Goed advies en keurig bezorgd

Riendelijke en behulpzame bezorger !

Heerlijke loungebank volgens afspraak, top

Netjes en vriendelijke hulp gehad en zeker een aanbeveling waard. Ik kom zeker in maart as kijken naar volgend seizoen spullen die dan binnen komen.

Prachtige meubelen, prima service

Al meerdere rotan tuinmeubelen bij AVH aangeschaft, altijd prima op afspraak geleverd door prettige en zorgvuldige bezorgers. De meubelen zijn zonder meer prachtig!

Showroommodel gekocht, keurig op tijd gebracht en super geholpen door de chauffeur, beugels om aan elkaar te zetten waren er niet bij, een mailtje en het werd toegestuurd, perfecte service en goed advies mbt. Beschermhoezen

Levering tussen 2 en 4 werkdagen klopt niet als je in Zeeuws Vlaanderen woont.

Na een week wachten toch maar eens gebeld met de klantenservice. Na wat navragen door de medewerkster kreeg ik te horen dat ik wel een e-mail zou krijgen omtrend de bezorging. De andere dag kreeg ik inderdaad de bevestiging met de vraag of ik daarmee akkoord ging. Vrijdag werden de tuinstoelen geleverd volgens schema. Dus na 8 werkdagen. Geeft op zich niks, maar laat het dan even weten per e-mail aan de klant vind ik. Verder was de aflevering wel perfect en zien de tuinstoelen er degelijk uit. De tuinstoelen staan nu in de tuinschuur en worden pas in het voorjaar in gebruik genomen.

Had al eerder een tuin set gekocht en nu de hockers erbij snelle levering en goed verzorgt.

Super bezorging en service

Bij dit bedrijf een tuinset besteld. De communicatie van de levering was top. Eveneens het logistiek ingerichte proces incl track And trace waren geweldig. Bezorger was op tijd en bracht de set op de plek waar ik hem wou hebben. Kleine beschadiging maar de adequate en snelle afhandeling heeft ertoe geleidt dat een stoel om word geruild. Super geregeld dus!

Ruime keuze

Veel keuze in tuinmeubilair, vriendelijke verkopers die zich niet opdringen

Fantastische service

Makkelijk te bestellen,korting na telefonisch contact snel toegepast en snelle fantastische levering. Pluim voor de bezorger. Vakkundig en vriendelijk . Prachtige tafel van uitstekende kwaliteit.

Super snelle levering en reactie via de mail!

Wij hebben 6 buiten stoelen besteld. Deze zijn 2 dagen later bezorgd: super snel. Er zat 1 verkeerd kussen bij, maar na 1 mailtje werd dit al snel opgelost en wordt het juiste kussen nagestuurd. Kortom, goed kwaliteit stoel en een snelle service!

Goede service en super mooie tuinset geleverd!

Goede service en bereikbaarheid, goed advies, vriendelijk.

Geweldige service

Fijne snelle levering, goede prijs-kwaliteit en erg vriendelijk en behulpzaam personeel

zeer goed

goede kwaliteit ben super tevreden

reageren erg snel en heel erg vriendelijk bij vragen.

Reageren er snel en heel vriendelijk bij vragen,levering ging ook super vlot.

Super bedrijf

Zeer snelle communicatie, zowel via mail en telefoon. Tuin set zoals omschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke bezorger. Eigenlijk 6 sterren maar maximaal is maar 5

Mooi en Prijs + Kwaliteit goed

Heel mooi ik ben heel blij

Snel geleverd en op gewenste tijdstip

Prettig; veel keus in de winkel en behulpzaam personeel om de combinaties bij elkaar te zetten

Cijfer 10 zegt genoeg

Zowel prijs , stoel alsmede levering kon niet beter . Voldoet helemaal

Wij zijn heel blij met ons loungeset alles is keurig en volgens afspraak geleverd

Prima service!

Snelle levering van onze prachtige tuintafel met stoelen. De chauffeur was zeer behulpzaam met het neerzetten op de juiste plek. Werkte keurig en was heel vriendelijk. Heel blij met deze mooie set!!

Perfecte service

Nvt

zeer vlotte levering

Zeer volste en snelle levering

Echt perfect!

Al meerdere aankopen gedaan en altijd perfecte service! Nu een showroom model gekocht op zaterdag en maandag stond hij bij ons in de overkapping. Daar wordt een mens toch blij van!

Prima geholpen, service en contact uitstekend. Komen afspraken na. Zowel telefonisch als mail prima bereikbaar.

Snel, goed en vriendelijk

Volop keuze, prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering met eigen vervoer en nette, behulpzame chauffeur.