Mooi assortiment helpt bij de keuze

Veel gezien en kunnen vergelijken ruim opgezet. Gevonden wat we zochten.

Zeer correct

Na telefoontje van ons van ontbrekende parasolhoes werd deze binnen de 3 dagen aan ons bezorgd door de B post. Super service.

Goeie verkoper ter plaatse en vlotte levering!

Top!! Mooie korting verkregen en zeer vlotte levering

Klantvriendelijk

Correct geleverd en vriendelijk.

Super service en kwaliteit/ prijsverhouding niet te toppen

Heel blij met onze Faro loungeset. Goede kwaliteit voor een heel acceptabele prijs. De service en communicatie is ook echt goed. We wilden bij onze loungeset nog een hoekmodule bijbestellen en dat was geen enkel probleem.

Mooie kwaliteit

Ik heb vorig jaar van dezelfde lijn een ligbed gekocht . Zo mooi echt en nu het bijzettafel. Terug zéér mooi knap uniek fijn . De bezorging zéér tevreden van . Verpakt als de beste . Tevreden terugkerende klant. Fijne ervaring

Top nette manier waarop de spullen gebracht zijn en neer gezet

De persoon die de tuinset kwam brengen en in elkaar heeft zet een keurig persoon. Netjes gewerkt.

Keurig en correct behandeld door klantenservice

Bezorgen van gevraagde artikel was een drama , chauffeur snapte niets van wat ik vroeg en graag wilde. Dus met feel pijn en moeite spullen op de plek geleverd

Het kan altijd beter……………

Met Pinksteren mezelf verwend met een mooie tuinset…… niet die ik op het oog had, maar wel een comfy die in de smaak viel. Maar……. Helaas niet alles op voorraad, dus zou ik bericht krijgen dat in elk geval de stoelen alvast bezorgd zouden gaan worden (stel dat dat zonnetje door zou breken……..). Dat verliep niet geheel vlekkeloos binnen de beloofde 2-4 dagen, dus maar eens gebeld, er ging iets mis bij de planning en zou binnen een paar dagen geregeld zijn. Het was het wachtend waard ;-). Ze zaten heerlijk. Én als verrassing kwam ook de hoekbank al mee??? Waren ze voor het gemak vergeten te vertellen, dus het afrekenen ging mis…….. En toch die ene kleine helaas….. 1 stoel beschadigd en moest omgeruild….. even geduld aub…………… Maar de stoel werd na wat wachten kant en klaar afgeleverd…… Toen was het wachten op de tafel…………… en maar wachten………… (verwachting 2e week, uitleveren 3e week) en nog even wachten……. Ook hier verliep de communicatie en de logistiek niet vlekkeloos…….. Maar yesss daar kwam de tafel, u raad het al…. Regen regen regen……….. Ennu……. Nu is het alleen nog een verrassing wanneer de voetenbankjes geleverd zullen gaan worden om de set compleet te maken…… we wachten geduldig af, dat doen we immers al wat weken………. En he…. Dat het weer een vrije dag kost, omdat het altijd een verrassing is wanneer ze voor de deur staan, gezien het ‘volgsysteem’ helaas ook soms met vakantie is……….. dat moet je er dan maar voor over hebben wanneer je wilt genieten :-) Het spreekwoord luid niet voor niks ‘Een engelen geduld hebben’ —> wel lastig als geduld hebben niet je beste eigenschap is, omdat je gewoon blij wordt van, en uitkijkt naar geniet momenten op een dure aankoop………..

Toplevering

Vanaf het eerste kontakt tot aan de levering alleen maar fijn kontakt en bijzonder goed op de hoogte gehouden aangaande levering van de stoelen.

Mooie spullen en super geholpen.

Wij hebben zowel telefonisch besteld als in de winkel te Nijkerk. Super vriendelijk geholpen. Het vertrouwen en geen aanbetaling is heel Goed ontvangen. Advies en hulp prima verzorgd. Kwaliteit van de geleverde spullen zijn zeer goed. Kleine tip, bij twee bestellingen is het misschien handig om deze te koppelen aan klantnummer, dan hoeft de chauffeur niet twee maal langs te komen. Verder prima mensen bij transport en duidelijk op de hoogte gehouden van de levering. Top zaak.

Kwaliteit, prijs uitstekend. Vlotte levering

Parasol voldeed aan de verwachtingen. Snelle levering met goede tijdsindicatie. Vriendelijke verkoper. Goede opvolging van de bestelling.

Weer super geregeld

Blij met mijn nieuwe hoes.

Bedrijf met genoeg expertise en fantastische service

Ben ontzettend tevreden over dit bedrijf. Zowel het aanbod als de service is perfect. Onlangs een parasol besteld voor een zeer goede prijs. Voor de aankoop had ik nog wat vragen, maar deze werden zeer goed beantwoord. Ook de levering ging perfect. Kon van tevoren alles afspreken en de chauffeur gaf ook nog een aantal goede tips over de installatie. Dit is een fijn bedrijf waar ik zeker nog een keer zou bestellen.

veel keus en goed geholpen, snelle service

Ruime keus in de winkel. Goed geholpen met keuze maken en bestellen. De volgende week alles geleverd. Prima

Reeds tweede aankoop bij avh

Vriendelijk ontvangen te Lochristi, vlotte en goeie levering.

