt zonder problemen

Soms is t een verademing als alles soepel loopt. Midden in de winter het tuinset besteld, werd zo lang voor mij in opslag geplaatst tot ik t zou afroepen. Een simpel mailtje van mij in april; ik wil t graag laten bezorgen. Geen probleem, er werd al een afspraak gepland voor de week erop. Bezorger was keurig op tijd, belde netjes een kwartier van te voren en plaatste de set voor mij in de achtertuin. En oh ja, ook niet onbelangrijk, het tuinset is prachtig!

Top winkel met heel goed personeel.

Ben heeeeel erg goed geholpen. En geslaagt. Ook de hulp die je krijg om naar het toilet te gaan als mindervalide. Top. Speel dit door ,en kom zeker terug voor als we weer wat nodig hebben. Ben bij met wat we nu hebben. Ook het afleveren ging erg goed!

Heel vriendelijk Goeie service meteen werd het in behandeling genomen Zijn blij met het tuinset

gewoon weg vriendelijk

Ach ja, waar kom ik terecht? Is dit wel een showroom? Dus wel, geen opsmuk maar wel erg veel keus. Ronddwalen is geen probleem, heb je vragen dan is er altijd wel iemand. Goed advies en er is ook tijd voor een kopje koffie. We zitten nu lekker op onze tuinmeubelen in het zonnetje. Het was een bezoek zeker waard. Anja en Claudius

Mooi product

We zijn erg blij met onze aankoop , ook werden de stoelen erg snel geleverd!!

Top!!!!

Super Service….. Een verkeerde fout door deze niet blond maar kale persoon, werd keurig, snel en zelfs kosteloos door AVH Outdoor Tuinmeubelen opgelost. Ik wist blijkbaar even het verschil niet meer tussen Rotan en Rattan. Bij deze zal ik AVH TUINMEUBELEN bij iedereen aanbevelen

Parasol netjes op tijd afgeleverd en ziet er goed uit.

Alweer een mooi product!

Al meerdere keren een aankoop gedaan bij AVH. Alle keren een mooi degelijk product geleverd gekregen met een vriendelijke chauffeur!

Mooi en kwalitatief goed!

Wij zijn erg blij met de aankoop van onze loungestoel. Goed verpakt en snel geleverd.