AVH Outdoor Tuinmeubelen is een aanrader

Wij zijn enorm leuk geholpen in de showroom. De aankoop werd binnen een paar dagen bezorgd en goed gecommuniceerd én onze aankoop bevalt ons erg goed. AVH is een aanrader.

Goede kwaliteit, jammer dat de donkere antraciet niet meer gemaakt wordt

Goede kwaliteit, bij problemen komen jullie met uitstekende oplossingen en tonen flexibiliteit. Erg tevreden met het geleverde resultaat. Bij dat we bij AVH onze lounge set hebben aangeschaft. Zouden dat zeker weer doen.

Goed geholpen en producten goed afgeleverd

Fijn geholpen en goed geadviseerd!

Voor ons was het niet de eerste keer bij AVH en ook nu zijn we weer op een fijne prettige manier geholpen.

Prima service zowel in de winkel als bij de levering, tijdschema helemaal nagekomen

Vriendelijk geholpen netjes thuis gebracht. Heel blij mee

Fenominaal

Super geweldig! Onze gratie was kapot gegaan . Heb gebeld en kreeg zonder te zeuren en te bekvechten een nieuwe. Ik zou hier echt mijn aankopen doen . Het is een geweldige zaak AVH

Vriendelijk

Keurig geholpen

Geweldige service

Klantvriendelijk en snel.

Vriendelijk personeel

Mijn ervaring is zeer goed.

Super vriendelijk personeel

Echt geweldige winkel. Voor de tweede keer hebben we daar al tuinmeubels gekocht. Veel keus, heel goed geholpen. Echt leuk personeel. Prima service. Ga zo door.

Afterservice uitmuntend !

Twee keer vraag gesteld : 1 x over vervanging oude gasveren. 1 x over hoezen. Allebei meteen goed beantwoord en actie ondernomen. Dit bedrijf is dus veel meer dan alleen een product verkopen.

Snelle levering en prima kwaliteit

Mooie tuinset. Blij mee

Super mooi tuinset geleverd en ook nog goed en snel

Helemaal super vriendelijk personeel

Goedbedoeld

Vriendelijke mensen maar de communicatie en uitvoering laten te wensen over.

Magnifique!

Twee schitterende tuinstoelen gekocht van de AVH-Collectie Vegas Lounge. De verkoper vertelde ons dat we helaas een levertijd van ruim een maand op zat. Maar wat schetste mijn verbazing, 2 dagen later al een mail met een bezorgmoment daarin vermeld. 5 dagen na aankoop hadden we stoelen al in huis! Blij verrast. De stoel zelf is echt SUPER!! Superhandig in gebruik en schoon te maken. De bijbehorende kussens zijn zooooooooo comfortabel! Echt een aanrader. Van de verkoper tot de bezorgster, allemaal even vriendelijk.

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen in winkel Leiderdorp. Vervolgens via internet besteld en het bestelde werd op afgesproken dag en tijd bezorgd.

Zomersgenot

De meubelen sto den en de zon ging schijnen. Heerlijk comfortabel hetgeen de zomer emeving alleen maar beter maakt.

Informatie service en bezorging super!

Prima geholpen in showroom en de bezorger was super behulpzaam

Geweldig!!

Ik ben zeer tevreden over al mijn aankopen,gedaan bij AVH Outdoor Tuinmeubelen. Bij mijn volgen de aankoop, zal ik zeker weer bij jullie terecht komen

Goede hulp en uitleg

We hebben een loungebank gekocht. In numansdorp leuk geholpen. Goede bezorging

Wij hebben onze tuinmeubelen bij AVH Outdoor gekocht en zijn zeer tevreden. Er was wel een naleving op onze vuurtafel het glas was niet leverbaar maar dit is netjes opgelost. Al met al een geweldige ervaring met AVH Outdoor. En wij zijn zeer vriendelijk geholpen door het personeel aldaar.

Zeer goed!

Zeer goed!

Goed bezorg dienst fijne service goede kwaliteit