Vlotte levering en meubelen zien er van goede kwaliteit uit
Hallo Gitta, Bedankt voor de beoordeling en het compliment.
Prijs kwaliteit , super vlugge service , klant vriendelijk……. Zowel aan de telefoon als de levering . Sommige firma’s mogen hier een voorbeeld aan nemen !
Mooie artikelen hele goede service snelle reactie op vragen superblij met mijn tuinstoelen
via de klantenservice besteld en goede uitleg gekregen en afspraken gemaakt. de levering was precies zoals afgesproken en de boomstamtafel en bank en stoelen van een excellente kwaliteit, prachtig, we zijn er zeer content mee en krijgen veel positieve reacties. we sturen ze met plezier door naar AVH Outdoor. daarbij hebben de bezorgers/monteurs alles op zijn plek gezet en de nodige uitleg gegeven. wat wens je dan nog meer ?
Hallo Bert, Wat fijn om uw tevredenheid terug te lezen. We willen u graag bedanken voor dit compliment en de mooie beoordeling.
Goed kwaliteit en sel geleverd ! Leuk geholpen zowel in de winkel als bij aflevering.
Mooie keuze, goede prijzen, vlotte levering
Bedankt voor uw beoordeling en het compliment
In de winkel goed geholpen. Service oke want we mochten het een paar maanden laten staan. Tot dat we belde en hebben ze het gebracht. Zat netjes verpakt in het plastic en dozen. Alleen jammer dat er op het hoekje van de tafel beschadiging zat. Maar opgebeld en er wordt een nieuwe plaat gebracht zodat jullie hem omruilen. En er waren 2 klemmen te weinig en worden naar me opgestuurd. Oplossing zijn heel snel. Super blij mee
Dinsdag 21 feb de order geplaatst, vrijdag 24 feb stond de vrachtauto met de tuinset voor de deur (Supersnel). Er was nog die week 5% extra korting i.v.m. nieuwe vestiging, was helaas niet verrekend, contact opgenomen, 1 uur later stond het bedrag op mijn rekening. Ook 1 onderdeel van de parasol zat er niet bij, gebeld en de volgende dag werd het al geleverd door DHL. Prima service.
Hallo Ron, Wat fijn om deze woorden terug te lezen. Graag bedanken wij u voor deze mooie beoordeling en het compliment.
Geen opmerkingen, helemaal geleverd zoals afgesproken. Vriendelijke bezorger en goede kwaliteit van het artikel. Zeer blij mee.
Fijn dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor de beoordeling en het compliment.
Goed geholpen in de winkel: meegedacht over beste oplossing, klantgericht en degelijk productadvies. Stoelen werden snel geleverd. 1 stoel was defect, maar deze is snel omgeruild.
Een fantastisch mooi bedrijf, waar je je echt klant voelt
Bedankt voor de mooie beoordeling en het compliment.
De online bestelling was zeer vlot verlopen met zeer snelle terugkoppeling. Duidelijke communicatie wanneer de levering ging gebeuren en mooi op tijd geleverd zoals origineel gepland. Jammer genoeg waren 2 stoelen beschadigd na het uitpakken. Na contact opname terug zeer snelle opvolging met keuze mogelijkheid tot vervanging of vergoeding. Ik koos voor vervanging en die verliep eveneens vlekkeloos en 100% correct, net zoals de originele levering. Met dergelijke service kan ik AVH alleen maar aanraden. Een supertevreden klant.
Hallo Koen, Hartelijk dank voor deze mooie woorden en uw goede beoordeling.
Bijzondere behandeling met de verkoopster. Bij binnenkomst vraag ze meteen wilt u een kopje koffie.,., Geweldig geholpen.. zo zie je het niet meer zo vaak..
Goed om uw fijne ervaring terug te lezen. We zien u graag weer in een van onze winkels terug. Bedankt voor het compliment en de beoordeling.
Super!! Correct geholpen, zeer snelle nette levering van dd bestelde artikelen
Hallo Mentine, Bedankt voor de mooie beoordeling en het compliment.
Een grote mooie zaak met genoeg om uit te kiezen. Heel prettig geholpen en goede service. In eerste instantie een super mooi bankje gekocht om voor de deur te zetten, maar deze stond ook heel leuk in de hal, dus gelijk online zo’n zelfde bankje besteld, die een paar dagen later al afgeleverd werd. Via de mail goed op de hoogte gehouden, van de dag en tijd van levering. Ik ben dus super tevreden en zal AVH Outdoor zeker bij anderen aanbevelen. Mijn beide buren bestellen dus nu ook dit zelfde bankje.
Fijn om uw tevredenheid terug te lezen. We zien u graag weer eens terug in een van onze winkels. Dank voor de mooie beoordeling en het uitgebreide compliment.
Prima levering en service. Bezorging uitstekend gecommuniceerd en de heren waren keurig op tijd!
Hallo William, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering. Bedankt voor de mooie beoordeling en het compliment.
Afspraak gemaakt om te kunnen leveren. Levering correct en op tijd verlopen. Dik in orde. Bedankt.
Fijn uw tevredenheid over de levering te lezen. Bedankt voor dit mooie compliment en de beoordeling.
Levering subliem Professioneel en technische opbouw met uitleg van mijn aangekocht tuin materiaal Afval meegenomen
Hallo Luc, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het compliment
We zijn prima geholpen geweest zowel via de chat, de winkel in Lochristi. De levering is super verlopen met zeer vriendelijke en stipte persoon.
Bedankt voor uw compliment en beoordeling. We zien u graag terug in een van onze winkels.
Wij zijn heel tevreden met onze aankoop. Zeer comfortabele zeteltjes en 3 zitsbank. Prachtige kwaliteit en prima service vanaf de bestelling tot de levering. Een verrijking voor ons terras.
Hallo Johan, Bedankt voor uw mooie beoordeling en het compliment. Geniet van uw 3-zitsbank.
Geweldige service, goede begeleiding, fijne manier van helpen en adviseren. Daarnaast ook een gezellig en klantvriendelijk bedrijf! Zeker een aanrader!!
Super bedankt voor uw compliment en de mooie beoordeling.
Tja een goed product blijft een goed product. Maarrrrrr ...... het gaat natuurlijk om de service en afhandeling. Met name de afhandeling. Keurig, precies op het afgesproken tijdstip. Keurig netjes achterom gereden en neergezet in de achtertuin. Waar maak je dat nog mee? Top
Hallo Frans, Fijn om uw tevredenheid terug te lezen. Hartelijk dan voor uw beoordeling en dit mooie compliment.
Wij stonden wel op de lijst voor bezorging maar de tafel was niet ingeladen. Tja….. een paar dagen later een tweede poging én…. de tafel staat vier hoog te pronken.
Fijn te horen dat er een passende oplossing voor u was. Graag bedanken wij u voor het compliment en de mooie beoordeling
Alles was netjes geregeld en geleverd fij bedrijf
de outdoor meubels zijn voor ons heel mooi. Een vriend is, na de meubels gezien te hebben een paar dagen later ook tuinmeubels gaan kopen bij AVH . alhoewel het nog geen zomer is werd de stoelen reeds even gebruikt en dit tot ieders voldoening. In de toonzaal werden wij vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en werd de nodige uitleg gegeven zonder opdringerigheid.
Fijn om uw tevredenheid terug te lezen. Graag zien we u terug in een van onze filialen.