Bij toeval kwam ik terecht bij dit bedrijf in Nijkerk. Super veel keus en vriendelijk geholpen door Yoeran. (Incl. Koffie). De stoelen voetenbankjes en kleine bijzet tafel zijn keurig op tijd geleverd. En ik moet zeggen dat de prijs stukken lager ligt dan bij een tuincentrum bij ons in de buurt.
Wij waren al een tijdje op zoek naar een mooie, degelijke, moderne tuinmeubelset voor op ons dakterras. De website van AVH Outdoor Tuinmeubelen sprak ons zeer aan, mede gezien het grote assortiment en de variaties in prijzen. Na enige vergelijking tussen de vele opties vonden we onze keuze op de website. Omdat we het toch belangrijk vonden om uit te proberen hoe het zitcomfort van de tuinmeubelen was, besloten we naar de locatie van AVH af te reizen, om daar de stoelen uit te proberen. Wat een enorme winkel is dat! Alle producten staan overzichtelijk uitgestald, en het was voor een woensdagmiddag erg druk bezocht. We werden meteen zeer vriendelijk te woord gestaan en naar de set begeleid die we op het oog hadden. De verkoper heeft ons alle informatie gegeven die wij wilden hebben en - nog belangrijker - wij hebben het zitcomfort op ons gemak kunnen beoordelen. Toch was de keuze snel gemaakt. De aflevering verliep vlekkeloos; de chauffeur van de vrachtwagen was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ons dakterras moet nog afgebouwd worden, maar de vlonder ligt er. En... de prachtige tuinmeubelen staat er ook al op! We konden niet wachten om deze uit te proberen, dus via een ladder hebben we de boel naar boven gesjouwd en neergezet, om daarna heerlijk van het zonnetje te genieten. Laat de zomer maar komen (en de trap en balustrade voor het dakterras)!
Hele mooie loungeset voor een mooie prijs en keurig netjes thuisbezorgd door Jeffrey. We zijn heel erg tevreden!
Mooi product, verstelbare tafel. Mooi op tijd geleverd. Prima
Vriendelijk contact, over algemeen ook snelle reactie op mail.
Goed geholpen en spullen netjes conform afspraak geleverd. Alleen jammer dat wij zelf het verpakkingsmateriaal moeten opruimen.
Mooie winkel,goed advies snelle levering
Op zoek naar een grote zweefparasol van goede kwaliteit maar niet voor de hoofdprijs kwamen we terecht bij AVH outdoor. Ondanks dat wij de duidelijke intentie uitstraalden om tot vlotte aanschaf over te gaan gaf de verkoper uitgebreid uitleg en bovendien een kleine ‘online’ korting. Dat is prijzenswaardig wat ons betreft en voldoende reden om hier weer eens terug te komen
Nooit een vraag te veel. Over kwaliteit, levering, eventueel nalevering. Altijd heel snel!
Na een belletje dat de door ons gekochte stoelen kapot waren binnen een zeer korte tijd reactie en nieuwe stoelen gekregen. Een 10 met een griffel.
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en keurig op tijd geleverd
Er werd snel contact opgenomen voor een afspraak voor levering, die kwam vervolgens ook keurig volgens afspraak. Ik ben tot nu toe ook tevreden over de kwaliteit!
Que du positif
Voor mijn ouders een bankje besteld, keurig bezorgd en goede kwaliteit ze zijn er heel blij mee!
het zit gewoon lekker en goede kwaliteit
Geen klachten dus wat wil je nog meer !
We hebben net als vorig jaar bij AVH een aankoop gedaan. Vorig jaar de lounge set en dit jaar een mooie uitschuifbare tafel met keramiek tegels en 6 verstelbare tuinstoelen met kussens. Binnen een week was alles geleverd, wel loeizwaar. Het is zo mooie.
Zo snel en zo mooi en zo goedkoop! Echt geweldig!
Tuinstoelen online besteld! Zeer snelle bevestigingsmailtjes en levering. Zat te wachten op de levering. Even chatten hoelang t ging duren. Weer supersnelcontact en antwoord!
Ze staan direct voor je klaar
1,5 jaar geleden vuurtafel gekocht, blad ging bladeren, melding van gemaakt, binnen 2 weken een nieuwe vuurtafel Top service !!!
Mooi tuinset voor een mooie prijs. Ruim assortiment in de showroom in diverse prijsklasse. Geen opdringerig personeel en snelle levering.
Bestellen ging vlotjes. Duidelijke website. Goede klantenservice. Nadat ik besteld had bleek de bezorging niet op de gewenste dag te kunnen, snelle reactie van de klantenservice gehad met prima oplossing
Goed advies en na de aankoop razendsnel afgeleverd.
Heel prettig