Goede ervaring . Mijn tuinmeubelen waren bezorgt waar de montage klemmen er niet bij zaten . Éénmalig gebeld en het werd super snel hersteld .
Fijne tuin set gekocht, voor een mooie prijs. Helaas hadden wij 1 verkeerde stoel geleverd gekregen, stoel bleek na uitpakken een ander model te zijn. Maar, binnen een week is dit alweer opgelost door AVH Outdoor. Geweldige service!
Online een loungeset gezien. Langs geweest om te testen. Meedenkend en vriendelijk personeel. Binnen paar dagen binnen. Super blij met mijn aankoop.
Netjes bezorgd. En een leuke lounge set.
De chauffeur vroeg duidelijk waar ik de goederen wou hebben. Petje af !
er werd een verkeerde parasolvoet geleverd, 120 kg ipv 90 kg, ondersteunende verkeerde wieltjes. Avh stuurt kosteloos de juiste wieltjes op zonder hierover moeilijk te doen.
Veel aanbod in de showroom, echter wel lang moeten zoeken naar een set die ook lekker zat voor een schappelijke prijs. Uiteindelijk blij met de loungebank en tafel New York. Vriendelijk personeel, goed geholpen en netjes afgeleverd (niet op onze voorkeursdag maar goed. Kwaliteit netjes.
Showroommodel hangstoel besteld en werd binnen een week bezorgd, ik dacht alleen dat er een kussen bij zat, die zat er niet bij......de hangstoel staat super mooi aan de de tak van een boom bij ons in de tuin...
Snelle omruil service
Je wordt goed geholpen, erg klant vriendelijk. De aankopen werden binnen enkele dagen goed beschermd thuis bezorgd. We zijn erg tevreden en de stoelen zitten geweldig. Een aanrader!!
Netjes geholpen, 25 euro terug gekregen ivm lichte beschadiging op stoel. Beschadiging opgelost dmv lakstift (advies verkoper).
Mooie loungebank snel geleverd in de tuin
Keurig bezorging, behulpzaam en netjes
Tot twee keer toe showroom bezocht en beide keren keurig geholpen door enthousiast personeel, uiteindelijk gekozen voor de Kreta serie. Zeer comfortabele feauteuil die ook kan draaien, tot op heden super tevreden.
Wij waren blij verrast toen wij jullie zaak betraden, een assortiment van goede tot zeer goede kwaliteitsartikelen en zeer vakkundig personeel. Een aanrader voor iedereen die zich wil oriënteren voor tuinmeubelen e.d.. Ook de levering was snel en vakkundig.
Zeer fijne ervaring gehad met AVH. Zowel bij de klantenservice met onze vraag zowel met ons mail contact over de levering en zowel met de levering aan huis.! Fijne ervaring. en bedrijf heeft oog voor de klant!
Heel blij met ons tuinset heel mooi en netjes afgewerkt. Ik ga het aanraden aan iedereen die een set zoekt. En de levering ging vlot en heel vriendelijk
super mooie set netjes en snel geleverd.
Het is geen slagzin maar een feit want met stoel van AVH heb je kwaliteit
Zeer correcte levering
Prachtige parasol,(350x350) stevige alu frame met een kwaliteitsdoek. Waar voor je geld. Mooie granieten parasolvoet (150Kg), een mooi geheel met de parasol. Makkelijk verrijdbaar dmv zwenkbare wieltjes. Eenvoudig te monteren. Heel praktisch . Professionele uitleg verkregen door de verkoper van de verschillende modellen in winkel in Lochristi. Geleverd zoals afgesproken. Een aanrader!!
Correcte communicatie en levering.
Goed advies bij aankoop. Goede en duidelijke afspraken bij afhandeling van administratie. Correct en vriendelijk bij levering. Kunnen firma aanbevelen
Wij zijn zeer goed geholpen in Numansdorp. Wij hebben een mooie diner set en vuurhaard gekocht. We werden goed geïnformeerd over de producten. Na 10 dagen werd onze set geleverd super snel en aardige en nette bezorger. Ik zou zeker AVH outdoormeubelen aanrader, er is voor ieder wat wils.
2 x erg goed gekocht daar.