geweldig

goeie service en bezorging

Snelle levering ,duidelijke site

Zeer tevreden!!

Geweldig en het materiaal is ook heel goed

Nijkerk, top verkoper

Netjes geholpen bij aankoop van mijn tuinmeubelen. Zeer snelle levering. Chauffeur netjes en behulpzaam.

Super fijn geholpen en heel blij met ons nieuwe Loungeset

We zijn super fijn geholpen en goed geadviseerd door een hele vriendelijke en betrokken medewerker bij AVH. Niet alleen verkopen maar ook helpen met het maken van de juiste keuze!

Een klantvriendelijk bedrijf met kennis van zaken

Vestiging Nijkerk bezocht. Klantvriendelijkheid en vakkennis stond bij de verkoper hoog in het vaandel. Tafel keurig bezorgd op gewenste datum en tijdstip. Wij zijn meer dan tevreden.

Voor eerste aankoop vlug geleverd en goede verkoper.

Hallo, De tuinzetels die wij hebben aangekocht hebben een mooi dessin en een prima zitcomfort was zoals in de winkel . Doe zo verder ik ben alvast zeer tevreden. Groetjes Willy Schepens

Prachtige service en volgens het boekje

Heerlijk als alles loopt zoals het hoort te lopen

Goede levering, teaktafel zware goede kwaliteit

Super mooie lounge set

Robuust en prima kwaliteit. Super snelle en correcte bezorging.

Super, echt super

Perfecte levering. Superhandig met de tracker zodat je kan volgen waar je levering zich bevind. En mooie kwaliteit loungeset. Past perfect op ons terrasje

uitmuntend

Een hele mooie tafel erg praktisch en een aanwinst voor ons balcon

Prachtige boombank gekregen, heel snel geleverd

De boombank is echt prachtig, mooi solide en netjes afgewerkt. De levering was bijzonder snel geregeld. En de chauffeur heeft mij heel aardig geholpen de bank op zijn plaats te zetten, waarvoor dank! Ik ben er blij mee.

Snelle levering mooi product

Snel geleverd en is een mooi/stevig product

Prachtig

Prachtig degelijke stoelen.staan heel mooi op mijn balkon.fijne kussens erin.en voor een mooie prijs.laat de zomer maar komen.

Prima Service

Uitstekende service en snelle levering. Erg tevreden met de tuinset!

Mooie spullen, verkoop, transport en klantenservice leveren goed werk

Zeer goed geholpen in vestiging Numansdorp. Snelle levering gekochte tuinset, bij probleem mer functioneren verstelbare tafel pakt de klantenservice het attent en pragmatisch op. Het wordt weer opgehaald en goed functionerend snel weer teruggebracht. Blij met jullie!

Correct en snel !

Contact in de toonzaal zeer goed. Kwaliteit voldoet volledig aan de omschrijving, en prijs/kwaliteit uitstekend ! Ik zou een bezoek zeker aan iedereen aanraden.

Zeer mooi product

Leveren zoals afgesproken

Netjes geholpen. Op tijd geleverd, en de kapotte stoel netjes en heel weer gebracht

Vriendelijk deskundig, netjes.

Goede ervaring en vriendelijk personeel. Enorm veel keuze.

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

topservice

Er ontbrak bij levering een onderdeel. Na een eenvoudig telefoontje werd het onderdeel twee dagen later geleverd. Ondertussen een heel goede communicatie. Zeer fijne ervaring! Bedankt AVH!

Helemaal geweldig

Goede service snelle levering ook prima op tijd geleverd nette levering

Goede voorlichting prettige verkoopster. Aflevering op tijd. Bezorger op tijd. Goede service.