Wat zouden we doen zonder onze noorderburen. :-)

Eindelijk het bistro-setje gevonden die we al heel lang zochten. Ziet er heel mooi uit en heeft de gewenste kwaliteit. Hup Holland hup. Dank voor de vlotte levering.

ruime keus in prijs en kwaliteit

via de website wat uitgezocht en we zijn ter plaatse toch maar even gaan kijken vind zien wat je koopt ook heel belangrijk er is een ruime keus en prijs aanbod en hebben uiteindelijk voor iets anders gekozen zeer goed geholpen door aanwezige verkopers ook het afleveren is perfect gegaan nette chauffeur die ook de moeite nam even te bellen wanneer hij er zou zijn s 'avonds meubels uitgepakt en we zijn er zeer tevreden mee komen beslist nog terug voor andere items

Netjes geleverd

Aangezien ik een lange tijd moest wachten op mijn bestelling vond ik het jammer dat ik niet tussentijds op de hoogte werd gehouden. Ook al is het bericht dat er nog geen zicht is op levering. Toen overgegaan kon worden op levering van mijn bestelling is alles prima verlopen en de bestelling bij de deur geleverd.

Goede kwaliteit voor een nette prijs.

Heel vriendelijk geholpen en alles is keurig netjes afgeleverd. Het verkeerde kussen wat en tussen zat is binnen enkele dagen opnieuw geleverd.

Zeer correct bedrijf.

De levering ging snel en goed gecommuniceerd. Door vermoedelijk wat schade door transport dit snel en in goed overleg opgelost. Een dikke duim omhoog voor dit bedrijf.

End rijden, maar zoooooo de moeite waard :-)

Voor ons ruim 1.5 uur rijden van huis, maar wat een aanbod en wat een vriendelijk personeel! Super! Direct verliefd op een set, thuis even goed nagemeten en vervolgens online besteld! Zelfde week nog geleverd, tot in de tuin! Goede service!

Superafhandeling van mijn bestelling

Aankoop vlotjes verlopen. Meedenkend ook in de klant zijn voordeel. Levering stipt op tijd 07.00 uur (wel vroeg in de morgen) Niet alleen vroeg ons bed uit maar in het donker gehele tuinstel achter in de tuin geplaatst. Plaatsen van de granieten tafel met kleine tuinverlichting moeten bijschijnen, leek wel zwartwerken!!

Vlotte levering, mooie kussenbox

De kussenbox werd snel geleverd. Wij zijn er heel blij mee.

Wauw

Onze twee Loungeset bij AVH besteld! Wauw wat een aanrader! Top producten voor een top prijs

top

alles prima

Alles tip top

Aangename website om te bestellen. Vervolgens ook een behulpzame en snelle klantenservice, geen vraag is te veel. Ook levering werd in samenspraak ingepland en verliep vlot. Een Aanrader.

Top bedrijf

Vriendelijk en correct geholpen deskundig personeel en een geweldige service super kwaliteit

Oranjebird Loungeset - Lichtgrijs

Prima kwaliteit en een mooie frisse uitstraling. Deze lounge-set nog voor de winter kunnen aanschaffen, waarbij AVH Outdoor ons goed van advies en de (on)mogelijkheden heeft voorzien. Uiteindelijk laten bezorgen wat ook exact conform afspraak is gegaan, dus alleen maar een positief gevoel. Lounge set is eenvoudig zelf in elkaar te zetten, kind kan de was doen. Voelt degelijk aan en zit ook lekker. Staat bij ons in de overkapping (droog) dus we hopen hier erg lang plezier van te hebben. Kom maar op met die zomer...... :-)

Topservice

Op aangegeven tijdstip gebracht en met een korte uitleg erbij

Geslaagde aankoop

De zetels zijn mooi en degelijk en zitten heel conformtabel. Onze bestelling werd ook super snel geleverd én door een vriendelijke leverancier!

Mooi product snelle levering

Hebben rustig onze keus kunnen maken, Na aankoop snelle levering.

Een terug kerende klant

In een woord geweldig

Geweldige zaak met veel keus

Wij zijn ontzettend goed begeleidt in het vinden van de juiste tuinstoelen. Er was koffie en alle tijd voor ons. Wij kregen zelf ook alle tijd om rond te lopen en te vergelijken. De prijs was zeer aantrekkelijk t.o.v. andere zaken.

Aardig personeel, goede service en levering

Prima onlone bediening

Prima online, chat en later mail geholpen. Ik zocht grote parasol maar stond alleen in zwart terwijl ik taupe nodig had. Daar moest ik wel even naar zoeken maar voor hetzelfde geld ben ik dan weg naar site van een ander. Maar gevonden en alles is vlotjes afgehandeld. Prijs is ook zeer goed in vergelijking. Dus...als ik weer wat nodig heb op dat gebied kijk ik als eerste weer op hun site. Parasol is reeds binnen...nu nog mooi weer

Goed geholpen, snelle reactie, heldere communicatie

Goed, snel en vriendelijk geholpen, heldere communicatie

Wat een goede service bij dit bedrijf!

Super bedrijf

Klant vriendelijke en goede prijs kwaliteit verhouding. Ga zo door.

TOP Service en uitstekend advies

Ik had via de website een mooi setje gezien bij AVH Outdoor Tuinmeubelen en wilde dit op zondag bestellen met een mooie HERFSTKORTING. Echter wilde dit niet echt lukken omdat de korting niet verrekend werd. Na wat heen en weer gechat liet ik het er maar bij zitten en werd me verteld dat ik de volgende dag teruggebeld zou worden. Tot mijn verbazing werd ik de volgende dag om 08.30 uur al teruggebeld, de verkoper vroeg mij wat er aan de hand was en nadat ik vertelde wat er aan de hand was ging hij direct aan de slag. Om een lang verhaal kort te houden hij heeft er voor gezorgd dat ik alsnog het setje heb besteld en er voor gezorgd dat ik over het totaal bedrag alsnog 10% korting kreeg. Top geregeld en 3 dagen later werd het al bezorgd. Ik ben er erg blij mee en het staat TOP onder de veranda. Niks anders als LOF voor dit bedrijf.

Alles tot in de puntjes geregeld