super product, perfecte en vriendelijke levering

mooi en prima product, de levering was heel correct en snel en verliep volledig volgens afspraak. prima service, aanrader!!!

Blij verrast

-Gebruiksvriendelijke website -De artikelen beantwoorden volledig aan de gegeven beschrijving -Zeer snelle levering

Snelle reactie en snel geregeld. Bestelling zou maandag geleverd worden, maar wij hadden deze zaterdag ‘nodig’. Na contact opgenomen te hebben lukte het alsnog de bestelling vrijdag te leveren. Superblij mee!!

Een parasol met een zonnetje

Nadat bleek dat onze 14 jaar oude niet meer te repareren was hebben we bij AVH een nieuwe gekocht. De dag nadat hij geleverd was ging de zon schijnen. Dus: koop uw parasol bij AVH en u krijgt de zon erbij. Het is trouwens een mooie parasol.

Als ik weer iets nodig heb doe ik het weer zo want het is goed.

Geweldige service

2 Malaga 3 zitsbank met bijpassende tafel besteld. Netjes geleverd op de afgesproken tijd.

Hele mooie stoelen en top service 1 stoel vertoonde een minder goede afwerking maar werd onmiddelijk geruild voor een nieuwe. Zeer goede service

Enorm snelle levering en top kwaliteit.

Top!!

Zeer netjes en goed geholpen

Een heel prettig ontvangst en zeer behulpzaam, goed en netjes geholpen. Ook na telefonisch contact dat er wat miste zijn wij zeer vriendelijk geholpen en werd het gelijk geregeld.

Een mooie set van vier stoelen gekocht. Type Bilbao. Na levering, binnen een week na aankoop, bleek bij 1 stoelpoot het Wicker kapot. 1 telefoontje en een foto van de betreffende stoelpoot mailen was voldoende. Binnen twee dagen werd de stoel thuis omgeruild. Wat een fantastische service. AVH dank je wel

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit meubels. Toppie!

TOP!!!! BETER KAN NIET.

Via de website gekozen. Zaterdag uitstapje naar AVH outdoor tuinmeubelen. Prachtige winkel!! Een aanrader voor alle Belgen.

Pro- service

Loungezetel in garantie , opgehaald op 20 april , herstelde loungezetel teruggebracht op 28 april.

Prima en op mooi moment.

Idem.

Prachtige tuinset, goede service!

De door ons gekozen tuinset werd heel snel bezorgd op een vooraf afgesproken tijdstip. De chauffeur was op tijd en heel vriendelijk. Wij hadden ervoor gekozen om de meubelen zelf te monteren en dit ging prima. Helaas was 1 tafelpoot beschadigd en 1 stoel niet helemaal in orde. Dit werd echter heel goed opgelost. Binnen een paar dagen kwam er een chauffeur om dit kosteloos om te ruilen. Nu kunnen we dus echt genieten van onze mooie nieuwe tuinset! Laat het mooie weer maar komen...

Service uitstekend voor omruil stoel.

De twee stoelen Jennifer waren niet gelijk foto gestuurd, en meteen antwoord en wordt omgeruild. Prima service.

Service is prima

We hadden een defecte stoel, maar is prima afgehandeld

Kwaliteit en snelle levering

Ruime keuze, heel goede beschrijving van hetgeen men wilt, snelle levering, correcte info over de leveringstijd. Ik heb een parapluvoet gekocht op wieltjes. Goed in mekaar gekregen en staat nu mooi op ons terras. Nu nog een parasol en klaar is Kees. Doe zo verder.

Fantastisch en professioneel

Goede informatie, goede kennis van producten.

Levering tuinstoelen was keurig verzorgd

Prima hulp bij het uitzoeken van passende tuinstoelen en perfecte bezorging

Meer dan top

Zeer goede service.

Top service - geleverd zoals beloofd en een stevig ding die parasolvoet

Beantwoord meer dan 100% aan de verwachtingen en ziet er zelfs mooier uit dan op de foto. Fijne levering en gebracht tot in de tuin ! Top service ! Zeer betrouwbare partij om zaken mee te doen

Aankoop parasol zeer geslaagd

Het artikel beantwoordt 100% aan de verwachtingen, dankzij de correcte beschrijving op de website. De bestelling werd heel vlot behandeld. De parasol werd aan huis geleverd precies zoals ons door het bedrijf werd gemeld, zelfs nog enkele minuten vóór de opgegeven leveringstijd. Wij kunnen AVH Outdoor Tuinmeubelen 100% aanraden.

Uitsteken bedrijf, ook voor de toekomst.

Prima afspraak gemaakt en levering in overleg gedaan. Chauffeur heeft per telefoon contact gemaakt, betr. het tijdstip van aflevering. Zeer correct en voor herhaling vatbaar. De tuintafel ziet er geweldig uit en krijgt een mooi plaatsje. Een betrouwbaar adres om zaken te doen. Vriendelijke groet. Bren Geerlings, Deventer.

Uitstekende service en snelle levering

Na de aankoop werd binnen korte tijd de levering gepland. Zowel per mail als per telefonisch contact gehad over de planning van de levering. De tafel was zorgvuldig verpakt en in goede staat.