Snelle levering en super goed service.

Snel geleverd en kwalitatief goed product

Het kussen heb ik aangeschaft om lekker aan tafel te kunnen zitten op de tafel bank en heeft een mooie kleur wat onze boho inrichting helemaal afmaakt. Wat ik erg fijn vindt is dat deze in de zomer ook buiten gebruikt kan worden op ons tuinbankje. Perfect!

Service

Goede verkoop, aandacht voor de klant, denkt mee! Goed contact over aflevering!

Vriendelijk, correct en zeer kwalitatieve produkten

Erg behulpzaam ivm bijkomende vragen en ook levering Super in orde ! Top !!!

Goede ervaring

Top zaak

Vriendelijk geholpen alleen slecht in afspraken nakomen.

In mei 2022 een tuinset gekocht we werden in de winkel vriendelijk geholpen en de tuinset is netjes thuis afgeleverd en in elkaar gezet. Alleen afhandeling van gemaakte afspraken is slecht.

goede service

Goede afspraken met betrekking tot de levering. service montage was ook goed. Mooie luxe set, zit heerlijk. Wij zijn er heel blij mee

Super service, komen afspraken na

Heb een loungeset Sempre gekocht bij AVH. Helaas bij aanlevering in twee kussens wat vlekken vanuit de producent. Klacht werd netjes ontvangen en bevestigd. Kussens zijn inmiddels vervangen. Zeer tevreden over de loungeset, staat in afgesloten overkapping met verwarming, dus ondanks de winterperiode volop in gebruik met een positieve ervaring! Goede kwaliteit. Kortom: Perfect!

Super leuke tuinmeubel!

Makkelijk in elkaar te zetten, is stevig, zit goed!

Super goed

Zeer blij met de spelen service top

Snelle levering goede kwaliteit producten

Zweefparasol is van prima kwaliteit evenals de parasolletje en hoes

Vriendelijke verkoper nam alle tijd. Zeer ruime keuze. Prima bezorging keurig op tijd.

Goed advies, snelle levering en kwalitatief zeer goed!

Wij waren nog nooit bij AVH geweest, wel bij andere bedrijven. Wij voelden ons welkom en werden goed geholpen in de verschillende keuzes die er zijn. Dit voelde direct goed waardoor wij direct tot aankoop zijn overgegaan, de tuinset werd na een paar dagen al geleverd. Wij hoefden enkel de bankdelen aan elkaar te clicken (1 minuut werk) en de kussens er op te doen. Bij onze vorige tuinset moesten wij alles in elkaar zetten met losse schroeven, dus wij waren blij hoe de montage nu ging. Wij zitten er aan te denken om onze loungeset die wij 1,5 jaar geleden hebben gekocht ook door AVH te laten vervangen.

Snel en mooi

Besteld en snel geleverd prachtige boombank Voor goede prijs

Snelle levering van mooie en kwalitatief goede producten.

Ik ben zeer tevreden over de door mij bestelde producten. De kwaliteit is zeer goed en ze werden snel geleverd. De communicatie was erg prettig en mede daardoor zou ik de volgende keer weer hier bestellen.

Uitstekende service

Uitstekende service, super snelle levering en zeer vriendelijke medewerkers.. Ontzettend tevreden over de kwaliteit, voor zeer goede en lage prijs.

Fantastische service in de zaak met snelle aflever service buiten de zaak

Zeer tevreden bij het bezoek aan de showroom, goede begeleiding en snelle afhandeling van aankoop. Heel correct de wensen op papier zodat aflevering vlot en correct kon plaatsvinden. Koerier precies volgens afspraak en tijd met zeer nette afhandeling. Ben heel tevreden en dit zal ik ook uitdragen. Bedankt

Fantastische winkel!

Mooie showroom met voor elk wat wils! Fijn, deskundig en prettig personeel! Heel behulpzaam en denken mee.

Helemaal top

Personeel aardig, weet waar ze over praten en weten wat er in huis is zoals type's en oplossingen. Aanrader

Duidelijke website, correcte service, volgens afspraak

Nette levering, afleverafspraak via mail. Product goed verpakt (papier). Geleverde bank is conform verwachting.

Zeer goede service en degelijke materiaal

Zeer goede service en degelijke materiaal. De

Super goed geholpen, door twee jonge jongens. Maar wij waren natuurlijk ook makkelijk ;) wij konden alles smiddags gelijk ophalen maar we waren nog niet klaar we wilden toch nog een derde set erbij. Niks was te gek en alles kon geregeld worden! Zeker een aanrader en we komen zeker nog eens terug.

Bezorging ging heel vlot. Wij waren niet thuis. Zoals afgesproken zijn de stoelen onder de overkapping achter in de tuin gezet.

Top service en degelijke artikelen!

De levering ging probleemloos via een heel vriendelijke jogeman-chauffeur die ons de nodige uitleg kon geven over andere artikelen waarvoor we geïnteresseerd zijn!

Fantastische service!

Een balijn van m’n nieuwe parasol was door een storm gebroken en dit is gratis gerepareerd inclusief gratis halen en brengen van de parasol! Supernetjes!