Snel levering, goede kwaliteit tuinset. Wij gaan er van genieten
Super vriendelijk en niets te veel gevraagd
Fijne showroom met veel keuze en een kopje koffie. Bezorging was uitstekend. Netjes gecommuniceerd per mail, veel mogelijk en prima service met bezorgen. Aanrader
Correct geholpen
Tuinset besteld en eigenlijk 3 dagen later al heerlijk genieten in de tuin.
Mooie en fijne loungeset voor een keurige prijs. Van een bank was een lasnaad los en er was wat kleurverschil tussen de banken, dit is door AVH snel opgelost door de banken te vervangen!
Goede uitleg voor de telefoon en zeer vriendelijk
Zeer snel geleverd, goed verpakt. Alle bouten en moeren aanwezig. Makkelijk te monteren. Ziet er mooi uit. Kortom top.
Súper
Helemaal leuk. Duidelijke site. Mooie spullen. Doen wat ze beloven bank werd super snel en netjes geleverd door een vriendelijke jongeman. Bank is supermooi
Zeer tevreden met mijn aankoop en de service.
Heel tevreden over mijn loungeset Tijdens de storm een dopje van de poot van het tafeltje af, een mailtje gestuurd en een dag later 2 nieuwe doppen kosteloos thuis gekregen GEWELDIGE service en een goede kwaliteit ik raad iedereen dit bedrijf aan
Prettig geholpen in de winkel.Goede communicatie via mail.Prima aflevering door chauffeur Theo.Alles werd in de achtertuin gezet. Later bleek een stoelzitting kapot.Stoel werd omgeruild voor een nieuwe.Prima service.
Fijne bezorging en vriendelijk behulpzaam bezorger
Diningset probleemloos omgeruild. Was verkeerd besteld. Prima service. Prachtig set.
Veel keuze in winkel, goed geholpen met mogelijkheden, snel geleverd, miste helaas een dopje onder opbergbak maar ook dat netjes geleverd en zijn zitten heerlijk in de zon
Het was mijn eerste ervaring met AVH Outdoor Tuinmeubelen maar ik zal in de toekomst wel meer bestellen.
De stoelen werden op tijd geleverd volgens afspraak. Wij vinden het handig dat je het traject van de vrachtwagen kan volgen. Bij levering ontbrak er 1 kussen maar dat werd met de post nagestuurd. Blij dat er nog betrouwbare firma's zijn op het internet.
We zijn echt ontzettend blij met onze XL lounge set. Je ziet en voelt de kwaliteit. Van de stoelen, maar ook van de kussens. Gelukkig is het gelijk voorjaar geworden na onze aankoop en kunnen we er al volop van genieten. Je koopt niet jaarlijks een nieuwe tuinset, dus dan kun je beter gelijk voor het beste gaan.
Super snel levering en goede service
snelle levering . Als verrassing voor mijn broer zijn 65ste verjaardag een loungeset laten bezorgen met de service voor montage. Deze jonge man is zeer vriendelijk en vakbekwaam. Nu mijn broer met pensioen is, kan hij in de tuin in een luxe luie stoel genieten van de rust.
De verstelbare tuintafel is erg mooi. Een aantal schroefgaten klopte niet, productiefoutje. Dit werd direct geregeld door een nieuwe tafel te brengen. Keurig!
Originele beoordeling
De verstelbare tuintafel is erg mooi. Een aantal schroefgaten kloppen niet, maar meneer van klantenservice geeft aan dat er een oplossing voor komt.
De informatie op de website (compleet met video) was uitstekend op orde. Dit geeft al een goed gevoel. De levering ging keurig zoals afgesproken en de chauffeur was netjes. De producten zelf heb ik nog niet getest maar ik heb er het volste vertrouwen in.
Snelle levering, goed product. Wij zijn zeer tevreden met onze stoelen.