we hebben regelmatig iets besteld bij AVH Outdoor en iedere keer was het top!!!
mooi en degelijk
Fijn bedrijf, goed geholpen.
Prima, degelijke kwaliteit voor een redelijke prijs. Exacte tijd werd ruim vooraf aangegeven,
2.5 tweezits tuinbank rotan gekocht en netjes verpakt en volgens afspraak bezorgd. Bank uitgevoerd met uitstekende zitkussens. Tevens een plaatje om te zien in onze tuin.
Wat een goede kwaliteit en ontzettend goede service. Snelle levering van mijn 4 Ibiza xl stoelen. Bij 1 stoel zat de poot niet helemaal zo als het hoorde, binnen 2 dagen zonder problemen omgeruild. Vriendelijke personen op de callcenter, en vriendelijke bezorgers. Ga zeker nog mijn bijpassende ligstoelen nog bestellen. De website is net een snoepjes winkel je wil het allemaal ;-)
We zijn goed geholpen, daar zijn we blij mee En de parasol werd snel gele erd
Prima, van bestelling tot levering
Ik heb een tuinset gekocht..vlotte bezorging..Een blikvanger op mijn terras. Top!@
AVH heeft ruime keuze aan goede kwalitieve tuinmeubelen. Ook de service is correct als er iets niet klopt. Kortom, mooie spullen en fijn bedrijf.
Netjes en op tijd afgeleverd. Advies gekregen om e.e.a. in elkaar te zetten zonder te beschadigen. Mooie kwaliteit zweefparasol op granieten poot (90kg) en hele mooi sfeerhaard
Vriendelijk door personeel van AVH outdoor geholpen.Duidelijke uitleg en een mooi loungeset gekocht. En pas betalen bij levering, dat is helemaal top natuurlijk!
Een prima service en afgemaakt met een uitstekende smash....
Zeer blij met onze nieuwe loungeset. Hele mooie winkel in Numansdorp. Heel veel keus voor een hele nette prijs. De levering was zeer snel en ondanks de wat lastige toegang tot onze tuin werd het netjes in de tuin geleverd. Bedankt voor de goede service AVH Outdoor Tuinmeubelen
Na retour sturen van 1 parasol met parasolvoet 150 kg i.v.m. gebreken 2 parasols besteld waarmee ik erg tevreden ben. Retour sturen was geen probleem en het teveel betaalde is keurig teruggestort. Volgend jaar heb ik er nog 1 nodig en zal deze weer bij AVH Outdoor bestellen.
Loungeset nissah uitgezocht, maar wilde geen lage tafel. Gevraagd of ze een hoge eettafel van hetzelfde materiaal hadden, maar nee hadden ze niet. Een paar uur later toch een bericht dat ze nog een eettafel gevonden hadden van hetzelfde materiaal. Heel blij mee.
Perfecte track&trace met locatiebepaling kort voor levering. De zware parasolvoet werd op de juiste plek op het terras handig geplaatst voor verdere afmontage.
Het was een vlotte en correcte service. Prima levering en tevreden over de kwaliteit van onze lounge.
Als er problemen zijn worden ze opgelost
Een heerlijke zittende en een prachtige uitziende stoel met voetenbankje. Iedereen die hier komt deeld mijn mening na een proefzit. Maar heb ze verteld waar ze kunnen bestellen, want deze heerlijke stoel is mooi van mij alleen. Ik kan deze set zeker met een volle overtuiging iedereen aanbevelen. Gewoon doen, twijfelen is onnodig. De bezorger was een hele vriendelijke man, en hebt het netjes voor mij in mn achtertuin ook nog gebracht. Wat een service erbij ook nog he? Bedankt, ik ben dik tevreden.
Perfecte geholpen, en verkopers leven zich compleet in, in jouw situatie. Snelle afhandeling en service. Stoelen zitten lekker. Voldoende voorraad.
Bestelling liep als een fluitje van een cent, mede door de on-line begeleiding via chat… op een zondag ! Levering was op een Belgische feestdag in de druilerige regen, maar dat ontnam de vriendelijke jongeman zijn werklust niet. Kortom: een heel aangename winkelervaring waarbij de extra dienstverlening een heerlijke, onverwachte ervaring was.
Alles was zoals afgesproken, maar in de doos zat een slechte bout, maar die zal ik zelf vervangen door een nieuwe.
Mijn pakket was een parasolvoet van 60 kg. De bezorger bracht hem keurig achter het huis en zette hem zo neer dat we de wieltjes er makkelijk aan vast konden maken. En toen was het een kwestie van kantelen en klaar. Was hier heel blij mee.
Makkelijk te bestellen, goede communicatie en snelle service. Goed ingepakt bezorgd door een klantvriendelijke bezorger. Wij zijn helemaal tevreden. TOP!!!