Uitstekend!

Prima service en heel attent !

ok

goeie afspraken,goeie levering

Super vriendelijk, mooi materiaal

Zeer vriendelijk personeel. Deed veel moeite voor ons zonder opdringend te zijn . Kregen veel uitleg. Door het slechte weer nog niet echt kunnen genieten van onze asnkoop, hopelijk is de tuinset even goed als het personeel.

Uitstekende keuze mogelijkheid

Zeer prettig geholpen

Valt grote uit dan gedacht. Maar is van prima kwaliteit.

Toppertjes!

Perfecte service en levering.

Puike kwaliteit!

Zeer verzorgde afwerking, gunstige prijs en snelle levering op afgesproken dag en uur.

Zeer prettige shop om outdoor spullen te kopen

Zeer net bedrijf om mee samen te werken. Zijn duidelijke en komen hun afspraken stipt na.

afspraken worden nagekomen en een snelle levering

Top levering en kwaliteit

Zo blij met mijn verstelbare tafel met keramisch blad. Zolang maar gezocht en online tegengekomen. Hoop er nog jaren plezier van te hebben.

Super service!

Heel comfortabele stoelen gekocht, snelle service en keurige levering aan huis.

Super service

Zowel in de winkel (Lochristi), als erna via mail ben ik supergoed geholpen in mijn keuze maken en uiteindelijk bestelling plaatsen. De levering ging ook razendsnel en gebeurde door een supervriendelijke chauffeur, die, alsof het niets was, elk stuk, groot of klein, zwaar of iets lichter, alleen uit de vrachtwagen haalde en bij ons binnen zette. Het salon moeten we nog uittesten, wegens te slecht weer voorlopig, maar alles ziet er piccobello uit!

Super kwaliteit en vlug geleverd

Wij zullen heel zeker weer hier tuinmeubelen bestellen

Uitstekende service

Mooie tuinmeubelen, keurig op tijd geleverd.

Helder en goede informatie tijdens het verkoop advies.

Geweldig verrast door het grote aanbod in de vestiging in Numansdorp en het professionele vragen wat je als als zoekt en wenst. Mevrouw Wilma de verkoop adviseur verdient een grote pluim! Met plezier ons tuin set tafel en stoelen aangeschaft, Fa. Oorschot

Super snelle service en levering

De stoelen zijn heel erg snel geleverd. Bezorger was netjes.

geweldig,goed en correct geholpen

goede service in de showroom en super snel geleverd

Alles top geregeld!

Wij heb in eerste instantie 2 stoelen gekocht in het filiaal Nijkerk. Fijn geholpen. Daarna besloten om nog 2 stoelen en 2 tafels aan te schaffen via de site. Wederom prima geregeld en snel in huis. Wij wilden de stoelen en tafels kant en klaar op ons terras zetten. De chauffeur/bezorger heeft alles keurig in elkaar gezet en alle dozen, enz. mee genomen Een aanrader dus!

Top service en een goed product!

Hele mooie tuinset voor een hele mooie prijs! Goed geholpen in de winkel en netjes alles geleverd op afgesproken datum!

Gewoonweg super geweldig

De verkoper was een super tof persoon en de persoon van de aflevering ook. Gewoonweg een supertof team hebben jullie. En alles geregeld volgens afspraak. Wij maken zeker reclame voor jullie .

Goede service, ruime keuze en prima prijs!

Goed en uitgebreid geholpen, op afroep thuis bezorgd en prachtig eindresultaat!

Uitgebreide keus en goede service.

Vriendelijke, behulpzame (niet opdringerige) verkopers die ook nog een kopje koffie aanbieden. We mogen allerlei tafels versjouwen om het juiste setje samen te stellen. Zeer uitgebreid assortiment. Ook nog wat kunnen onderhandelen ondanks start van het seizoen. Goed en snel emailcontact met de planner om de juiste dag en tijd te bepalen en een zeer behulpzame chauffeur. Set was zeer goed verpakt en schadevrij. Montage was vrij gemakkelijk, een grote bank moet je wel even met 2 personen doen. Al met al zijn we zeer tevreden en hebben we AVH al aanbevolen bij familie.

Direct geholpen bij schade aan stoel

Heel prettig geholpen. Schade aan tuinstoel kosteloos verholpen door toesturen nieuw onderdeel.