Top service ! Zowel in de winkels als de levering.

Zeer tevreden over het materiaal, de uitgebreide keuze en de snel service.

Prachtige bank en snelle levering!

De bank ziet er fantastisch uit. Mooi afgewerkt, glad, mooie verbindingen, zwaar. Beste aankoop tot nu toe. Gaat beslist lange tijd mee. Over de levering ben ik ook zeer tevreden. Hij bezorgde de bank tot helemaal in de tuin. Top!

Snel en netjes afgeleverd

Echt top service!!

Fijne organisatie. Prettig om een bestelling te doen. Alles heel goed geregeld en hebben ons veel geholpen met de levering tijdens verhuizen. Aanrader!!

Zoals je mag verwachten goede services en kwaliteit

Nette services en doen wat ze beloven erg tevreden met alles

Als goed en vlot verlopen

Heel tevreden top bedrijf

Top goede servies leveren zeer snel vriendelijke verkopers

Veilig voor de zon zitten wij nu in de schaduw onder onze nieuwe parasol

Mooi product, snelle levering en een goede communicatie. Wij zijn zeer tevreden!

zeer goede ervaring

Goede kwaliteit van de tuintafel, en snelle en goede aflevering, top

Altijd Vriendelijke Houding met een prima kwaliteit en snelle service

Overzichtelijke website, vriendelijke chauffeur en ondanks een kussen wat er miste van de lounge set (wat snel word opgelost) een goede keus.

Super blij met mijn bengel-ei

Vlot bezorgd en makkelijk in elkaar te zetten. Zit heerlijk! Het enige probleem is dat meer mensen dat vinden

Vlotte afhandeling, snelle service ,vriendelijke en hulpvaardige bezorger. Toppie dus

mooie praktische tuintafel

We zijn zeer tevreden over jullie tuinmeubelen, we blijven in de toekomst zeker klant

Gewoon helemaal niets mis mee!

Prima verkoop. Prima levering van een goed product.

Ben zowel in de showroom als door de bezorger geweldig en heel vriendelijk geholpen Raad het zeker aan om bij avh tuinmeubel of terras meubels te kopen Tot de volgende keer

Vanaf de showroom tot in de tuin: plezierig efficiënt en professioneel.

Slechts een verbeterpunt: onze boomstamtafel was te zwaar voor de chauffeur alleen. Begrijpbaar. Volgende keer beter afstemmen.

gezocht naar dit merk....gegaan....gekocht!! wat een keus!

bij higold hoef je het niet te verkopen....die verkopen zichzelf!

Goede service en snelle levering

Drie weken geleden hebben wij een zweefparasol (met voet) besteld, nadat wij ook onze tuinset bij AVH hebben besteld. Gelukkig kon de parasol snel voor het weekend geleverd worden waardoor wij hier meteen gebruik van hebben kunnen maken. De parasol bevalt heel goed; is mooi en stevig en was eenvoudig in elkaar te zetten. De bijpassende hoes is ook heel makkelijk te gebruiken.

Prachtige boomstamtafel!

Naar AVH gereden en door mijn oude buurjongen een boomstamtafel aangesmeerd gekregen! Geen spijt van gekregen! Super tafel! Bedankt Yoeran!!

These are the benches of my dreams!

Bought 2 garden benches to use as dining seating. They are beautiful, very sturdy- yet easy to move around by myself, and most importantly, they are comfortable. I am a very happy customer ☺️

Goed hoor

Snelle levering Alleen de knopen van de kussens gaan er nu al af

Super!!

Goede klantenservice en een mooi product geleverd waar we erg blij mee zijn.

Top aankoop en top service

Zeer tevreden van zowel als onze lounge als de hoeszakken voor de kussens in te steken. Zeer snelle levering

Snelle levering en alles goed verpakt.

voldoed an de verwachting

Zoals afgesproken keurig op tijd geleverd Stoelen goed verpakt