De verkoper in vestiging Nijkerk wist ons veel informatie te geven over de verschillende loungesets. De uitgezochte loungeset werd binnen een week bij ons bezorgd door hun eigen, ook zeer vriendelijke, chauffeur. AVH Outdoor hebben we al aan diverse mensen aanbevolen.
Hallo Liesbet, Fijn dat u tevreden bent over uw bezoek aan ons filiaal in Nijkerk. We zien u graag weer eens terug. Bedankt voor het compliment en de mooie beoordeling.
Wij hadden op internet dit bedrijf gevonden zijn in het filiaal Nijkerk geweest er staan heel veel tuinmeubelen we werden te woord gestaan door een aardige jongen die alle moeite deed om ons alles te laten zien en we hebben een prachtige tafel en 6 stoelen gekocht zo blij mee! En het werd naar een week al bezorgd fijn contact. Ik zou iedereen AVH outdoor aanraden!
Hallo Petra, Wat fijn om uw tevredenheid terug te lezen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en het compliment. We zien u graag weer eens terug in het filiaal in Nijkerk.
GOED, hadden reeds 2 jaar geleden zo een bank gekocht. Wij waren dik tevreden, daarom nog zo een bank gekocht. ze staan mooi in de tuin en kunnen het hele jaar buiten staan. Prachtig toch.
Bedankt voor uw beoordeling en compliment.
Goede service en snelle levering!
Bedankt voor de beoordeling en compliment.
Twee weken geleden een tuinset gekocht bij filiaal Numansdorp.Degene die ons hielp was Armand.Ondanks dat ie nog zo jong is had ie verstand van zaken en kon ons bij alles vertellen wat voor kwaliteit en mogelijkheden er waren om een set compleet naar je zin te maken.Dat is dan ook gelukt.Bezorging is gratis en heel goed geregeld .Snelle levering en op de dag van bezorging kan je de auto volgen tot aankomst.Bezorger netjes en behulpzaam.Al met al dus een aanrader om hierheen te gaan,wij superblij met onze tuinset voor goeie prijs .En zeker Armand nogmaals bedankt . Groet Alex en Chantal
Hallo Alex en Chantal, Hartelijk dank voor dit mooie compliment en de beoordeling. Fijn om uw tevredenheid terug te lezen. We zien u graag weer eens terug in ons filiaal in Numansdorp.
Uitstekende service Vriendelijk personeel die je aardig en behulpzaam te woord staat aan de telefoon
Hallo Wobby, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en compliment.
Super mooie stoelen goede kwaliteit en netjes op tijd geleverd
Fijn te lezen dat u tevreden bent over de levering. Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw compliment.
Vriendelijk en gastvrij. Meedenkend en vragend. Klantvriendelijk ggeholpen
Bedankt voor uw beoordeling en het compliment.
De showroom in Numansdorp is rijk uitgestald. Bijna alles uit de website staat er wel, in verschillende combinaties. De advisering is terzake kundig en er wordt geluisterd. De afronding van de bestelling in de winkel zelf gaat rustig. Er wordt aandacht besteed aan die correct te laten zijn. De levering wordt goed gecommuniceerd. Vriendelijke en hulpvaardige chauffeur. Kortom: hier moet je je bestelling van tuinmeubelen doen! Succes verzekerd.
Hallo Hans, Wat fijn om uw tevredenheid terug te lezen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en het compliment. We zien u graag weer terug in ons filiaal in Numansdorp.
Top service, snelle levering, vriendelijke en professionele hulp in de winkel. Echt een aanrader!
Hallo Peter, Hartelijk dank voor de beoordeling en het compliment.
Heel vriendelijk geholpen snelle levering en goede oplossing bij kleine problemen raad iedereen jullie aan super blij en goede prijs kwaliteits verhouding
Hallo Marianne, Bedankt voor dit mooie cijfer en het compliment. Fijn dat er een passende oplossing gevonden is voor de kleine problemen.
Vriendelijke ontvangst in AVH Lochristi. Een deskundige uitleg gekregen en onmiddelijk overtuigd om te kopen. Topservice!
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling en compliment. We zien u graag eens terug in ons filiaal in Lochristi.
Mooie tuinset gekocht. Kwaliteit is super en de levering ging vlot en netjes.
Ivm vertraging bij de tuinaanleg, moest de loungebank veel langer op afroep blijven staan. Was geen probleem! Op het laatste moment bleek de bank niet te passen. 1 dag voor levering konden we de bestelling nog veranderen. We zijn supertevreden!
Hallo Rina, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en het compliment. Fijn om uw tevredenheid terug te lezen
Ervaring met AVH is onwijs goed. Wij werden gezien, gehoord en goed geholpen. De mensen denken heel goed met je mee en geven duidelijk en goed advies. Het leveren ging ook onwijs vlot en helder. 1 woord: EXCELLENT
Hallo Zafer, Super fijn om uw tevredenheid terug te lezen in dit bericht. Dank voor uw mooie beoordeling en het compliment.
Netjes en vriendelijk afgeleverd. Na uitpakken bleek wel een stoel scheef en mist ik een zuignap voor de tuintafel. Na dit gemeld te hebben bij Klantenservice werd de ontbrekende zuignap gelijk opgestuurd en voor de stoel wordt een omruilafspraak gemaakt. Bereikbaarheid klantenservice was uitstekend. Tafel en stoelen zien er verder prachtig uit en ben er erg tevreden over. Levertijd en afspraken verliepen ook prima. Top bedrijf vind ik!
Hallo, Hartelijk dank voor u beoordeling en het mooie compliment. Fijn dat er een passende oplossing voor u is gevonden.
Keurige deskundige bediening in de winkel snelle levering uitstekend verpakt en een behulpzame chauffeur TOP
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw compliment. We zien u graag weer eens terug in een van onze filialen.
Het set werd vlot geleverd en een klein defect werd door omruilen snel opgelost.
Fijn dat wij u op een passende manier hebben kunnen helpen. Bedankt voor de beoordeling en het compliment.
Deskundig advies,correcte en sympathieke behandelingen door verkoopster. Daarbij erg blij met onze aankoop.
Hallo Ton, Hartelijk dank voor de mooie woorden en de goede beoordeling.
fijn ruime winkel om alle tuinspullen te zien goede uitleg en service vlotte afleveringsafspraken en een vriendelijke aflevering
Goedemiddag, Super fijn om uw tevredenheid terug te lezen. Bedankt voor het compliment en de mooie beoordeling.
Correcte en vlotte afhandeling van de levering.
Hallo Saskia, Bedankt voor uw mooie beoordeling en het compliment over onze levering.
Wij zijn via het Internet bij AVH Outdoor Tuinmeubelen uitgekomen. Zijn wij naar de fysieke winkel in Nijkerk gegaan om de meubels te bekijken. Meubelen staan ruim opgesteld en een actieve verkoper om vragen te beantwoorden. We zijn netjes en vriendelijk te woord gestaan en hebben een mooie tuin set aangeschaft.
Ik heb het Victoria loungeset bij jullie gekocht. Ben er super blij mee, het is mooi en zit heerlijk. En de service is uitstekend jullie hebben het bezorgd op de camping in België echt TOP Groepjes Karin van der Ven.
Hallo Karin, Fijn te lezen dat u tevreden bent over de service. Bedankt voor uw mooie beoordeling en het compliment.
Mooie tuinmeubelen en ruime keuze. Ook de levering is snel. Ik zou dit zeker aanraden om hier een kijkje te nemen.
Goedemiddag Astrid, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en het compliment.