PRIMA

Bij de levering was een tuinkussen en een hoes vergeten,die zijn netjes en snel na geleverd. Het hele tuinstel was snel geleverd. Tevreden over de verkopers en de gene die de spullen leveren kwamen ondanks de vergeten spullen.

Prima surveys

Ben zeer tevreden met mijn tuin stel . Geniet er iedere dag van.

Geweldige service

Na de storm van Februari waren er diverse spullen van mijn balkon gewaaid waaronder ook stoelkussens. Mijn grote vraag was kan ik die nog bestellen? Want mijn tuinset was inmiddels ruim 4 jaar oud. Ik ging dus naar AVH in Numansdorp waar het hele set gekocht was, ik had ook een kussen meegenomen voor de kleur. De situatie daar uitgelegd, ik zou een email krijgen als ze wat wisten. De week daarop kreeg ik inderdaad een email dat de kussens nog te leveren waren. Ik was heel blij met de perfecte service. Een dikke 10 voor AVH Numansdorp

Goede service ,snelle levering .

Zeer positief

Top product, goede service en snelle levering

Zeer tevreden met de aankoop, snelle bezorgservice en scherpe prijs.

Prachtige tuinmeubelen!

Levering volgde afspraak en in goede orde ontvangen. Dank!

Volledig naar verwachting

Snel geleverd, goed verpakt en helemaal volgens verwachting. Zeer blij met de aankoop

Is in een woord samen te vatten Geweldig!!!!!!

Parasol te groot gekocht voor balkon. Na dit te hebben gemeld werd de parasol met voet omgeruild en thuis gebracht. In een woord geweldig!!!!

Volgens de afspraak geleverd.

Ik heb een prima ervaring van de levering met extra hulp van de chauffeur.

Geweldig geholpen

Heel leuk en goed geholpen en ook de bezorging was perfect. Dus zeker aan te bevelen. Groetjes fam Hotting

parasolvoet

Hier een parasolvoet gekocht. Was wat beschadigd. Dit is netjes opgelost door AVH

In de eerste instantie was ons pakket kwijt , dus was niet zo blij. Had ook het idee dat het probleem niet goed werd opgepakt. Uiteindelijk toch goed opgepakt en opgelost . Dus nu wel tevreden. Ook zijn wij nog steeds tevreden met de tuinder die wij alweer 3 jaar geleden bij AVH Outdoor hebben gekocht

Snelle levering en goede service!

Door sommige revieuws twijfels, maar ben zeer tevreden. 8 tuinstoelen gekocht en deze werden snel geleverd! Mailtje gestuurd naar klantenservice omdat er 1 stoel niet goed was en kreeg 1 dag later al een mail terug. We konden meteen een nieuwe datum afspreken voor het omruilen naar een nieuwe stoel. TOP service en ben heel tevreden.

Afspraken nakomen

Prettige behandeling en uitleg bij de aankoop van onze tuin set. En nakomen van afgesproken is.

Goed product voor een scherpe prijs

Goede service snelle levering.

Goede service snelle levering. Goede service snelle levering. Goed geholpen in de locatie Numansdorp. Meerderen bezoeken gebracht het laatste half jaar. Goede adviezen, geen opdringerige verkopers. Zij nemen de tijd voor je. Eenmaal besloten, snelle afhandeling en bezorging.

Zeer vriendelijk personeel goede voorlichting over het loungeset ze hebben goede koffie zeer mooie zaak alles staat goed gesorteerde alleen jammer er is een kleine beschadeging maar dat wordt zeer snel opgelost en de prijzen zijn zeer goed

Ben zo blij goeie service

Alles netjes geleverd en werdt geholpen alles op ze plek gezet zonder te vragen ben zo blij hele mooie kussens lekker dik mooie kwaliteit heel erg blij dikke 10

Ben blij met mijn aanschaf .

Ik ben helemaal tevreden met mijn 2 vierkante houten bijzettafeltjes en dit maakt het helemaal compleet met het andere houten tuinset , ook via AVH Outdoormeubelen.

Prima advies, snelle lever tijd

Dat wat je wenst: goed eerlijk advies, en al binnen 1 week geleverd

Makkelijk en snel

Snel geregeld en duidelijke afspraken Producten stonden zoals besproken klaar bij afhaling en werd ook nog geholpen bij het inladen top! Voor herhaling vatbaar

geweldige service en fijn team

de terrasheater voldoet aan onze verwachtingen en is snel geleverd en was makkelijk op te hangen. Hij is mooi qua design en heerlijk warm. Onze vragen zijn attent opgenomen en correct afgehandeld

Topbedrijf

Zijn hier wezen kijken voor een set op ons balkon. Geholpen door een vriendelijke dame, die alle tijd nam. Dachten aan een kort bezoekje maar werd twee uur. Niets was teveel, je wordt hier echt behandeld als klant. Top

Mooie tuinmeubelen en geweldige service!

4 Darwin stoelen bestelt, vlotte levering,zitten heerlijk helaas was er een met een andere kleur bij, geen probleem binnen 3 werkdagen de goede komen brengen dus ik kan niets anders zeggen dan GEWELDIGE SERVICE!

Aflevering netjes. Klemmen om loungeset te koppelen helaas niet meegeleverd, ondanks dat het zelfs speciaal op de bon stond. Werd na telefoontje snel en keurig opgelost. Mooie set.