Heel fijn geholpen bij AVH Outdoor

Ik had op Internet al op de website van AVH Outdoor gekeken. Daar zag ik de tuinbank waarnaar ik naar op zoek was. En ook nog voor een mooie prijs. Daarop ben ik naar de showroom in Nijkerk gegaan om de bank in het echt te zien, en ook even op te zitten. De tuinbank was namelijk in drie kleuren leverbaar en dan wil je dat graag even in het echt zien. Hij moest namelijk wel bij de bestaande tuinmeubels passen. Ik werd daar meteen goed geholpen door een verkoopmedewerker. Hij liet mij de drie verschillende kleuren zien waarin de tuinbank leverbaar was en ook welke kleur de bijbehorende kussen waren. Er zat een kleur bij die perfect bij mijn andere tuinmeubels paste. Bij de aankoop hoefde ik niet meteen te betalen, dat kon bij aflevering bij de chauffeur. Fijn! De verkoper melde dat de aflevering de week daarop zou zijn. Direct aan het begin van de nieuwe week kreeg ik van de planning een mail met een bezorgdatum. Die heb ik bevestigd. Daarop kreeg ik een mail met het tijdvak waarin de bezorger langs zou komen. Helemaal duidelijk dus. De vriendelijke bezorger belde nog een kwartiertje van te voren op dat hij er aan kwam. Keurig op tijd! Al met al een hele fijne ervaring met AVH Outdoor.

Vlotte, correcte service

De bestelling werd perfect volgend afspraak geleverd! Het product ziet er uit zoals beloofd op de site. Correcte prijs ook! We keren zeker nog eens tevreden terug!

Top, zoals altijd…….,

Wat je verwacht, krijg je ook. Kwaliteit voor een goede prijs Tot later

Deel 1 bestelling keurig geleverd, deel 2 wachten we nog op

Wij hebben eind Mei een diner set (tafel en 4 stoelen) en twee Alzano loungestoelen (kleur zand rope) besteld in Numansdorp. We zijn prettig geholpen in de winkel en de levering zou in twee delen geschieden aangezien de loungestoelen pas eind Juni zouden worden geleverd. De 1e levering was perfect, keurig een mail met leverdatum die we hebben verzet omdat we zelf niet thuis konden zijn, op 2e pinksterdag werd de dinerset geleverd door een keurige bezorger. De set voldoet voorlopig prima in onze overkapping aangezien deel 2 , de loungestoelen, er nog niet zijn. De communicatie hierover verloopt wat roestig want we hebben begin Juli AVH zelf maar benaderd met de vraag wanneer we de loungestoelen zouden kunnen verwachten. (Die bleken nog ergens onderweg per schip in een container) De nieuwe leverdatum zou eind Juli zijn werd ons verzekerd !) Als compensatie hebben we een parasolhoes ontvangen voor onze zweefparasol want de oude was versleten. Ik ben de parasolhoes eind Juli alvast gaan ophalen in Numansdorp aangezien de verwachte leverdatum(gezien op de website)van de loungestoelen wederom was gewijzigd nu naar 15 Augustus De laatste update volgens de medewerker in de showroom was dat de container begin augustus in de haven zou zijn en dat wij dan aan de beurt zouden zijn voor uitlevering van de Alzano lounge stoelen. We wachten het geduldig en met spanning af !

Tevreden

Eindelijk, na 3 pogingen, mijn zonnegordijn aangeleverd gekregen. Een misser kan altijd, maar toch alles in het werk gesteld om het tot een goed einde te brengen. Terug een tevreden klant. Bedankt hiervoor.

Goede service bij bezorgen

Een parasol voet van 60kg is niet niks. De bezorger heeft het echter prima verzorgd en de voet naar de tuin gebracht en aanwijzingen gegeven voor de montage. Prima. Ook hoe de bezorger gevolgd kon worden zodat de bezorgtijd op tijd bekend was, was het beste wat ik tot nu toe heb meegemaakt.

Dat zit wel goed bij AVH

Perfect geregeld

Wat een prachtige tuinset hebben we opnieuw mogen ontvangen van AVH Outdoor! Dit is inmiddels mijn tweede set – de vorige heb ik ruim 12 jaar gehad. Die stond zomer én winter buiten en heeft het al die tijd geweldig gedaan. Uiteindelijk was hij echt op, maar ik twijfelde geen moment over waar ik een nieuwe zou kopen. De uitstraling van dit natuurproduct is prachtig en de zwarte kussens geven het geheel een stoere, moderne look. Natuurlijk, als je de set ’s winters binnen zet, gaat hij waarschijnlijk nóg langer mee dan bij mij het geval was. De bezorging verliep ook uitstekend: keurig op tijd en de medewerkers van AVH Outdoor Tuincentrum hebben geholpen met het plaatsen van de stoelen op de juiste plek. Echt fijne service. Ik hoop ook met deze set weer minstens 10 jaar vooruit te kunnen. Dank voor de goede service en het mooie aanbod!

Met tuinmeubelen van AVH ben je zeker van jaren kwaliteit in de tuin, bij het bad of naast de spa.

De tuinmeubels van AVH zijn even goed als de verkoopsters. Een aanrading!