Overal kan er wat fout gaan… maar top dat jullie een goede oplossing hebben aangeboden zodat we alsnog de 4 tafels op tijd mogen ontvangen.
Originele beoordeling
Vanmorgen telefonisch gesproken en 4 tafels online gekocht en betaald met iDeal met de voorwaarden dat we de 4 tafels vandaag op willen komen halen. Omdat we ze maandag nodig hebben. Alles was op voorraad en Er werd ons verteld dat dit geen probleem was en ze er zijn tot 18:00 uur. Ruim 1.5 uur heen gereden met de illusie de reeds betaalde 4 tafels op te kunnen halen maar helemaal niemand aanwezig. Parkeerplaatsen leeg. Alles donker en dicht. Poging tot de chat maakte me nog kwader De chat is een aanfluiting en wimpelen je af met de mededeling dat er iemand na het weekend contact met me kan opnemen niet eerder als ik al mijn gegevens noteer maar een oplossing ho maar. Je word afgewimpeld met “vind het vervelend dat je dit moet meemaken” ipv een oplossing te bieden als we bij dat dichte pand staan. Geld terug direct ho maar. Gaan jullie mij nu schadeloos stellen ben ontzettend benieuwd waar jullie mee komen. Kunnen nu 1.5 uur terug rijden met lucht en het probleem dat ik zonder tafels zit.
Wat werden wij prettig geholpen bij AVH in Numansdorp! Er was genoeg personeel waar wij met al onze vragen terecht konden. Er werd goed meegedacht door Laura en zij liep de hele zaak door met stoelen, kussens niets was teveel. Uiteindelijk hebben wij een prachtige set gekocht. Die staat nu te "shinen" in de tuin en het lijkt alsof ze roepen: "Kom naar buiten en strijk je neer" We zijn er super blij mee:)
AVH Outdoor levert snel, de tuinmeubels zijn mooi. Ik ben echt blij met deze.tuinmeubels een aanwinst voor iedere tuin. Tijdens de levering dacht de chauffeur mee over het plaatsen van de tuinmeubels. Hier bedoel ik mee, dat de boomstamtafel in eerste instantie niet door de poort ging, maar door demontage van het tafelblad toch netjes alles op zijn plaats gekregen. Nu staat dit pronkstuk netjes gemonteerd in onze tuin.
De bezorging was keurig optijd De bezorger was zo vriendelijk om de parasol en de zware parasolvoet in de tuin te zetten. Over de geleverde parasol kan ik nog niets zeggen. Behalve dat deze er goed uitziet, en solide aanvoelt.
Goed advies en snelle bezorging! Wij zijn super tevreden met de stoelen.
Heel fijn geholpen en mooie loungeset nu thuis TOP
Vlootecservice en bezorging
Fijne winkel, goeie service
2 mooie verstelbare tuinstoelen die na bestelling de dag erna werden geleverd .
In de showroom prima geholpen incl. demo van de gewenste zweefparasol. Levering een dag eerder dan aanvankelijk aangegeven wel later dan afgesproken maar, waar gehakt vallen spaanders en doet dan ook niets aan het gegeven cijfer af.
Het bestellen ging eenvoudig met advisering over aanvullende benodigde producten.
Mooie set parasol, voet en bijpassende hoes besteld 2,5 jaar geleden, we wilden dezelfde set nogmaals en daar heeft men over meegedacht. Mooie producten, snel en goed geleverd. Zware (90 kg) voet is zelfs achterom gezet en niet bij de drempel afgegeven. Fijne zaak, aanrader
… en te blijven, want met de Elephant tuinmeubelen kunnen we jarenlang vooruit! Bovendien was de chauffeur een hele aardige, behulpzame jongeman.
Vriendelijke verkoper Mooi en groot assortiment
Gevonden buiten eetstoelen op internet bij AVH Outdoor. Prima uitleg. Goede zithoogte. Makkelijk te bestellen. Correcte afhandeling bij levering. Kortom prima
Prima ook als er iets fout gaat wordt het snel opgelost
De levering was mooi getimed en kon goed worden opgevolgd, dus geen onnodig wachten. Onze loungeset zat stevig verpakt. We zijn heel tevreden met onze aankoop!
Idem.
Zeer correcte afhandeling. Loungeset komt exact overeen met beschrijving
Wat we heel fijn vonden was de ruime keuze in de showroom en de mogelijkheid om stoelen en tafel van verschillende sets te kunnen combineren. Personeel neemt echt de tijd voor je en Dde levertijd was kort.
Makkelijk site, parasolvoet gekocht en er was een defect. Één mailtje en een nieuw onderdeel is meteen opgestuurd.
Mijn teakhouten 1.65 cm brede Luytjens tuinbank werd al na 3 dagen gratis geleverd. Het is een erg mooie verlijmde bank dus geen vreemde schroeven o.i.d. er in. Mooi teakhout en goed afgewerkt. Erg goed verpakt en bezorgd door de chauffeur en vrachtwagen van AVH. Enfin als Zuid Hollander die in Noord Groningen woont een goede keuze om in Zuid Holland te kopen!
Ik ken nog maar één adres voor al mijn tuinmeubelen. De kwaliteit, snelheid, bereikbaarheid en vriendelijkheid.....op en top proffessioneel
Ik ben heel blij met mijn mooie bistrosetje. Keurig verpakt geleverd.