Ik kocht een zweefparasol van het merk Platinum. De informatie op de site was prima. De reviews van andere kopers waren nuttig. De prijs was correct. Vooral de levering was uitstekend. Ik werd snel gecontacteerd voor een afspraak met concrete voorstellen. Ik werd duidelijk op de hoogte gehouden wanneer de levering zou plaatsvinden. De dag zelf kon ik via een uitstekende en accurate kaart volgen waar de chauffeur zich bevond. De levering zelf was uitstekend met de chauffeur die extra moeite deed om de (zware) voet te brengen naar waar ik hem wilde hebben. Hij gaf me bovendien nuttige tips voor de installatie. Die installatie zelf verliep vlekkeloos. Ik ben supertevreden over mijn aankoop.
In eerste instantie liep het wat stroef maar nadien ging het perfect en zijn we blij met de bank.
We hebben een hele fijne ervaring. Goede communicatie, snel gebeld van de planning om te tafel te komen bezorgen. Liep allemaal vlot. Bezorger was vriendelijk. Zouden er weer kopen, en bevelen het aan
De nieuwe bank zit lekker en ziet er prachtig uit. De kussens zijn stevig maar wel comfortabel en goed schoon te ouden.
Stoelen zijn helemaal top, alleen op de afleverdatum wordt elke keer de levertijd op die klok verschoven zodat het uiteindelijk uren later was dan de oorspronkelijke tijd wat afgesproken was. Ivm werk is dit lastig omdat ik extra tijd moest vrijnemen op het laatste moment.
Goede kwaliteit en prijs. Ruime keus. Niet opdringerig, laten je lekker gaan. Ook als je met tafels gaat lopen slepen om het geheel plaatje te kunnen zien! Ook het bezorgen kon eerder dan gepland! Kortom super te vreden!
Netjes op tijd geleverd.
Nette aflevering
Tuintafel online gekocht binnen 5 werkdagen geleverd Verder niks op aan te merken
Mooie stoelen,snelle levering mooie prijs.
Alles is goeden vlot gegaan.
Top prijs.
We zijn fantastichs geholpen veel tuinmeubelen waren al uit verkocht maar er was gelukkig een set dat er was op op drie dagen in huis gewoon top service een echte aanrader veel keuze mooie kwaliteit zijn vriendelijk te woord gestaan heeft alles uit de kast gehaald om ons tevreden te stellen dus gewoon top
Soms ben je heel blij met een aankoop zoals wij met deze tafel.
Prachtige zaak, goede service, snelle levering en de loungebank zit geweldig. Heel blij mee
Lastig te vinden maat tuinkussens. Hier gelukt. Snel geleverd, ziet er goed uit.
Kwaliteit is super. Service is super. Kortom geen klachten maar zeer tevreden! Mvg colinda
Vriendelijk. Levering snel. Bezorger zeer vriendelijk.
Wij kochten onze parasolvoet bij AVH Outdoor. De dag erna kreeg ik al een mail met een bezorgingsverzoek. In overleg wordt er bezorgd, heel fijn! De dag erna kochten we er ook de parasol. Ik mailde direct of het mogelijk was om het met dezelfde verzending te laten komen. Helemaal geen probleem, werd geregeld. De chauffeur was mooi op tijd en zette zelfs als in de tuin. Prima service, goede materiaal. Ik zeg; top winkel!
Fijn geholpen, perfecte tuinset gevonden die we zelf hebben kunnen samenstellen. Daarbij goed geholpen. Hele snelle levering en we zijn er ontzettend blij mee. Helemaal top!
Wij zijn heel blij met onze loungeset. Goed en vriendelijk geholpen in de winkel, snelle levering, mooi afgewerkte set!
Mooi, comfortabel en kwalitatief sterk, wat wil je nog meer!
We werden fijn geholpen en hebben een prachtige set gekocht voor in onze serre. Het ziet er nu zo gezellig en mooi uit dat we er nu veel vaker zitten, het is er nu bijna nog mooier dan binnen. Volgend jaar gaan we kijken voor een mooie bijpassende set voor achterin de tuin.
Er ging na het bestellen een en ander mis. Maar dit is na heel wat communicatie telkens goed opgevolgd en opgelost.
Herstelling van een stoel in garantie : opgehaald, hersteld en terug afgeleverd in no time