Besteld voor mooie prijs ,en gelijk reactie op vragen. En zeer snelle levering. TOP !
Eerst en voor al een dikke bedankt aan Manuel die alles piekfijn afleverde, heel vriendelijk persoon. Over de tuinset zijn we heel tevreden, gewoon prachtig, we hebben al heerlijk genoten onder die mooie parasol.
Supervriendelijke service in de showroom. Alle beloftes werden waargemaakt qua levering, die trouwens gratis is. We kunnen jullie zeker aanbevelen.
We hebben niet lang moeten wachten op onze parasol en die voldeed geheel aan onze verwachtingen. Bedankt aan de leverancier die de zware parosolvoet tot in de tuin heeft gekregen, wij kregen hem met 2 amper verzet. Een aanrader
Op zaterdag naar Numansdorp gereden en een mooie set uitgezocht. Deze zouden we een week later kunnen verwachten, echter werden we direct maandag gebeld of het diezelfde dag geleverd kon worden. Natuuuurrrlijk! Erg blij!
Mooie hangstoel goede afwerking past perfect bij ons interieur we gebruiken de hangstoel nu 6 dagen kan nog niet echt beoordelen of alles echt degelijk is maar het ziet er hoopvol uit onze serre heeft tegels op de vloer heb zelf antislip rubber onder frame gemonteerd ( gelijmd) Gr. Lianne Franssen
Zeer goede kwaliteit
Na 1 jaar een gebroken stukje beslag aan een dekstoel. Stoel werd opgehaald en snel en keurig hersteld. Ik ben zeer tevreden.
Fijn afgewerkt product
We zijn blij met onze nieuwe tuinset en hopen hier nog lang van mogen te genieten.
geweldige ervaring zeer super snelle levering en dan vrachtautotje wat je kan volgen voor de levering geweldig, eenmaal thuis geleverd uitpakken tjonge jonge wat zat het tuinstel goed verpakt en genieten maar .
Ik had nieuwe doppen nodig voor onder mijn tuinset. Ik ben snel en vakkundig geholpen, en de vervanging is inmiddels gebeurd.
Prima product/prijs Gekeurd op afgesproken dag en tijd
Ik ben prima geholpen
Twee fijne stoelen gekocht bij een bleek bij het uitpakken 1 poot kapot te zijn enkele dagen later werd er al een nieuwe geleverd prima service
Vier sterren omdat er een bout niet goed was en de voet kleine schade had. Wel netjes opgelost. De parasol is precies wat we zochten. Heel blij mee.
Vriendelijk
Mijn man is zelf de stoelen en tafeltje gaan halen alles stond klaar en was perfect geregeld. Bij het uitzoeken sleepte Mieke allerlei stoelen naar ons toe ( ik ben slecht ter been) niets was te gek. Was weer een fijne ervaring.
Mooie grote showroom met heel groot assortiment aan tuinmeubelen, men laat je er vrijblijvend rondlopen als je een vraag hebt word je goed geholpen geven goed advies en hebben kennis van zaken zijn zeker niet opdringerig, de service is prima veranderen kan ook altijd. Het bezorgen is zo geregeld dat je via track & tracé on line kunt zien hoe laat je bestelling bezorgd wordt. TOP!
gekocht: Platinum Challenger T2 zweefparasol 300x300 cm olijf met een AVH Parasolvoet 90 kg met 4 wielen graniet en een Aerocover Parasolhoes H250x55-60 cm – AeroCover. Deze parasol in een tuinmeubelzaak gezien en daarna heb ik deze even via internet vergeleken met andere winkels. Wat blijkt bij AVH is deze combinatie van parasol, voet en hoes ruim 100 euro goedkoper. bovendien was de levertijd bij de andere zaak ruim 3 weken en bij AVH had ik mijn pakket binnen 3 werkdagen in de tuin staan. TOP!! Levering verliep prima. Via een track and trace kon ik mijn bestelling volgen en de parasol is dan ook correct en netjes afgeleverd door een vriendelijke chauffeur.
Zoals gezegd en geschreven. Zeer goede service.
Tweede maal dat ik bij jullie bestel. Steeds een goede , snelle service. Producten zeer in orde. Ons hofke ziet er weer mooi uit met jullie geweldig tuinstel erin. Dankjewel!
Deskundig en vriendelijk geholpen
Mooie grote showroom je kan ook alles zien wat een groot voordeel is
Zeer tevreden over alles.