De eerste leverings afspraak kon door mij niet doorgaan. Dit was geen probleem. Netjes thuisbezorgd na nieuwe afspraak. Alles was netjes verpakt.

Heerlijk genieten

Ben zeer tevreden over de Vegas Loungeset. Het is heerlijk dat de stoelen verstelbaar zijn. En de grote verrassing was dat ik ook nog de voetenbank cadeau kreeg van man en kinderen voor mijn verjaardag.

Het bijzettafeltje was zorgvuldig ingepakt en staat nu op mijn balkon.

Mooi en handig bijzettafeltje en geschikt voor kleinere ruimtes bijvoorbeeld een balkon. Zorgvuldige levering door juiste verpakking.

Super service en meedenken in mogelijkheden. En de kwaliteit van het bestelde is prima. Heel blij met onze dinerstoelen

Hele vriendelijke bezorger. Alleen jammer dat het karton niet mee terug wordt genomen, veel bedrijven hebben een karton pers staan. Of dat de optie van te voren wordt aangeboden voor een meerprijs karton mee

Snelle levering en een prima hoes voor mijn parasol

Heel veel tuinsets bekeken en op gezeten. Toch bleek AVH de betere kwaliteit te hebben. Snel geleverd. Helemaal blij.

Positieve ervaring, zowel het product als de correcte bezorging!

Communicatie vwb bezorging goed, bezorging correct en product (parasol) uitstekend. Niet zoveel aan toe te voegen.

Goeie service

Bestelling vlot en levering ook super .

Aangenaam verrast

Op de website werd aangegeven dat de levering ruim een maand zou duren. Echter is het alsnog gelukt om binnen anderhalve week te leveren. We hebben de Venezia tuintafel gekocht na de prima productievideo gezien te hebben en wat een mooie tafel is het. Het verlengen en verhogen van het tafelblad is echt zo simpel als in de video. Tot slot nog een compliment voor de levering. Vrolijke gast en netjes op tijd, zelf leveren door AVH Outdoor is dan ook een pluspunt.

Helemaal goed

Op jullie website vond ik het ideale kado voor moederdag: een ligstoel :-) Het is een fijn ding voor een mooie prijs en ook nog gratis thuisbezorgd door een grappige chauffeur, wat wil je nog meer...

Helemaal goed

Bestelling verliep soepel. Medewerker en bezorger waren behulpzaam.

Netjes afgeleverd

Prima kwaliteits storlen

Heel blij met de service. Kreeg na 1 dag al een bericht wanneer de meubels bezorgd zouden worden. Super blij met de set ook!

Prima bedrijf

Snel geholpen en geleverd

Goed e netjes

Goede en fijne levering

Zeer snelle service

Zeer snelle service eerder geleverd dan wat op de website stond.

Geweldig!

Juiste omschrijving, correcte aflevering op data. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Mooi verpakte en verstuurde parasolhoes

Een zweefparasolhoes besteld, deze werd zoals beloofd binnen een aantal dagen geleverd. Keurig verzorgd in een omdoos met alle nuttige informatie erbij, ook wie de zending had ingepakt. Helemaal netjes, nu al veel plezier van!

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, geleverd zoals aangegeven. Goede kwaliteit

Wij zijn super fijn geholpen en goed advies gekregen en ook super snel alles kunnen afhandelen

Mooi verbeterd product

Geluisterd naar de consument dikker gemaakt om scheuren te voorkomen

Precies als op de foto

Snelle verzending aardige chauffeur Niet te beroerd om ff te helpen Netjes met de uitleg Degelijk materiaal

Zeer goede ervaring.

Het is precies gegaan hoe we het in de winkel hadden afgesproken. En de bezorging was netjes en behulpzaam.

Voor herhaling!

Geweldige aankoop. Service bij mail ging al perfect.